Jennifer Lawrence og Ashley Graham elsker deres kroppe
Jennifer Lawrence og Ashley Graham er virkelig et par seje damer. © Wenn

Kendiskvinder fortæller: “Elsk din krop, som den er”

Vi kvinder bør stå ved vores lækre kroppe!

7. juli 2018 af Amalie Kjær Boel

Nogle gange er vi kvinder lidt for gode til at sammenligne os med andre og ikke være tilfredse med det, vi selv har. Men sådan bør det ikke være. Vi bør være stolte og elske vores kroppe – præcis, som de er. Og jo tidligere vi indser det, jo hurtigere kan vi lære at elske vores kroppe

Vi har her samlet 11 lækre kendiskvinder, der står for en masse empowerment og siger, at vi skal elske vores krop, som den er. 

1. Jennifer Lopez

Vi er helt vilde med Jennifer Lopez! Hun er smækker-lækker, synger de gode sange med Pitbull og er bare helt igennem forrygende. Og selvom vi synes, hun har en smuk krop, fik hun i starten af sin karriere at vide, at hun skulle tabe sig – hvilket vi ikke forstår!

I et interview med E! fortæller hun: “De blev ved med at fortælle mig, at jeg skulle tabe mig. Jeg var danser, og jeg var atletisk, men selv min daværende manager, som jeg ikke længere arbejder sammen med, sagde til mig: ‘Du bliver nødt til at tabe dig. Du bliver nødt til at være tyndere.’” Efter dette svarede hun tilbage: “Jeg tænkte bare: ‘Nej, det er jeg ikke. Hvis jeg taber mig mere, er jeg ikke længere mig selv.’” Vi synes, hun er for sej! 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on


2. Khloé Kardashian

Hvis der er en Kardashian, der især har været udsat for bodyshaming, må det være Khloé. Nogle gange skriver medierne, at hun er for tyk og i det næste øjeblik, skriver de, at hun er for tynd... Som modsvar til medierne, tweetede hun tilbage i 2016, at hun elskede det spil, som medierne havde gang i. 

3. Kim Kardashian

Eftersom Kim Kardashian ofte er i medierne, har der efterhånden også været mange overskrifter med hendes krop som fokuspunkt – specielt under hendes første graviditet.

Som respons på det tweetede hun tilbage i 2014: “Alle, der har fået en baby, ved, hvor hårdt det er at tabe sig efter (særligt den sidste smule vægt) og din krop ændrer sig totalt! Når der gøres grin med min graviditet og af, at jeg nu prøver at tabe mig... Skam dig. Jeg er ikke perfekt, men jeg vil aldrig tilpasse mig dine tynde standarder! Ikke mig. Og forresten, jeg har tabt mig meget indtil videre, og det er jeg stolt af! Stop med at give unge piger komplekser!” 

Ikke nok med at hun skrev, at hun var stolt af sig selv, kommenterede hun også på, at medierne skulle tage sig sammen, da unge piger ikke skal få et forskruet syn – you go, girl

4. Beyoncé

Hvis der er en, der elsker sin krop, præcis som den er, må det være Beyoncé. Hun var kun 18 år, da Destiny’s Child udgav sangen Bootylicious.

I et interview med Shape Magazine, fortæller hun: “Jeg skrev sangen, fordi jeg dengang havde taget lidt på i vægt, og det pres til at være tynd, som folk sætter dig under, er utroligt... Jeg var kun 18 år, og det er ikke noget, du burde tænke på i den alder. Du burde tænke på at danne dig som person og at have det sjovt, og sangen skulle fortælle, at du skal glemme, hvad folk siger – du er bootylicious. Det er en hyldest til kurver, og det er en hyldest til kvindekroppen.”

Så gør som Beyoncé, og elsk din krop, som den er! 

5. Hilary Duff

Hvis du også er vokset op med at se Lizzie McGuire, ved du godt, hvem Hilary Duff er. Hun delte tilbage i 2017 et billede af sig selv i en badedragt på sin Instagramprofil som et modsvar til alle de magasiner og blade, der redigerede kendte “perfekte” og ikke ville vise deres rigtige “fejl”. Duff skrev: “Siden hjemmesider og magasiner elsker at dele ‘kendis fejl’ – tja, jeg har dem!” 

