Tatoveringer stjernetegn
Find inspiration til din tatovering lige her. © Getty Images

Denne tatovering skal du have på baggrund af dit stjernetegn

Skal din nye tatovering være en smuk blomst, en varm sol eller en abstrakt planet?

3. marts 2023 af Ida Hagsholm Jonassen

Er du lige så betaget af stjernetegn, som vi er, og vil du gerne have en tatovering? Så kan det være, at det netop er dit stjernetegn, der skal pege dig i retningen af, hvilken type tattoo du skal vælge. 

Der findes nemlig ingen grænser for, hvad du kan få tatoveret, og derfor kan det også være utroligt svært at vælge!

Hvis du endnu ikke er helt klar til at tage valget, så kan du i mellemtiden anskaffe dig et smukt smykke, som passer lige præcis til dit stjernetegn og som kan være en fin lille hyldest. Har du ikke helt styr på, hvilket stjernetegn du er, så kan du finde ud af det lige her.

Vædder i stjernetegn

Fødselsdag: 21. marts - 20. april

Kendetegnet for Vædderen er, at du er meget beslutsom. Du er modig, når du træffer beslutninger, og du ser dig ikke tilbage. Du vælger lige præcis det, du har lyst til og sætter ingen begrænsninger for dig selv. 

Vædderen er en venlig person, som fylder meget i rummet og bestemt ikke er bange for opmærksomhed. Det samme gælder vædderens fremtoning, som der heller ikke bliver gået på kompromis med. 

Og det afspejler også Vædderens valg af tatovering. Du er tilbøjelig til at tage chancer og måske vælge noget, som er mere iøjenfaldende på din krop. Du går ikke på kompromis med det, du godt kan lide, og andres meninger om din tatovering berører dig ikke.

Derfor passer modige tatoveringer, som fylder lidt mere på kroppen, perfekt til Vædderen. 

Tyr i stjernetegn

Fødselsdag: 21. april - 21. maj

Som Tyr er du meget tålmodig, og du tager ingen forhastede beslutninger. Derfor har du helt sikkert også tænkt meget over dit valg af tatovering, inden du lægger dig under nålen. 

Tyren har en stor kærlighed til kunst og musik og er ofte meget kreativ – derfor har du måske selv tegnet en skitse af den tatovering, du skal have.

Der ligger en naturlig ynde til Tyren, og derfor passer en fin tatovering med et blomstermotiv godt til netop dette stjernetegn. 

Tvilling i stjernetegn

Fødselsdag: 22. maj - 21. juni

Hos Tvillingen er der fart over feltet. Du er altid i bevægelse, både hvad angår dit datingliv, hvor du nyder at gå på mange dates, eller dit parforhold, som helst ikke må stå stille – men også med dine bekendtskaber, for du er god til at få nye venner. 

Du begejstres let over nye ting, men du har også en tendens til hurtigt at miste interessen for dem igen. Derfor vil et godt råd være at få en tatovering et sted på kroppen, hvor du kan dække den med tøj, hvis nu du skulle gå hen og fortryde den senere.

Tvillingen har luft som element, derfor vil et oplagt motiv til din tatovering være noget, der har forbindelse til luften – som for eksempel en fjer, fugl eller sommerfugl. Det passer også godt til dit behov for at føle dig fri og være i bevægelse. 

Krebs i stjernetegn

Fødselsdag: 22. juni - 23. juli

Krebsen er familiemenneske med stort F. Derfor vil en tatoverting, som repræsenterer familie passe godt til dig. Det kunne enten være i form af en tatovering, som I deler i familien eller en tatovering, der symboliserer noget helt særligt for din familie. 

Du påvirkes meget af bekymringer og negative tanker, men du er samtidig verdensmester i at få humøret op igen. En tatovering, der minder dig om noget positivt (som for eksempel din familie) vil derfor være et godt valg til en Krebs. 

Løve i stjernetegn

Fødselsdag: 24. juli - 23. august

Det er ikke til at overse, hvis der er en Løve tilstede i rummet. Løven er nemlig meget energisk og elsker at være midtpunktet til enhver lejlighed. 

Løven går op i kvalitet og gør intet halvt. Så hvis du beslutter dig for at få en tatovering, er det meget sandsynligt, at den bliver iøjenfaldende. Løven er nemlig kendetegnet ved at have store armbevægelser, og det gælder også udseende, hvor statement-smykker og farver ofte er at finde på en Løve. 

Det vil være nærliggende, at en Løve får en tatovering af, ja, en løve. Men et andet motiv, som også passer godt til stjernetegnet, er en smuk sol. Løvens element er nemlig ild, som repræsenterer inspiration, energi, motivation, lidenskab og entusiasme.

Jomfru i stjernetegn

Fødselsdag: 24. august - 23. september

Hvis Jomfruen skal beskrives med et ord, så vil det nok være perfektionistisk. Derfor er du også meget opmærksom på at få lavet din tatovering, præcis som du ønsker den – helt ned til mindste detalje. 

