Slået op med en veninde, droppet uddannelse eller gjort noget, du ikke troede, du turde?

Woman søger tre kvinder, der har lyst til at dele deres historie.

26. september 2019 af Benjamin Native Studio for Always

Hvad er det bedste, du nogensinde har gjort for dig selv? Droppede du uddannelsen, selvom din mor ikke syntes, du skulle? Har du slået op med en veninde eller en kæreste, som ikke var gode for dig, eller har du lært at sig fra?

Woman søger tre kvinder, der har lyst til at fortælle deres historie, så andre kvinder kan lade sig inspirere til at gøre noget, de drømmer om eller overvejer. 

Vi er bange for at fejle

Frygten for at fejle og for ikke at være perfekt holder mange kvinder tilbage fra at prøve nye ting og kaste sig ud i noget, de ikke er 100 procent sikre på.

Halvdelen af alle unge kvinder er bange for at fejle og 80 procent føler et stort pres for at være perfekte. Lyder det velkendt?

I samarbejde med Always sætter Woman fokus på kvinder, der har gjort noget godt for sig selv. Noget, som måske virkede skræmmende i starten, men som viste sig at være det helt rette i sidste ende. 

Vil du være med?

Er det dig eller kender du én, der passer på ovenstående? Så skriv til os på [email protected] hurtigst muligt eller senest søndag den 13. oktober.

Alt det kræver er, at du skal medvirke i et interview til en artikel og en kort video, som bliver bragt på Woman.dk, hvor du fortæller din historie.

Vi glæder os til at høre fra dig!