Rejse alene? Trine rejste ud i verden på egen hånd for at komme ud af sin comfort zone

Drømmer du om at rejse alene ud i verden? Trine tog springet og rejste alene efter at have brudt med sin kæreste gennem mange år. Læs, hvad hun lærte af det og få hendes gode råd her.

6. november 2019 af Benjamin Native Studio for Always

”Min største frygt ved at rejse alene, det var hvis noget skulle gå galt, og jeg så stod der helt alene,” forklarer Trine Kjersgaard. Hun rejste alene ud i verden efter et brud fra et mangeårigt forhold, hvor hun havde boet i hus med sin kæreste og hund.

”Jeg valgte at rejse alene, fordi jeg havde brug for at komme ud af min comfort zone, jeg havde fået opbygget omkring mig,” fortæller hun. 

Frygten for at fejle holder os tilbage

For mange er det at stå alene et fremmed sted ude i verden en skræmmende tanke. Ofte er vi bange for at prøve noget nyt, hvis noget skulle gå galt.

Særligt kvinder holder sig tilbage, når de skal prøve noget nyt. Faktisk føler 80 procent af alle unge kvinder et stort pres for at være perfekte og er bange for at fejle.

Netop derfor valgte Trine Kjersgaard ikke at fortælle nogen om hendes planer, da hun planlagde hendes rejse.

”I starten holdte jeg det for mig selv. Så der gik nogle måneder, hvor det kun var mig, der vidste, hvad det var, jeg var ved at planlægge.”

Omverdenens forventninger har stor betydning for mange. Always har spurgt kvinder over hele verden om, hvordan menstruation påvirker dem. Cirka halvdelen af de adspurgte kvinder fortæller, at de får mindre selvtillid under deres menstruation. Blandt andet frygten for at bløde igennem og opleve lækage fylder hos mange kvinder. 

Stærke kvinder i fokus

Halvdelen af alle unge kvinder er bange for at fejle og 80 procent føler et stort pres for at være perfekte. Lyder det velkendt?

I samarbejde med Always sætter Woman fokus på kvinder, der har gjort noget godt for sig selv. Noget, som måske virkede skræmmende i starten, men som viste sig at være det helt rette i sidste ende. 

Vi vokser, når vi udfordrer os selv

Selvom der kan være mange overvejelser, når man tager chancen og springer ud i det ukendte, er Trine ikke i tvivl om, at det har givet hende mere selvtillid at udfordre sig selv.

”Når man gør ting, man måske er lidt usikker på, så udfordrer man også sig selv, og det vokser man rigtig meget af,” understreger hun.

Hun har et godt råd til andre, der overvejer at rejse alene ud i verden:

”Mit bedste råd til andre, der gerne vil ud og rejse eller prøve at rejse alene, det vil være, at de bare skulle gøre det!” slutter hun. 

Med Always Ultra føler du dig tør og sikker

Hele 76 procent af alle kvinder oplever lækage under deres menstruation. Det gør Always nu op med og lancerer en ny og forbedret version af Always Ultra, der er baseret på en instant dry-teknologi med op til 100 procent beskyttelse mod lækage. Som noget nyt er der tilføjet 14 procent mere papirmasse, der absorberer og optager væske. Samtidig er Always Ultra optimeret med flere fibre og molekyler, der sikrer større kapacitet og en stærkere kerne. Køb den her.