6. Kristen Bell

Kristen Bell har været i en situation, der minder om Kim Kardashians. Nogle folk har åbenbart noget at skulle have sagt om kvinders kroppe, efter de har født. Kristen Bell fortalte i et interview med Redbook, hvordan hun håndterede det hele, og hvordan hun bliver glad.

Og til alle dem, der havde bodyshamet hende, svarede hun blot: “Jeg er ikke en kvinde, hvis selvværd afhænger af sin kjole-størrelse... Sammenligninger er en lang, pinefuld død, og det interesserer mig på ingen måde.” Vi er enige med hende! 

7. Ashley Graham

Vi er kæmpe fans af Ashley Graham! Hun er først og fremmest ufattelig smuk. Hun er en Sports Illustrated-model, som går stærkt ind for kropspositivitet og siger sin mening. Hun er derudover dommer på America’s Next Top Model, hvor hun afsnit efter afsnit fortæller vigtigheden af at elske sin krop. 

Ikke nok med at hun er yderst succesfuld, så har hun også sin egen badetøjskollektion med Swimsuits for All – hvor alle kvinder i alle former kan få den perfekte badedragt eller bikini. Kæmpe high-five herfra! 


8. Demi Lovato

En kvinde, der virkelig har været en masse igennem, er Demi Lovato, og det har ikke altid været let for hende. Hun har nemlig været igennem en psykiske ting – eksempelvis en spiseforstyrrelse. Hun har lavet en dokumentar, hvor hun fortæller om sit liv, og hvad der skulle til, før hun endelig begyndte at elske sig selv og sin krop. 

Hun er dog kommet stærkere ud på den anden side, og hun poster ofte lækre billeder i træningstøj. Men hun har også postet dette billede, hvor hun fortæller om sin usikkerhed i forhold til sine ben – hun er da for sej! 

9. Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence er kendt for at sige sin mening og være fuldstændig ærlig – også i interviews. I et interview med Harper Bazaar UK, fortalte hun, at hun flere gange i tidernes morgen var blevet bedt om at tabe sig, hvis hun gerne ville have en filmkarriere. Hun fortalte også, at nogle producere havde vist hende (næsten) nøgne billeder af hende selv, der skulle virke som motivation for hende til at skulle tabe sig – da de syntes, hun var tyk. 

Lawrence har siden hen sagt, at hun har lagt en strategi for, hvad hun vil gøre, hvis der nogensinde er nogen, som kalder hende tyk igen eller siger, at hun skal gå på en diæt. For hvis det sker, har hun kun en ting at sige, og det er “I'm like, 'You can go fuck yourself.”

10. Jennifer Aniston

Hvis der er én kendiskvinde, der er blevet kaldt for gravid adskillige gange i medierne, så er det Jennifer Aniston. Da hun er meget privat – og ikke snakker om det i interviews eller for den sags skyld har en Instagram – skrev hun i stedet et essay i The Huffington Post, om at hun ikke var eller er gravid.

Mere specifikt skrev hun: “For en god ordens skyld: Jeg er ikke gravid. Men jeg har til gengæld fået nok. Jeg har fået nok af den bodyshaming, der dagligt går under forklædning som ‘journalistik’ og ‘kendisnyheder.’” 

11. Amy Schumer

Amy Schumer er en af de kendiskvinder, som virkelig står inde for at elske sin krop, som den er. Og hun er heller ikke bange for at svare alle bodyshamers imod, hvis de har noget at sige til hende.

Men hun støtter også andre kvinder – hvilket specielt kom til udtryk, da hun repostede et billede, som Selena Gomez havde lagt på sin Instagramprofil. Her skrev hun til Selenas billede, at det ikke bare handler om, vi er tykke eller tynde, men at det faktisk handler om vores selvværd. Og lige præcis dette har hun også lavet en film, der handler om – nemlig filmen I Feel Pretty

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori