Kvinde med næsepiercing smiler
Hvilken piercing skal du have? © Getty Images

Denne piercing skal du (åbenbart) have ifølge dit stjernetegn

Nu kan du endelig finde ud af, om du skal have den nipple piercing!

19. oktober 2017 af Anne-Mette Søndergaard

Hvis du overvejer at få en piercing, men er lidt i tvivl om placeringen, så har stjernerne selvfølgelig svaret, ligesom på alt andet! Jomfru, løve eller skorpion – vi har den perfekte piercing til dig!

Jomfru

Hvis du er jomfru (altså kun i stjernetegn), så skal du have en piercing oppe i det øverste af din øreflip. Det skal du, fordi du som jomfru er meget praktisk anlagt og det er piercingen også, da den ikke er i vejen for dig, mens den heler. Det er også den, du mindst vil fortryde at få, og du kan altid tilføje én til – ih, hvor er du altså praktisk! 

Vægten

Vægten er en meget følsom og kunsterisk person, så hvis du er vægt, skal du have en septumpiercing (piercing i næsevæggen). Da du er en følsom person, kan du justere den efter dit humør, fordi du kan lege med den og gemme den, hvis det bliver nødvendigt (læs: gemme den for dine forældre). 

Skorpion

Du skal have en nipple piercing! Du er som skorpion en smule masochistisk og tænker for eksempel på, hvordan du kan forøge dine brystvorters følsomhed. Du har svært ved at vise nogen tillid, så denne form for piercing er lige dig, da det er din lille hemmelighed! Du elsker tanken om, at dine bryster er klar og parat, når du har sex, og at du og din kæreste har to små, frække hemmeligheder, som kun I kender til (hvis man lige tæller pierceren fra). 

Skytten

Navlepiercingen passer perfekt til dig, der er skytte, for du er den eneste i din vennegruppe, der virkelig kan rocke denne piercingklassiker – og så tager du heller ikke dig selv så seriøst, så det er det helt perfekte match!

Stenbukken

Du, der er stenbuk, skal have en daithpiercing. Det er, hvor du får en ring i den nederste fold i dit øre tættest på øregangen – den skulle efter sigende også være god til at mindske migræne. Du skal have netop dén, fordi du på grund af dit stjernetegn er den fødte trendsætter. Ganske vist har denne piercing været en trend i nogle år, men du kan helt sikkert skabe en ny daithbølge, der bliver endnu større end den forrige! 

Vandmand

Hvis du er vandmand, så ved du, hvad du vil have, og du elsker at gøre opmærksom på dig selv. Derfor skal du have piercingen over alle piercinger: intimpiercingen. Du elsker nemlig at have noget, de fleste andre ikke har, for det er de færreste, der tør at lægge ‘svesken på disken’ inde ved pierceren, men du gør og du owner det – SÅDAN!

Fisken

Rookpiercingen er den bedste piercing til dig, der er fisk. Det er den lille fold i midten af dit øre, der står for skud. Fiskekvinden er en individualist, men du hjælper gerne andre mennesker, og ingen kan påstå, at du er egoistisk. Denne piercing kan stå smukt alene, men også sammen med andre – ligesom dig. 

Vædderen

Du er passioneret og selvstændig, og du ved, at det eneste menneske, der er værd at lytte til, er dig selv. Derfor skal du have en tungepiercing, for det vil fortælle alle omkring dig, at du er værd at rette opmærksomheden mod. Tungepiercingen passer perfekt til vædderen, fordi du er stolt af dine talegaver og din viden – og så føles det bare lækkert, når der kommer noget ekstra bling!

Tyren

Som tyr finder du glæden i det enkle og elegante. Helixpiercingen passer derfor utrolig godt til dig. Det er piercingen, der sidder i det øverste af din ørekant. Dit slogan er Less is More og denne piercing tiltager dig på grund af dens tidløshed. Ligesom jomfruen er du meget praktisk, og din stabilitet er din stolthed – med god grund!

Tvillingerne

Du vil gerne have det hele, men du glemmer lidt at komme videre fra processtadiet, og til tider har du også meget svært at beslutte dig. Orbitalpiercingen passer derfor rigtig godt til dig, hvis du er tvilling, for den sidder i midten af dit øre på din ørekant og tager folden med – lidt af det hele, hvilket passer dig utroligt fint. 

Krebsen

Du er en meget følsom person, og du har nemt ved at overtænke alle situationer, du bliver udsat for, men du er også en person med meget visdom og betænksomhed. Derfor er en næsering lige noget for en krebs som dig, for her kan du gøre som du vil: Du kan vælge den traditionelle, to ved siden af hinanden, ring eller stud med en sten, eller en på hver sin siden – du kan gøre lige præcis, hvad dit følsomme krebsehjerte siger, du skal.

Løven

Du elsker at være festens midtpunkt, og du ved, at den eneste grund til at få en piercing er at vise den frem (hvorfor skulle du gemme noget, du har betalt for?). Du følger i fodsporene på kendisser som Kendall Jenner og Janet Jakcson og skal derfor have nipple piercing, men i modsætning til skorpionen skal du kun have en i den ene brystvorte, fordi du ikke synes, at alting behøver at være så symmetrisk. 

Kilde: Cosmopolitan.com

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.