Flirtende par, der prøver scorereplikker til hvert stjernetegn
Prøv en af disse platte scorereplikker på din flirt. © Getty Images

Hvordan charmerer du en Tyr eller en Fisk? Her er den perfekte scorereplik til hvert stjernetegn

“Er du en wifi-router? For jeg føler, at vi har en stærk forbindelse!”

30. juni 2023 af Henny Müller Dahl

Er du stødt på en sød Tyr eller en charmerende Vægt på Tinder? Eller har du måske mødt en helt særlig person på studiet eller arbejdet, som du gerne vil charmere dig ind på? Så skal du da bare smide en skør scorereplik deres vej. Nemt! 

Eller okay, indrømmet – det er måske ikke SÅ let at vinde en anden persons hjerte. Men det kan være, du vinder lidt point ved at bruge en scorereplik, der er skræddersyet til din udkårnes stjernetegn. Det hjælper vi dig med her, for vi har nemlig samlet den mest oplagte scorereplik til hvert stjernetegn. Og de er selvfølgelig lige så platte og skøre, som en god scorereplik skal være. 

Vædderen 

Fødselsdag: 21. marts - 19. april 

“Har du nogensinde slået en verdensrekord? Nej? Det er mærkeligt, for du har lige slået rekorden i at stjæle mit hjerte!”

Denne scorereplik passer godt til Vædderen af flere grunde. Først og fremmest er Vædderen kendt for sin store mængde af energi, selvtillid og viljestyrke, og alt dette skal til for overhovedet at slå en verdensrekord. Derudover er Vædderen ofte et konkurrencemenneske, der stræber efter det bedste. Derfor er det jo oplagt at antyde, at Vædderen kan slå en rekord. Vædderen er ofte meget direkte i sin tilgang til romantik – og derfor har den selvfølgelig en evne til at stjæle hjerter lynhurtigt! 

Tyren 

Fødselsdag: 20. april - 21. maj 

“Er du en bank? For jeg er klar til at investere alt i dig!”

Tyren er kendt for at have en god økonomisk sans og at fokusere en del på materielle ting – ikke fordi den nødvendigvis har lyst til at være virkelig materialistisk, men fordi den sætter pris på stabilitet, tryghed og på at skabe værdi på den lange bane. Tyren sætter også pris på, at andre er villige til at lægge tid og energi i en relation, for også på det personlige plan foretrækker den nemlig stabilitet og langvarige forbindelser. Den er praktisk og jordnær – og ikke mindst pålidelig. Noget, som banker ofte også er kendte for at være. Og hvem vil ikke høre, at nogen har lyst til at investere i en? 

Tvillingen 

Fødselsdag: 22. maj - 21. juni 

“Er du en wifi-router? For jeg føler, at vi har en stærk forbindelse!”

Denne scorereplik spiller på noget af det, Tvillingen er kendt for – nemlig gode kommunikationsfærdigheder, nysgerrighed og en meget social natur. Og som vi alle ved, bruges Wifi-routere til at oprette forbindelse til forskellige enheder og sikre en pålidelig og stabil internetforbindelse – de hjælper os altså med at kommunikere! Tyren sætter pris på stærke forbindelser på både et intellektuelt og følelsesmæssigt niveau, og den elsker humor, hvilket denne scorereplik også indeholder. 

Par flirter i en bar med scorereplikker til stjernetegn
Vejen til Tvillingens hjerte er at fortælle den, at den minder om en wifi-router. © Getty Images

Krebsen 

Fødselsdag: 22. juni - 22. juli 

“Er du en tryllekunstner? For hver gang jeg ser dig, forsvinder mine bekymringer og erstattes af et stort smil.” 

Krebsen er følsom, empatisk og god til at skabe forbindelser til andre. Det kan ofte være helt magisk at være i selskab med en Krebs, og den har ofte en evne til at forbløffe andre – præcis som en tryllekunstner. Derudover har Krebsen tit en beroligende og positiv indflydelse på dem, den er sammen med, og alt dette kommer til udtryk i denne søde men platte scorereplik. 

Løven 

Fødselsdag: 23. juli - 22. august 

“Du er som en sol, der lyser hele rummet op. Hvis du flytter ind hos mig, har jeg ikke længere brug for lamper.” 

Løven er kendt for sin stærke personlighed, karisma og ønske om at være i centrum for opmærksomheden. Og solen er jo centrum i vores solsystem og vigtig for vores allesammens overlevelse – derfor vil en Løve uden tvivl blive smigret over denne scorereplik. Løven er ofte en kilde til glæde, positivitet og lys i andres liv, og det er også sådan, mange ser netop solen. Løven elsker at blive beundret og anerkendt, og den vil garanteret blive smigret, når den hører, at dens strålende energi er nok til at erstatte alle lamper i et rum. 

Jomfruen 

Fødselsdag: 23. august - 22. september 

“Du er som en alarmklokke, for du får mig til at vågne op og indse, at jeg har brug for dig i mit liv!”

