”Min største frygt var helt sikkert at skuffe mig selv”

Sarah greb chancen og sagde et godt job op for at forfølge drømmen om en helt anden karriere. Læs hendes historie her.

6. november 2019 af Benjamin Native Studio for Always

Vi kender det alle sammen. Den drøm, der ligger og lurer i baghovedet. Tænk nu hvis, hvad nu hvis… Men hvad med jobbet? Hvad med uddannelsen? Og hvad vil familie og venner tænke?

Sarah skovhus tog springet og sagde sit job op, flyttede og søgte ind på drømmeuddannelsen. I dag læser hun en master i positiv psykologi og er som 27-årig en af de yngste på uddannelsen.

”Min største frygt var helt sikkert at skuffe mig selv. At jeg ikke ville være i stand til at leve op til de ambitioner, som jeg havde på mine egne vegne, og at den drøm, jeg har haft i så mange år, den ville briste,” forklarer hun.

Trodsede omverdenens forventninger

Mange frygter at fejle, når livet tager nye drejninger. Særligt unge kvinder holder sig tilbage, når de skal prøve noget nyt eller gøre noget, de ikke er 100 procent sikre på, fordi de er bange for ikke at være perfekte. Det viser vi indsigter, som Always har samlet ind blandt kvinder over hele verdenen.

”Dem, der var tættest på mig, vidste godt, at jeg havde energi nok til at sige hele mit liv, arbejde og bopæl op for at forfølge min drøm. Og dem der ikke kendte mig så godt, det var mere kritiske reaktioner med spørgsmål omkring - jamen hvad så? Og hvad nu hvis du ikke kommer ind? Og hvad nu hvis du ikke får et arbejde?” uddyber Sarah, da hun forklarer, hvordan hun tacklede omverdenens forventninger.

Det er ikke bare omverdenens forventninger, der har indflydelse på vores velvære. Cirka halvdelen af de adspurgte kvinder fortæller, at de får mindre selvtillid under deres menstruation. Det kan skyldes flere ting. Men frygten for at bløde igennem og opleve lækage under menstruationen fylder hos mange kvinder. 

Stærke kvinder i fokus

Halvdelen af alle unge kvinder er bange for at fejle og 80 procent føler et stort pres for at være perfekte. Lyder det velkendt?

I samarbejde med Always sætter Woman fokus på kvinder, der har gjort noget godt for sig selv. Noget, som måske virkede skræmmende i starten, men som viste sig at være det helt rette i sidste ende. 

Karriereskifte gav mere selvtillid

Selvom tvivlen og frygten fyldte for Sarah, da hun stod med beslutningen, er hun i dag sikker i sin sag.

”Det har givet mig et enormt stort selvværd og selvtillid i dag (…) det kan godt svare sig at forfølge sin drøm,” understreger hun og giver dette råd:

”Hvis jeg skulle give et godt råd til andre i samme situation, så er det at visualisere din drøm. Find et citat, der motiverer dig, og hav det med dig til daglig eller hæng det op derhjemme”.

Med Always Ultra føler du dig tør og sikker

Hele 76 procent af alle kvinder oplever lækage under deres menstruation. Det gør Always nu op med og lancerer en ny og forbedret version af Always Ultra, der er baseret på en instant dry-teknologi med op til 100 procent beskyttelse mod lækage. Som noget nyt er der tilføjet 14 procent mere papirmasse, der absorberer og optager væske. Samtidig er Always Ultra optimeret med flere fibre og molekyler, der sikrer større kapacitet og en stærkere kerne. Køb den her.