Laverne Cox og Emma Watson
Laverne Cox og Emma Watson er ægte Power Women.© Wenn

9 inspirerende power women, du bør følge på Instagram

Disse kvinder er ikke bange for at skubbe grænserne og ændre på tingene!

22. juni 2020 af Helene Desirée Jørgensen

Verden er fyldt med stærke power women, og mange af dem bruger (heldigvis!) deres sociale platforme til at gøre verden til et bedre sted. 

Vi har fundet 10 power women, som fylder os med vores daglige dosis af inspiration, og som du helt bestemt bør følge, hvis du elsker stærke kvinder. 

1. Gurls Talk 

Stiftet af supermodel og kvinderettighedsforkæmper Adwoa Aboah. Gurls Talk er en platform, hvor kvinder kan dele erfaringer med alt fra dating og kroppen til mentalt helbred. 

2. Emma Watson

Skuespiller, UN Goodwill ambassadør, menneskerettighedsforkæmper og meget mere – et meget imponerende CV må vi nok sige.  

3. Bodyposipanda 

Som 14-årig led Megan Jayne Crabbe af en spiseforstyrrelse, men kæmpede sig til en sundere livsstil. Nu tager hun det ene fabulous, uredigerede billede efter det andet og bruger sin platform til at minde os om, at vi alle er unikke og smukke. 

4. Girl Boss 

Navnet siger det hele. Girl Boss påskønner alle kvinder fra hele verden med opløftende citater til kvinder af kvinder og relaterbare memes, der gør din dag lige dét bedre!

5. Chrissy Teigen 

Den talentfulde model, forfatter og mor til to er flere gange kommet under kritik på grund af sine topløse fotos på Instagram, men det lader hun sig bestemt ikke skræmme af. Hun er hudløst ærlig omkring dét at være kvinde, og hendes fans elsker hende for det. 

6. Rupi Kaur 

Indisk poet, der med sin feministiske og relaterbare poesi sender et stærkt budskab om selvkærlighed, selvaccept og troen på sig selv til kvinder i verden.  

7. Trash Is For Tossers 

Lauren Singer lever et liv uden madspild og affald i NYC. Hun lærer dig, hvordan du lever et bæredygtigt liv med menstruations- og hygiejnetips, rengøringsprodukter, bambustandbørster og meget mere. 

8. Laverne Cox 

Stjernen fra Orange Is the New Black mestrer kunsten i selfies uden makeup, samtidig med at hun sætter fokus på ligestilling og transkulturen. #TransIsBeautiful

9. Florence Given 

Britiske Florence er feminist og queerillustratør og kendt for sine designs af slogans, der sætter fokus på seksualitet, race og køn. I 2019 blev hun kåret som årets influencer af magasinet Cosmopolitan – og med god grund! 

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.