Kvinder på SUP boards
Hvad mon stjernerne synes, du skal fordrive tiden med denne sommer?© Getty Images

Det skal du lave i din sommerferie baseret på dit stjernetegn

Står din sommer på kunstskole eller spa-ophold? Stjernerne har svaret!

18. juni 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

Endelig melder termometret sommer (på trods af en del regnfulde dage), og det betyder iskaffe i lange baner, lange, lyse nætter og saltvandshår fra morgen til aften. Men hvad skal din sommer ellers stå på?

Hvis du, ligesom os, er lidt af en stjernetegnsnørd, der tjekker dagens horoskop hver morgen, og som er helt med på hvad både ascendant og månetegn er, ved du, at stjernerne kan fortælle lidt af hvert: Og faktisk også, hvad du skal bruge lige præcis DIN sommer på!

Vædderen
Vædderen.© Woman.dk

Vædderen

Fødselsdag: 21. marts - 20. april

Det skal du i din sommerferie

Som Vædder er du vild med fart over feltet, udfordringer og overraskelser, og derfor skal din sommer ikke bruges på et all inclusive hotel, hvor du skal ligge og sole hele dagen: Det er alt for kedeligt for dig! 

Hvad du skal lave i din sommer er faktisk lidt ligegyldigt, så længe du laver noget, oplever noget og får noget ud af hver evigt eneste dag: Hoppe i faldskærm? Ja da! Cykle til grænsen? Selvfølgelig. En tur i shelter? Hvorfor ikke! Den bedste sommer for en Vædder er en aktiv sommer med tonsvis af oplevelser og projekter. 

Tyren
Tyren.© Woman.dk

Tyren

Fødselsdag: 21. april - 21. maj

Det skal du i din sommerferie

Som Tyr er sommeren en af de mest indbydende årstider: Den står på afslapning og selvforkælelse, og ingen vil kigge skævt til dig for at bruge timevis på dit badehåndklæde i solen. 

Hvis du blot kan få en sommer fyldt med lækre iskaffer, gode bøger, sjove podcasts, afslapning og en lille tan, er du faktisk så godt som tilfreds. Om det foregår på stranden i Vejle eller ved en pool i Grækenland, er du faktisk lidt ligeglad med, så længe du kan føle lidt sommer-luksus med lækker mad, sol og afslapning.

Tvillingen
Tvillingen.© Woman.dk

Tvillingen

Fødselsdag: 22. maj - 21. juni

Det skal du i din sommerferie

For Tvillingen betyder sommeren en ting, og det er: Fest! Som Tvilling er du vild med fest, farver og mange mennesker, og derfor elsker du, at sommeren er den perfekte undskyldning for Aperol Spritz i lange baner, middagsselskaber i haven og temafester med hula-kranse om halsen. 

Du kan lige så godt få gang i begivenhedsknappen på Facebook, for vi ved alle sammen, at du kommer til at holde den ene grillfest efter den anden ude på din terrasse med dine venner og familie. 

Krebsen
Krebsen.© Getty Images

Krebsen

Fødselsdag: 22. juni - 23. juli

Det skal du i din sommerferie

Hvis du er Krebs, ved du, at sommeren betyder “den store sommer-turné” for dig! For nu er det endelig tid til, at du skal besøge alle dine venner og hele din familie i alle afkroge af landet og måske endda verden? Du er ekstremt social, og du har det allerbedst, når du er sammen med dem, du elsker. 

Derfor er den perfekte sommer for en Krebs en sommer i selskab med venner og familie. Du rejser gerne langt for et kram af din folkeskoleveninde eller en sludder med din gamle mormor – du er faktisk lidt ligeglad med, hvad sommeren står på, hvis bare du kan nyde den sammen med dine elskede. 

Løven
Løven.© Woman.dk

Løven

Fødselsdag: 24. juli - 23. august

Det skal du i din sommerferie

Løven er vild med luksus! Derfor vil du elske en sommer, hvor du kan snige lidt luksus og forkælelse ind i hverdagen. Hvis corona tillader det, vil du være den første til at booke en tur til New York for at få tømt dankortet i byens lækre tøjbutikker eller en tur til Mallorca for at drikke drinks og nyde livet. 

En anden god sommeraktivitet for Løven er at tage i spa. Her kan du tilmed få en massage eller ansigtsbehandling, der kan forene følelsen af luksus og dig selv i centrum, og helt ærligt, hvilken Løve vil ikke elske det? Vi kan ikke komme i tanke om nogen. 

Jomfruen
Jomfruen.© Woman.dk

Jomfruen

Fødselsdag: 24. august - 23. september

Det skal du i din sommerferie

Som Jomfru arbejder du ekstremt hårdt året rundt, og derfor ville vi ønske, du bare kunne slå røven i sædet og gøre absolut ingenting i din sommerferie. Men vi kender Jomfruen, og vi ved, at du ville kede dig på 0,5! 