Jomfruen er kendt for at have et analytisk sind og en praktisk tilgang til livet. Og hvad er mere praktisk end en alarmklokke? Okay, vi kan måske komme på nogle ting, men ikke desto mindre er en alarmklokke nu altså bare ret brugbar. Hvis du bruger denne scorereplik på en Jomfru, udtrykker du, at den har en vigtig betydning for dig, og netop det at føle, at andre har behov for den, er noget, Jomfruen godt kan lide. Jomfruen er ofte selektiv og kritisk, når den skal vælge en partner, meeen hvis du fortæller den, at den er uundværlig og en værdifuld tilføjelse til din hverdag, har du nu alligevel nogle ret gode odds. 

Par med telefoner flirter med scorereplikker til stjernetegnene
Skal du fortælle en Jomfru, at den minder dig om en alarmklokke? © Getty Images

Vægten 

Fødselsdag: 23. september - 22. oktober 

“Er du en menneskelig magnet? For hver gang jeg er i nærheden af dig, føler jeg, at jeg bliver tiltrukket af din uimodståelige charme.”

Vægten er kendt for sin charme, sin tiltrækningskraft og sin evne til at skabe harmoni og balance i relationer. Og netop magneter har også en evne til at tiltrække ting omkring dem. Ved at bruge denne scorereplik får Vægten et indtryk af, at du føler dig naturligt tiltrykket af den evne, den har til at skabe en behagelig og harmonisk atmosfære, uanset hvor den befinder sig. Og det vil enhver Vægt gerne høre! 

Skorpionen 

Fødselsdag: 23. oktober - 22. november 

“Er du en ninja? For du har lige sneget dig ind i mit hjerte uden at efterlade nogen spor!” 

Skorpionen er kendt for at have en mystisk og intens natur, og så er den ret så god til at holde på hemmeligheder. Scorereplikken sammenligner Skorpionen med en ninja, som må siges at være lige så mystisk og fascinerende som stjernetegnet selv. Lidt ligesom ninjaen har Skorpionen en historik med at blive usynlig ret hurtigt og forsvinde uden at efterlade spor (når det gælder dating). Derudover har Skorpionen en tendens til at blive tiltrukket af det skjulte og ukendte, så mon ikke, den vil blive smigret over at blive sammenlignet med en ninja? 

Skytten 

Fødselsdag: 23. november - 21. december 

“Er du en globus? For når jeg er sammen med dig, føler jeg, at hele verden er inden for rækkevidde, og jeg har lyst til at udforske den med dig.”

Skytten er eventyrlysten og har en trang til at opleve verden. Scorereplikken her spiller på netop dette og bringer noget af det, Skytten elsker, ind i samtalen: Netop rejser og eventyr. Så hvis du siger disse ord til Skytten, anerkender du også de ting, der giver den glæde, og Skytten vil elske at høre, at den giver dig lyst til at udforske verden. For så deler I samme passion! Og hvad er egentlig bedre end dét? 

Par, der flirter med scorereplikker til hvert stjernetegn
Skytten vil gerne høre, at den giver dig lyst til at rejse. © Getty Images

Stenbukken 

Fødselsdag: 22. december - 20. januar 

“Jeg har hørt, at du er et målrettet menneske. Måske er du interesseret i at nå et nyt mål, såsom at spise middag med mig?”

Stenbukken er målrettet, ambitiøs og hårdtarbejdende. Scorereplikken her spiller på netop dette ved at referere til Stenbukkens målrettethed. Ved at nævne at Stenbukken er et målrettet menneske, kan du vise, at du har lagt mærke til Stenbukkens høje ambitioner og store dedikation. På den måde udtrykker du en form for beundring og anerkendelse for Stenbukkens arbejdsetik og succesorienterede natur, og du viser en interesse i at være en del af Stenbukkens rejse. Og så foreslår scorereplikken jo et nyt mål, som Stenbukken kan gå efter – og det kan den jo som oftest godt lide! 

Vandmanden 

Fødselsdag: 21. januar - 18. februar 

“Er du en kunstinstallation? Fordi hver gang jeg ser dig, får du mig til at tænke, ‘Jeg forstår det ikke, men jeg elsker det!’”

Vandmanden er original og har en unik tilgang til verden. Måske tænker du, at scorereplikken er lidt led, men Vandmanden vil højst sandsynligt forstå, at du blot er dybt fascineret af den. Kunstinstallationer er ofte abstrakte, provokerende eller udfordrende, og de kan vække forskellige følelser og tanker hos dem, der oplever dem. Scorereplikken lægger vægt på, at Vandmanden ses som noget unikt og anderledes, der får andre til at tænke og føle på en måde, der kan være svær at forklare. Scorereplikken bygger på nysgerrighed, beundring og en vilje til at omfavne Vandmandens anderledeshed – og Vandmanden kan godt lide at blive værdsæt på den måde! 

Fisken 

Fødselsdag: 19. marts - 20. marts 

“De siger, at du er en drømmer. Skal vi prøve at finde ud af, om vi har nogle fællesdrømme?”

Fisken er kendt for sin drømmende natur, sin følsomhed og sit fantasifulde sind. Scorereplikken spiller på dette ved at henvise til Fiskens drømmende karakter, og den udtrykker en form for interesse og nysgerrighed efter at udforske denne del af Fiskens personlighed. Derudover er scorereplikken også en slags invitation til at udforske fællesinteresser og -ønsker, og den viser en vilje til at dykke ned i Fiskens indre verden. Fordi Fisken samtidig er en håbløs romantiker, vil den sikkert blive blød i knæene af disse smigrende ord.