Hunter McGrady
© Wenn

Smuk plussize-model får taget billeder i badedragt, og hun har aldrig følt sig mere sexet

Billederne er dedikeret til alle kvinder, som har følt sig usikre på grund af deller, strækmærker, appelsinhud eller akne

22. februar 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Vi ligner (heldigvis) ikke hinanden, og vi ser gang på gang den ene historie efter den anden, som bekræfter os i, at vi skal elske vores krop, præcis som den er. 

Nu sætter plussize-modellen Hunter McGrady en tyk streg under, at alle former og størrelser i den grad er sexede. McGrady poserer nemlig i badetøj i årets udgave af Sports Illustrated Swimsuit Issue, som ellers er kendt for at have tynde modeller på siderne. 

McGrady er på billederne iført en håndmalet badedragt, som i stedet for at dække hendes kurver, viser alle hendes smukke, sexede former. McGrady har dedikeret fotoserien til alle kvinder, som har følt sig usikre på grund af deller, strækmærker, appelsinhud eller akne.

“Skønhed har ingen grænser. Jeg har aldrig følt mig mere sexet, end jeg gjorde på denne fotoskydning,” skriver McGrady på Instagram.

“De er min størrelse”

Da Hunter McGrady startede som model, var det faktisk ikke som plussize-model, men da hun var omkring 19 år gammel, så hun et cover med nogle plussize-modeller, og det inspirerede hende. 

“De kvinder er så smukke, og de er min størrelse,” tænkte McGrady, og da hun havde taget nogle kilo på, startede sin karriere som plussize-model.

Hunter McGrady har delt de smukke (og sexede) billeder på sin Instagram, og du kan se dem lige herunder. 

Vil du deltage i konkurrencer og læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.