Derfor er en god sommeraktivitet for Jomfruen at rydde op i dine skabe, tage på vandretur eller lære at bage: Enhver aktivitet, der vil få dig til at føle, du får noget ud af dagen på trods af sommerens frihed. Så sæt dig et sommermål, og fuldfør det: Så er vi sikre på, at du vil føle, du får den absolut bedste sommer. 

Vægten
Vægten.© Woman.dk

Vægten

Fødselsdag: 24. september - 23. oktober

Det skal du i din sommerferie

Hvis du er Vægt, er det vigtigt for dig at være sammen med dem, du elsker, og at alle omkring dig har det godt. Du elsker at få store oplevelser sammen med dine yndlingspersoner, og derfor vil en optimal sommeraktivitet for dig være en rejse med en, du holder af. 

Måske du og din kæreste skal en tur til Italien og spise jer gennem det støvleformede land? Eller du og din veninde skal et smut til Amsterdam og sejle på kanalerne? Destinationen er ikke det vigtigste for dig, men det er derimod, hvem du deler den med, og derfor vil en tur med en af dine yndlingspersoner være den perfekte sommeraktivitet for dig. 

Skorpionen
Skorpionen.© Woman.dk

Skorpionen

Fødselsdag: 24. oktober - 22. november

Det skal du i din sommerferie

Som Skorpion elsker du at lære og prøve nye ting. Du går helhjertet ind i det, og du er nysgerrig på dine egne evner. Derfor vil en vildt god sommeraktivitet for dig være at få en ny hobby!

Hvis du godt kan lide at udfordre din fysik, kan det være, du skal prøve kræfter med klatring? Hvis du er kreativ, kan det være, du skal prøve at se, om dit gamle, kedelige sengetøj ikke kan syes om til en sød sommerkjole? Kun fantasien sætter grænser for din nye sommerhobby!

Skytten
Skytten.© Woman.dk

Skytten

Fødselsdag: 23. november - 21. december

Det skal du i din sommerferie

Som Skytte har du ild i røven, og du har derfor sikkert allerede lagt tusind planer for din sommer. Den perfekte sommer for dig er nemlig en, der er fyldt med oplevelser, og gerne nogle du aldrig har prøvet før.

Hvis du skal ud at rejse, skal det gerne være til et helt nyt, spændende sted, du aldrig har været før – nu mere ukendt stedet er, nu bedre! Men det er ikke nok for dig at ligge ved en pool og læse bøger. Du vil også lære kulturen at kende, smage stedets specialiteter og høre historier fra lokalbefolkning: Og det er faktisk lige meget, om det er i Harboøre eller i Kyrgyzstan.

Stenbukken
Stenbukken.© Woman.dk

Stenbukken

Fødselsdag: 22. december - 20. januar

Det skal du i din sommerferie

Som Stenbuk er du ekstremt hårdtarbejdende, og du har sikkert set frem til en sommer uden arbejde på programmet i evigheder. Du er super perfektionistisk, og derfor har du sikkert allerede planlagt sommeren ned i mindste deltaje. 

Du har måske allerede endevendt TripAdvisor for at finde det perfekte sted til din afslapningsferie, for det er nemlig det, der vil være den perfekte ferie for en Stenbuk: Total afslapning! Gerne i nærheden af en pool, hvor du blot skal vifte med fingeren for at få serveret endnu en Gin og Tonic. 

Vandmanden
Vandmanden.© Woman.dk

Vandmanden

Fødselsdag: 21. januar - 19. februar

Det skal du i din sommerferie

Som Vandmand er du super kreativ og god til at tænke ud af boksen, og sommeren er for dig en oplagt mulighed for at dykke endnu mere ned i dine interesseområder. 

Derfor vil du sikkert være at finde på en kunstskole, hvor du perfektionerer dine akvarelmalerier, debaterende med dine venner, hvor du prøver at forklarer dem dine nyeste iagttagelser, eller blot på en bænk i solen med en kop kaffe og en notesbog, hvor du skriver dine idéer og tanker ned. Men der er ingen tvivl om, at sommeren er dit frirum til at fordybe dig og forsvinde ind i din kreativitet og skæve tanker.  

Fisken
Fisken.© Woman.dk

Fisken

Fødselsdag: 20. februar - 20. marts

Det skal du i din sommerferie

Som Fisk betyder sommeren, at du endelig har tid til forsvinde lidt ind i din egen drømmeverden, uden at nogen kan klandre dig for det.

Den ideelle sommer for dig vil foregå i en hytte eller et sommerhus langt væk fra byen, hvor du kan vande lidt blomster, læse en god bog, gå lange ture, meditere og alle mulige andre dejlige ting, der vil få dig helt ned i gear.