Elsk hjertet armbånd
Det smukke armbånd er både flot – og så støtter det en hjertevarm sag! © Hjerteforeningen

Hjerteforeningen og 7 kendte, danske kvinder sætter fokus på kvinders hjerter

... og du kan også hjælpe det hjertevarme formål!

30. august 2018 af Freyja S. Anderberg

Med kampagnen Elsk Hjertet sætter Hjerteforeningen i år for 12. år i træk fokus på kvinder og hjerte-kar-sygdomme – og igen i år kan vi allesammen støtte den gode sag!

Elsk Hjertet har til formål at samle penge ind til forskning i kvinders hjerter, og den hjerteskærende sag får hjælp af syv seje, danske kvinder.  

Ambassadører med noget på hjerte

Hjerteforeningens syv nye ambassadører kender vi blandt andet fra blogger- og modeverdenen – så det er ikke helt mærkeligt, at det netop er et smukt armbånd, som du kan købe, hvis du vil støtte den gode sag. 

Det er Emily Salomon, Cathrine Wichmand, Emilie Lilja, Josephine HJ, Emili Sindlev, Sus Wilkins og Jeanette Madsen, der repræsenterer Hjerteforeningen, og som har stylet de fine, nye armbånd.

Særligt Emily Salomon er føler stærkt for sagen, da hun til dagligt lever med hjerte-kar-sygdom tæt inde på livet – og det er blandt andet det, som har motiveret hende til at bidrage til den gode sag. 

Støttearmbånd i tre forskellige farver

Siden kampagnens start har Hjerteforeningen uddelt over 31 millioner kroner til forskning i kvinders hjerter. 

Årets nye støttearmbånd, som er designet af de seje ambassadører, fås i tre forskellige farver og det kan købes for 40 kroner på blandt andet Hjerteforeningen.dk, udvalgte apoteker og hos Matas. 

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori