Marie Sofie skrev under på pladekontrakt: ”Cirka et år efter kunne jeg mærke, at det ikke var for mig”

Drømmen er ikke altid, som vi forventer. Marie Sofie tog en stor beslutning og ændrede retningen radikalt for sit liv som professionel sangerinde med pladekontrakt på hånden til studerende. Og hun har ikke fortrudt et sekund. Læs, hvorfor her.

6. november 2019 af Benjamin Native Studio for Always

Vores forventninger stemmer ikke altid overens med virkelighedens realiteter. Det måtte Marie Sofie sande, da hun efter flere års hårdt arbejde i musikbranchen endelig stod med pladekontrakten i hånden og valgte at smide det hele på gulvet. Med fuldt overlæg.

”Jeg var sindssygt bange for alle de her "hvad nu hvis", og om det var noget, der ville hjemsøge mig for evigt,” forklarer hun og uddyber:

”Det værste ved at tage beslutningen var, at jeg lige pludselig skulle til at finde ud af, hvis jeg ikke var musik-Marie Sofie, hvem var jeg så”?

Sagde nej til drømmen

Siden Marie Sofie som 16-årig vandt TV-programmet ”Elsk mig i nat” har hun været professionel sanger og spillet med i over 200 musical-forestillinger. En dag lagde hun en video på Facebook, og blev derefter hurtigt kontaktet af en manager, og et halvt år efter ville et pladeselskab skrive kontrakt med hende. Drømmen var gået i opfyldelse.

”Det lå på en eller anden måde altid i mine kort, at jeg skulle bruge mit liv på at synge. Det troede jeg også selv.”

Dog viste drømmen om en sangkarriere at være noget andet end dét Marie Sofie havde forventet.

”Jeg skrev under på en pladekontrakt og cirka et år efter, kunne jeg mærke, at det var ikke for mig”.

Stærke kvinder i fokus

Halvdelen af alle unge kvinder er bange for at fejle og 80 procent føler et stort pres for at være perfekte. Lyder det velkendt?

I samarbejde med Always sætter Woman fokus på kvinder, der har gjort noget godt for sig selv. Noget, som måske virkede skræmmende i starten, men som viste sig at være det helt rette i sidste ende. 

Når livet tager en ny drejning

Efter grundige overvejelser valgte Marie Sofie at viske tavlen ren og vælge en helt ny retning. I dag læser hun psykologi på Århus Universitet, og hun har aldrig været lykkeligere.

Det var dog ikke nemt at fortælle omverdenen om hendes drastiske beslutning.

”Det sjove var, at jeg skulle retfærdiggøre beslutningen rigtig meget over for folk, som ikke havde været en del af denne her proces, der ledte op til beslutningen,” fortæller hun.

Det kræver mod at ændre vores liv. Frygten for at fejle og ikke at være perfekte holder mange kvinder tilbage fra at gøre noget nyt. Faktisk føler hele 80 procent af alle kvinder et stort pres for at være perfekte. Det viser undersøgelser, som Always har lavet blandt kvinder over hele verden.

Lyt til din mavefornemmelse

Det har ikke været uden omkostninger at tage en så stor beslutning, som Marie Sofie gjorde. Men hun er ikke i tvivl om, at det var det rigtige, og hun har ét godt råd til andre i samme situation.

”Lyt til din mavefornemmelse. Det er så kliché, men det er kliché af en årsag. Det holder bare 200 procent. Ens mavefornemmelse ved, hvad der skal ske før man selv gør,” slutter hun.

Med Always Ultra føler du dig tør og sikker

Hele 76 procent af alle kvinder oplever lækage under deres menstruation. Det gør Always nu op med og lancerer en ny og forbedret version af Always Ultra, der er baseret på en instant dry-teknologi med op til 100 procent beskyttelse mod lækage. Som noget nyt er der tilføjet 14 procent mere papirmasse, der absorberer og optager væske. Samtidig er Always Ultra optimeret med flere fibre og molekyler, der sikrer større kapacitet og en stærkere kerne. Køb den her.