Kvinde med pms smerter
80 procent af alle kvinder har PMS-symptomer inden deres menstruation. © iStock

Kvindelig vægtløfter viser, hvor meget PMS rent faktisk kan ændre kroppen

Denne kvinde er virkelig sej og har delt et (meget) ærligt billede

28. januar 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Har du også en kort lunte i dagene op til din menstruation? Det er ikke underligt, hvis det er tilfældet, for omkring 80 procent af alle kvinder har PMS-symptomer inden deres menstruation. 

Men humørsvingningerne er langt fra den eneste ubehagelige konsekvens ved PMS. Nogle kvinder får kramper, mens andre oplever at være meget oppustede. 

En af de kvinder, som kæmper med en oppustet mave, er den svenske vægtløfter Malin Olofsson. Normalt er hendes krop virkelig (som i VIRKELIG) skarp, og hendes mave er et vaskebræt med sixpack, men når Malins menstruation nærmer sig, bliver hendes mave utrolig oppustet.

“Det er ikke noget at skamme sig over”

Den seje, svenske kvinde har delt et billede af sig selv på Instagram, hvor man tydeligt kan se, hvordan PMS-symptomerne påvirker hendes krop. For nej, Malin er hverken gravid eller har en lille food-baby på billedet herunder – det er ren og skær PMS'en, der viser sig.

“Sådan her ser PMS ud for mig og mange andre kvinder. Og det er ikke noget at skamme sig over,” skriver Malin Olofsson på Instagram og tilføjer:

“Det er virkelig ubehageligt. Men ved du, hvad der gør det endnu mere ubehageligt? At gå rundt og hade sin krop på grund af det.”

Sådan ser Malin Olofssons krop normalt ud: 

Og sådan ser Malin Olofssons krop ud, når hun har PMS: 

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.