© Irina Olsen

Irina: “Jeg accepterer aldrig mere, at nogen siger, at noget ved min krop er forkert”

Vi har talt med powerkvinden om, hvilke skønhedstips og selvtillidsboosts hun ville ønske, hun havde kendt før, og hvorfor urealistiske idealer er spild af tid.

5. januar 2021 af Benjamin Creative for Oslo Skin Lab

Irina er en powerkvinde, som er svær ikke at beundre. Uanset om vi følger hende i tv-programmer eller bliver inspireret på hendes blog eller Instagram, stråler den 33-årige influencer altid af confidence.

Men hvordan er det lykkedes Irina at hvile så meget i sig selv? Har hun aldrig de der dage, hvor hun ikke føler sig lækker? Dét har vi fået lov at spørge den smukke Oslo Skin Lab-ambassadør om. Og så har vi fået hendes allerbedste råd til at føle sig smukkere, skønnere og lidt mere glowing.

Hvad er vigtigt for dig for at føle dig smuk?

“Jeg kan føle mig smuk på ethvert tidspunkt, selvom jeg også har dage, hvor jeg kigger mig i spejlet og tænker: “Hold da op, du ser lidt træt ud”. Men så er jeg træt-smuk. Det kommer an på, hvordan man definerer skønhed. Hvis man kun tænker, at smuk er lig med helt stylet, bestemt størrelse og bestemt look, så kan man sidde fast i den definition. Det er vigtigt for mig ikke at have urealistiske krav til mig selv for at føle mig smuk og huske mig selv på, at min personlighed og mit sind også tæller med i, hvordan jeg ser mig selv.”

Har du haft perioder, hvor du ikke havde det så godt med dig selv? 

“Jeg kæmpede meget med mit selvværd og følelsen af at være forkert i mine unge dage. Det skyldtes ting, der blev sagt til mig, og de idealer, jeg så. Jeg var langsom i min udvikling rent kropsmæssigt og blev mobbet med, at jeg ikke havde en barm og lignede en dreng. Omkring 18 års-alderen voksede min barm hurtigt – næsten otte størrelser på to år – men så var dét forkert. Derfor måtte jeg selv søge de følelser, som fik mig til at føle mig så godt tilpas, som jeg kunne. Jeg arbejdede med mig selv og prøvede at forstå, hvem jeg var, og hvilke værdier jeg havde, og så prøvede jeg at finde nogle at spejle mig i.”

For Irina er det vigtigt altid at tale til sig selv i spejlet med selvrespekt.

© Irina Olsen

Hvordan håndterer du det, når du får kritik?

“Den dag i dag får jeg ofte kritik for min "vulgære" barm, men jeg har simpelthen analyseret den situation fra alle vinkler de sidste 10 år, så det kan ikke længere påvirke mig eller få mig til at føle mig forkert som før. Det fik mig til at indse, at hvis man jagter urealistiske idealer, bare for at omverdenen synes du er rigtig, så er det simpelthen spild af energi. Jeg accepterer aldrig mere, at nogen siger, at noget ved min krop er forkert.”

Hvilke rutiner gør, at du føler dig bedre tilpas?

“Jeg har 20 minutter med mig selv hver dag til ansigtsmassage, hudpleje og til at studere min hud og overveje, om noget skal justeres til. Selvom jeg har det godt uden makeup, har jeg også altid en makeup-taske liggende til at lave en hurtig make-up, hvis jeg føler for at se lidt friskere ud. Og så har jeg et morgenritual på 10-15 minutter, hvor jeg drikker min kollagenkaffe (kaffe + kollagenpulver) og lytter til en podcast, som giver mig nye idéer og stimulerer mig, så jeg føler mig mere som powerkvinde.”

Om kollagenpulveret, som Irina tager hver morgen

The Solution™ fra Oslo Skin Lab er hydroliseret kollagenpulver, der arbejder med huden indefra og kan gavne hele din krop. Pulveret kan nemlig give en glattere og mere jævn hud – samt reducere rynker, fine linjer og appelsinhud. Du kan få 50 % rabat på første bestilling gennem linket her eller ved brug af rabatkoden i bunden af artiklen.

Hvorfor tager du kollagenpulver?

“Jeg hørte om kollagenpulveret fra Oslo Skin Lab, så snart det kom på markedet. Mange af mine kollegaer testede det, og man kunne se det på deres hud, når man så dem til arrangementer – de var glowing

Jeg har i mange år været udfordret med min hud, og af den grund har jeg prøvet en del produkter og er svær at imponere. Men da jeg prøvede kollagenpulveret, var effekten tydelig. Det har givet mig en frisk glød og mere spændstig hud. Jeg har fortsat i over to år nu, da jeg er helt vild med, hvordan min hud ser ud ved hjælp af noget, som er så nemt at implementere.”

Hver morgen drikker Irina sin kaffe med Oslo Skin Lab-kollagenpulver i.

© Irina Olsen

3 skønhedstips, du gerne ville have kendt før?

  1. "Jeg døjede med cystisk acne fra jeg var 17 år og urenheder indtil 30'erne. Jeg troede, at jeg fik renere hud og fik renset mit ansigt i dybden ved ofte at scrubbe min hud tør. Jeg endte med at slibe min hud ned, til den var rød, glemte at fugte den og fik flere urenheder. Jeg ville gerne have vidst, at man kunne rense blidt. 
  2. Jeg tager makeup-pauser for at give huden ro. Efter optageperioder med tung makeup har jeg ofte 1-2 uger, hvor jeg prøver at minimere det.
  3. Dont touch your face! Jeg skifter ofte sengetøj, telefonen rører ikke mit ansigt, og jeg rører det kun, når jeg renser. Med min viden om hudpleje, er det lykkedes mig at have en pænere hud nu, end da jeg var 18 år. Jeg har det utrolig godt med at være i 30'erne, men det er dejligt at se helt frisk ud takket være gode beautyrutiner."

Har du et godt råd til andre, hvis de oplever dage, hvor de ikke føler sig smukke? 

“De dage havde jeg rigtig mange af i mine yngre dage. Der bør man stoppe op og tænke over, om man bliver eksponeret for noget, der trigger de her tanker, for så skal det slukkes. Det er ikke dig, den er gal med – det er det, du eksponerer dig selv for, der narrer din hjerne til at tro det. Du fejler INGENTING! Ellers hjælper det også at ændre fokus fra udseende til i stedet at fokusere på at udvikle kompetencer. For mig hjalp det at lytte til musik, skrive digte eller gå lange ture.”

50 % rabat på kollagenpulver?

Selvom du er skøn, som du er, er det rart med et enkelt skønhedsprodukt, der arbejder indefra, forebygger rynker og giver din hud gode betingelser, uden det er besværligt. Det er smagsneutralt og kan nemt opløses i mad og drikke.

En pakke af The Solution™ består af 28 små poser med dagsdoser af kollagenpulveret, som er nok til fire ugers brug. Kunne du tænke dig at prøve produktet med 50 % rabat på første bestilling, kan du følge linket her, hvor rabatten allerede er indsat – eller du kan bruge rabatkoden WOMANDK.

Du kan også se mere på Facebook og Instagram.

The Solution™ har dokumenteret effekt, og så har det vundet en pris til Costumes skønhedsfavoritter 2020.