Kræftramt teenager sender inspirerende og rørende budskab, efter hun mister sit hår

Andreas kamp mod kræft forhindrer hende ikke i at føle sig smuk

17. august 2016 af Nina Abildgaard

Den 17-årige teenager og model, Andrea Salazer, blev tidligere på året diagnosticeret med lymfekræft. På kort tid mistede hun sit hår på grund af kemoterapien - en konsekvens, som påvirkede hendes selvtillid, og som resulterede i, at hun ikke havde lyst til at gå ud offentligt eller agere model foran kameraet uden paryk.

Men som et led i hendes sygdomsforløb, besluttede Andrea sig for, at hun ikke længere ville være flov over sit nye udseende, og dette kom der et smukt og strålende prinsesse-photoshot ud af.

Et inspirerende budskab

Med titlen, ”Kræft kan ikke stoppe mig fra at være en prinsesse” præsenterer Andrea ikke kun nogle meget smukke og unikke billeder, hun sender samtidig et inspirerende og rørende budskab.


Andrea skriver blandt andet: 

"For et par måneder siden, da mit hår begyndte at falde af, kunne jeg slet ikke forstille mig at gå ud offentligt uden paryk. Jeg havde mistet tiltroen til mig selv. Men sammen med mange andre ting, har denne rejse lært mig at elske og acceptere mig selv på trods af mit udseende. Alle piger er prinsesser, og i dag føler jeg mig smuk både udenpå og indeni."


Se de smukker billeder og læs hele Andreas post nedenfor.