Kvinde danser
Hvor mange af situationerne kan du genkende?© Getty Images

8 situationer, du kender, hvis du er ekstrovert

Du er altid den, der skal ringe, når der skal bestilles pizza

2. juni 2021 af Sarah Østbjerg

1. Du er altid den, der skal ringe, når der skal bestilles pizza. Og det er naturligvis også dig, der skal åbne døren, når pizzabudet er nået frem til adressen.

2. Du fører ordet, når der skal koordineres og træffes beslutninger. Både fordi det kommer naturligt til dig, men også fordi dine venner giver dig den hat på.

3. “The party is heeeeere!” har du hørt dig selv råbe en gang eller to. Og dine venner elsker dig for det, for ikke nok med at du kan sætte gang i enhver fest, så er du oftest også kvinden, der finder festen.

4. Men nogle gange kan du godt blive i tvivl, om folk synes, du er opmærksomhedskrævende og mega selvglad. I virkeligheden prøver du jo bare at sørge for, at alle har det sjovt.

5. “Snakker du altid så meget? Om dig selv?” Du hader akavet stilhed, og hvis de andre ikke taler, så må du jo gøre det!

6. ‘Behøvede jeg virkelig komme med den kække kommentar?’ Nogle gange ville du ønske, du kunne være lidt mere som din introverte veninde. 

7. Du finder ofte på en sjov leg, der involverer en eller anden form for udfordring. Og dine venner synes nogle gange, at det er en lille smule grænseoverskridende.

8. Du elsker at mingle og dele ud af dig selv ved sociale arrangementer. Nogle mennesker har før kaldt dig overfladisk, mens du ser dig selv som imødekommende.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.