Kvinde og mand på date
© iStock

Det betyder dit stjernetegn for dine datingvaner

Din fødselsdato er måske nøglen til at møde kærligheden

31. januar 2017 af Maria Broe Trustrup Hansen

Datinglivet er ikke altid rosenrødt, men heldigvis er det faktisk slet ikke så svært at blive en formidabel netdater. Når du logger ind på enten Tinder, Happn eller en anden dating-app, er det nemlig lidt nemmere at tage initiativ og indlede en samtale, i forhold til når du møder en sød fyr i byen. 

Men selvom dating-apps har gjort det nemmere for de fleste af os at være lidt mere fremme i skoene, er der stadig forskel på, hvordan vi dater, og hvor godt tilpas vi er, når vi gør det.

Løven får flest 'charms'

Nu viser det sig, at vores stjernetegn rent faktisk har en indflydelse på vores datingvaner. Ifølge en undersøgelse blandt Happns danske brugere er nogle stjernetegn nemlig mere populære end andre, mens nogle stjernetegn i højere grad smider om sig med likes.

Det stjernetegn, der får flest 'charms' på Happn, er stjernetegnet Løven. Herefter kommer Skorpionen skarpt efterfuldt af Vægten. Det lader altså til, at disse tre stjernetegn kan se frem til et rimelig godt datingår – der lander i hvert fald mange positive tilkendegivelser i indbakken, og hvem vil ikke gerne have det?

Vægten er flittigst på tasterne

Der er ifølge undersøgelsen fra Happn også forskel på stjernetegnene, når det gælder, hvor mange likes vi deler ud af. Det stjernetegn, der giver flest likes til andre brugere på app'en, er Skytten, mens stjernetegnet Vædderen og Stenbukken ligger på anden- og tredjepladsen. Det er derimod Vægten, som er flittigst på tasterne, når det gælder beskeder. Personer, som er født i Vægtens tegn, er nemlig dem, som sender allerflest beskeder på Happn.

Vores fødselsdato har altså tydeligvis en større betydning for vores kærlighedsliv, end man måske skulle tro.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.