Modsat Tvillingen er Jomfruen meget omhyggelig med at være velforberedt. Du tænker grundigt over dine beslutninger, og det gør sig også gældende, når du skal have en tatovering. Chancen for, at du fortryder den igen, er derfor ret lille, hvilket jo er skønt.

Jomfruen er kendetegnet ved at have en stærk ordenssans og være meget renlig. Derfor vil du også foretrække en simpel tatovering med rene linjer. Et godt bud på en tatovering til Jomfruen kan være et citat eller et ord, der har betydning for dig. 

Vægt i stjernetegn

Fødselsdag: 24. september - 23. oktober

Retfærdighed er utrolig vigtigt for Vægten, og det vil gå dig meget på, hvis du oplever, at nogen bliver uretfærdigt behandlet.  

Du skaber balance, både i dit eget liv og i andres, og du vil gerne sørge for, at alle har det godt. Derfor kan et motiv til en tatovering, der passer til Vægten, være et yin og yang-tegn, som netop symboliserer harmoni og balance. 

Skorpion i stjernetegn

Fødselsdag: 24. oktober - 22. november

Det kan godt være svært at komme ind på huden af en Skorpion, der har det med at opretholde et koldt og stolt ydre. Når du til gengæld først er kommet tæt på en Skorpion, vil personen være utrolig loyal. 

Skorpionen vil ofte vælge en tatovering, som er meget betydningsfuld, men den vil ikke dele med andre, hvad den betyder. Derfor vil der være en vis mystik over Skorpionen, og det vil også afspejle sig i valget af tatovering, som måske vil have mørkere nuancer.

Skorpionen er intens, lidenskabelig og seksuel, så derfor bryder du dig heller ikke om alt for pusse-nussede tatoveringer. 

Skytte i stjernetegn

Fødselsdag: 23. november - 21. december

Kendetegnende for en Skytte er, at du er meget nysgerrig og eventyrlysten. Du elsker at rejse og opleve nye kulturer. Din spontane side sørger også for, at du ofte kommer ud på nye eventyr, hvor du kan udforske alle de nye ting på din vej. 

Derfor ligger det lige til højrebenet, at du skal have en tatovering, der kan associeres med at rejse. Det kan for eksempel være en tatovering, der forestiller et fly, kort, kompas eller noget helt fjerde – kun fantasien sætter grænser.

Skytten kan også let føle sig rastløs og hader at sidde stille. Du vil helst have, at der hele tiden sker noget, så en tatovering, der symboliserer dine mange rejser, vil derfor være en god reminder til dig om, at din næse tur (måske) er lige om hjørnet.  

Lavet af: @tattooist_arun

Stenbuk i stjernetegn

Fødselsdag: 22. december - 20. januar

Stenbukken er den fødte ledertype. Du prioriterer dit arbejde og din karriere højt og er i den grad villig til at arbejde hårdt for at opnå succes. 

Fornuftig og ambitiøs er to ord, der beskriver Stenbukken godt, og derfor kunne du heller aldrig finde på spontant at få en tatovering. Det skal helst planlægges nøje, ligesom resten af dit liv. Du elsker nemlig, når der er orden og struktur i din hverdag.

Stenbukken er ofte meget stabil som person. Derfor vil et god bud på et motiv til din tatovering være et smukt træ med dybe rødder for at symbolisere den grounding, som du har. 

Vandmand i stjernetegn

Fødselsdag: 21. januar - 19. februar

Som Vandmand kan det godt blive en udfordring for dig at finde den helt rette tatovering. Du har nemlig en tendens til at ville mange forskellige ting på en gang, hvilket godt kan ende ud i en smule kaos. Du hader, når andre blander sig, så der er ingen tvivl om, at du udelukkende går efter din egen mavefornemmelse, når valget af tatovering skal tages. 

Vandmanden er en original, og du er fyldt med gode ideer og er meget inspirerende for din omverden. Du vil gerne have en tatovering, som ingen andre har. Derfor ligger det dig også nær at udfolde din kreative side og designe din egen tatovering – så er du i hvert fald sikker på, at den er unik.

Vandmandens frisindethed appellerer til en abstrakt tatovering, som måske endda er lavet i fri hånd. 

Fisk i stjernetegn

Fødselsdag: 20. februar - 20. marts

Romantik er en stor del af Fiskens liv. Du elsker kærlighed og kan bare ikke få nok – og det skal da afspejles i din tatovering, som selvfølgelig skal være romantisk. 

Du er enormt god til at udvise en romantisk gestus, og din gavmildhed gør det helt naturligt for dig at overraske med søde ord og små gaver til din eneste ene. 

Fisken er meget følsom og kærlig, og måske er det netop også derfor, at du er så opmærksom på andre menneskers behov. Med kærligheden i tankerne vil det passe godt til en Fisk at få en tatovering, som symboliserer netop det. Det kan for eksempel være et hjerte eller et citat, men det kan også være en personlig ting, som minder dig om en helt særlig form for kærlighed.