Nutidensmor og Saraaemiliee
Sådan ser morlivet også ud. © Instagram: @nutidensmor / @saraaemiliee

11 seje mødre på Instagram, der virkelig rocker mor-livet

Superwomen!

20. maj 2019 af Rie Louise Kirkebjerg

Vi har tidligere skrevet om, hvorfor din veninde med børn er en superwoman. Hun er nemlig så tålmodig, at hun gider spille selv det kedeligste børnespil, hun har lært at klare sig uden søvn, og hun orker cirka 300 procent mere end dig uden børn. 

Måske du allerede kender en sej mor, men ellers vil vi her introducere dig for et par vanvittigt seje mamacitas, du kan følge på Instagram. 

De kommer her!

1. Migogmintinderbaby

Sambadning, samsovning, samtisning. Skønne Alexandra deler meget med sin dreng, Elliot, og på denne Instagramprofil får du et meget ærligt indblik i op- og nedturene ved at være enlig mor. 

2. Nutidensmor

En anden meget ærlig mor er Johanne, som ikke kun er så heldig at være kærester med en tidligere deltager af Den store bagedyst, men også er så vanvittigt heldig at have en skønherlig datter at dele tilværelsen med. Det kommer der meget sjov ud af! Se selv billedet her...

3. Mmleilange

Mette Marie giver os et indblik i morlivet, men på en lidt anderledes måde end mange andre mødre gør. Hun viser nemlig ikke ansigterne på sin børn, men vi bliver skam ikke snydt for deres guldkorn af den grund!

4. Denperfektemor

På sin profil skriver Denperfektemor, at hun er helt almindelig leverpostejsmor. I så fald er vi vilde med leverpostej, for vi synes, hun er for sjov!

5. Lillesnefnugdk

Denne mor-profil (af sydvestjyden Apu Ane Louise Reimer) er propfyldt med cute billeder, der får smilet frem, når vi scroller fingrene ned ad Instagramfeedet. (Og så er Apu kærester med Kenneth fra Paradise Hotel sæson 6!)

6. Geggo

Selvfølgelig er den kære Stephanie med på listen over seje mødre – hun har I hvert fald bevist os (og resten af Danmark), hvor gode forældre hende og ægtemanden Cengiz er. Vi er helt vilde med elskværdige Alba!

7. Sofielinde1

En anden dansk darling, vi virkelig har lært at elske, er naturligvis lille Trine. Sofie Linde og Joakim Ingversens datter. Sofie er en sjov og ærlig mor, der på Instagram viser alle de sider, der nu engang følger med mor-titlen. 

View this post on Instagram

Tidlig fyraften på matriklen 🤘🏽🔥

A post shared by S O F I E L I N D E (@sofielinde1) on

8. Julieelsebeth

Julie-Elsebeth kalder sin følgerskare den bedste digitale mødregruppe. Hun har skabt et lille community, hvor råd, tips og erfaringer deles på en rigtig fin og personlig måde.

9. Hilvees

Kan du rejse rundt i verden med et barn? Den norske mamacita Hildegunn beviser, at hende og kærestens rejselystne livsstil sagtens kan kombineres med deres smukke, lille baby. 

10. Saraaemiliee

Du kan godt forvente at få smidt et par af lignende skilte med sandheder om morlivet, hvis du følger denne norske mor. Vi er vilde med (k)ærligheden!

11. Brookeiseppi

Disse gudesmukke tvillinger er slet ikke til at stå for, og på deres mors Instagram er det muligt at følge med i, hvor hurtigt de vokser. 

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Læs mere fra samme kategori