Kvinde hører podcast
Det er bare om at komme i gang med at høre dem alle.© Getty Images

Hør alle vores “Woman møder”-podcasts her

God fornøjelse!

21. december 2018 af Redaktionen

Vi er så glade for, at du landet på denne side. Det betyder nemlig, at du sikkert er ret vild med at høre podcasts – eller i hvert fald har mod på at kaste dig ud i det!

Derfor har vi herunder samlet alle de podcasts, vi har lavet i podcastserien Woman møder. De seneste episoder er placeret øverst, så du nemt kan finde dem.

Her kan du høre Womans podcasts 

Du kan høre Womans podcasts flere forskellige steder:

  • Du kan høre vores podcasts i denne artikel 
  • Du kan høre vores podcasts på Apples lilla podcastapp
  • Du kan høre vores podcasts på Spotify
  • Du kan høre vores podcasts på podcastappen Stitcher


Sådan finder du Womans podcasts

Hvis du ikke kan finde vores podcasts via ovenstående links, skal du søge efter “Woman” eller “Woman møder” i den podcastapp, du vil høre podcasts i.

Husk, at du kan abonnere på os, så får en notifikation, når der er en ny podcast ude. Så går du aldrig glip af en ny Woman-podcast!

Her er alle vores Woman møder-podcasts

Herunder har vi listet alle vores podcasts i podcastserien Woman møder op, så du nemt og overskueligt kan finde den, du har lyst til at lytte til. 

Vi vil altid gerne høre, hvad du synes om vores podcasts, så hvis du har gjort dig nogle tanker om dem, bliver vi glade, hvis du vil sende os en mail på [email protected]

Rigtig god fornøjelse!

7. Woman møder en kvinde, som har reddet et liv

Denne gang har vi talt med Ea fra Vejle, som har reddet en anden persons liv. Den forfærdelige situation foregik i et fitnesscenter, hvor Ea måtte give hjertemassage. I dag taler hun stadig med manden, hun har reddet, og som hun har fået et unikt forhold til. 

6. Woman møder en kvinde, som er kæmpe Disneyfan

I “Woman møder Danmarks seje kvinder” forsøger vi at give dig et indblik i andre unge kvinders liv, tanker og valg. Denne gang har vi talt med Maria, som er stor fan af både Harry Potter og Disney. Vi taler især om Marias besættelse af Disney-universet, og vi kommer blandt andet ind på, om hun møder nogle fordomme som 27-årig Disneyfan. Hun fortæller også om sin bryllupsrejse til Disney World og sin Disneytatovering.

5. Woman møder en kvinde, som er blevet mor for første gang

I “Woman møder Danmarks seje kvinder” forsøger vi at give dig et indblik i andre unge kvinders liv, tanker og valg. Denne gang har vi talt med Line, som for fem måneder siden fødte sin lille søn. Er du selv nybagt mor? Eller er du gravid og venter på, at du snart får din nye titel som mor? Så genkender du måske nogle af de ting, som overraskede Line ved både graviditeten og den første tid med en lille baby.

Line har desuden valgt at dele sine tanker og bekymringer på Facebook og Instagram, og selvom hun har fået mange søde og skønne henvendelser, har hun også mødt “mor-politiet” en del gange.

Hør vores podcast her.

4. Woman møder en kvinde, som er iværksætter

I “Woman møder Danmarks seje kvinder” forsøger vi at give dig et indblik i andre unge kvinders liv, tanker og valg. Denne gang har vi talt med Carla Mickelborg, som er iværksætter. Hun fortæller, hvordan det er at starte sit eget firma, og så giver hun dig sine bedste råd, hvis du går med en lille iværksætterdrøm.

3. Woman møder en kvinde med bulimi

I “Woman møder Danmarks seje kvinder” forsøger vi at give dig et indblik i andre unge kvinders liv, tanker og valg. Denne gang har vi talt med 24-årige Megan, som har haft spiseforstyrrelsen bulimi siden hun var kun 11 år gammel. Hun fortæller, hvordan det er at være barn og have en spiseforstyrrelse – og hvordan det er at være voksen med spiseforstyrrelse.

2. Woman møder en kvinde, som er enlig mor

I “Woman møder Danmarks seje kvinder” forsøger vi at give dig et indblik i andre unge kvinders liv, tanker og valg. Denne gang har vi talt med Alexandra, som har bloggen Migogmintinderbaby. Hun fortæller om sit datingliv, før hun fandt en kæreste på Tinder, som hun fik en lille søn med. Alexandra er ikke længere sammen med sin søns far, og hun fortæller om, hvordan det nu er at være singlemor – på godt og ondt.

1. Woman møder en kvinde, som ikke vil have børn

“Woman møder Danmarks seje kvinder” er en podcastserie, hvor Woman-redaktionen giver dig et indblik i andre unge kvinders liv, tanker og valg.

Denne gang har vi talt med Mathilde på 24 år, som har taget et valg om, at hun ikke vil have børn. Der kan både følge fordomme og break-ups med sådan en beslutning.

Mathilde havde en kæreste gennem fire år, som hun også var forlovet med. Hun gik fra ham på det grundlag, at han ville have børn, og det ville hun ikke.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.