Irina Babenko
© Instagram: @irinathediva

Irina Babenko: “Jeg vil gerne være ægte hele vejen”

Irina fortæller, hvordan vi kvinder kan finde vores indre powerwoman frem

4. juli 2018 af Helene Hyldgaard-Jensen

Du har måske set gudesmukke Irina Babenko på Instagram, hvor hun deler en masse fra sit liv som selvstændig influencer. Det kan også være, at du kender hende fra tidligere realityprogrammer som Fristet, Divaer i junglen og Mig og min mor – dog er hun gået væk fra realityverdenen, efter hun er blevet mor og knokler nu på sin blog og sin Instagram. 

Der er mange årsager til, at vi er ellevilde med Irina Babenko, og en af dem er, at hun er virkelig inspirerende, og trods de mange følgere (159.000!) lægger hun utrolig meget vægt på at stå ved, hvem hun er – og gå sine egne veje. Vi har derfor snakket med hende for at få noget inspiration fra en ægte badass, independent woman!

Udviklingen til selvstændig kvinde

Mange kan tro, at kendte mennesker bare er født med succes. Måske er det også sådan i nogle tilfælde, men Irina har i den grad knoklet for at nå dertil, hvor hun er i dag. 

“Jeg har haft mange fritidsjobs, da jeg var yngre. Jeg har altid godt kunne lide at tjene mine egne penge og ikke være afhængig af nogen. For eksempel sad jeg bag kassen i SuperBrugsen fra klokken otte om morgenen til otte om aftenen flere dage i træk. Men det inspirerede mig ikke. Jeg ville gerne arbejde med livsstil, og jeg elskede at blogge!” 

Små skridt kan rykke dig hen ad vejen, fortæller hun. “Bloggere var ikke udbredt, da jeg startede med at lave tv – jeg vidste ikke, om jeg ville kunne tjene penge på det. Men jeg brændte for at gøre det, og heldigvis gav jeg ikke op!” Alle kan opnå sine drømme, hvis de virkelig vil – det har hun i den grad fået os overbevist om.

A post shared by IRINA THE DIVA (@irinathediva) on

“Vi kan alle finde en styrke frem”

Irina har, som mange af alle os andre, mødt en masse udfordringer på sin vej gennem livet. Dog er hun god til at holde hovedet højt, og hun har faktisk en utrolig effektiv måde at gøre det på. 

Hun fortæller, at når hun er helt nede, gælder det om at finde en motivation, som fungerer. Selvom du er sindssygt træt – og måske ked af det – må du prøve at holde hovedet højt. Dette er dog svært at gøre uden motivation. “Jeg tror, at vi alle sammen kan finde en styrke frem. Livserfaring betyder meget. Dét at du hele tiden prøver at blive en bedre version af dig selv.”

Nogle gange kan du bruge noget af din svaghed som motivation. Eksempelvis vrede. Vend det negative om til noget positivt. Modstand og gåpåmod var i hvert fald med til at skabe den stærke og selvstændige kvinde, Irina er i dag.

A post shared by IRINA THE DIVA (@irinathediva) on

Livet med 159.000 følgere

Irina er gennem tiden blevet enormt populær på de sociale medier. Særligt på Instagram, hvor hun hver dag inspirerer sine mange følgere. Men hvad er hendes tanker omkring, at alle kan følge med i hendes hverdag – og er det egentlig bare et glansbillede? 

Ifølge Irina vil hun gerne dele personlige ting, men kun når hun har lyst. Hun føler sig ikke presset til at lægge noget ud, hvis ikke er i humør til det – hun gider nemlig ikke bare sætte en facade op. 

“Mange af mine veninder deler ikke særlig mange private ting, da de synes, det er grænseoverskridende. Jeg har dog nemt ved det, da jeg gerne vil være ægte hele vejen igennem. Stort set alt bliver så poleret, inden det ryger på Instagram, men jeg synes ikke, at det er værd at gøre det. Jeg vil gerne vise mit virkelige liv, så folk kan relatere til mig. Jeg søger mere et online venskab med mine følgere og ikke bare en se-på-mig profil.”

A post shared by IRINA THE DIVA (@irinathediva) on

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori