Vædderen som kæreste
Vædderen er lidt af en eventyrer.© Getty Images

6 ting, du skal vide, hvis du har en kæreste, der er Vædder i stjernetegn

Er du sammen med en Vædder? Så skal spontanitetskasketten og ja-hatten findes frem!

17. november 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

Har din kæreste fødselsdag mellem den 21. marts og den 20. april? Så har du fået ildtegnet Vædderen i kærlighedsburet! 

I denne artikel fortæller vi dig alt om, hvordan Vædderen er som kæreste: Hvordan den er at date, hvordan den er at skændes med, hvordan Vædderen er under lagnerne (*blink blink*), og hvilken gave der er den perfekte til en Vædder.

Sådan er det at date en Vædder

Er du faldet for en Vædder? Det kan vi sagtens forstå, for hvis der er noget, Væddere er, så er det passionerede og intense, og hvem falder ikke pladask for det? 

Hvis du har datet en Vædder, så ved du sikkert allerede nu, at de er vilde med at tage chancer og gøre ting udenfor deres komfortzone. Derfor tænker vi ikke, at jeres dates har budt på Netflix-serier på sofaen eller gåture om søen, men måske nærmere har udfordret dine grænser bare en smule?

Vædderen er også kendt for at være ret utålmodig, og derfor skal du nok forvente, at din udkårne Vædder ret hurtigt har behov for at sætte label på, eller blive afklaret med, at I er typerne, der IKKE sætter label på – Vædderen kan ikke bare tage tingene stille og roligt: Den skal vide, hvad I er NU!

Hvis Vædderen dog først har besluttet med sig selv, at det er lige præcis DIG, den vil have, helmer den ikke, før du er dens. Derfor er der heller ikke så mange “lege” med Vædderen. Hvis den er vild med dig, vil den lade dig vide det!

Vædderen er som sagt utålmodig, hurtig og impulsiv, og derfor bliver Vædderen viiirkelig hurtigt forelsket. Dog taber Vædderen lige så hurtigt interessen, og derfor er det vigtigt at holde for øje, at du ikke skal blive bange for Vædderens hæsblæsende forelskelse: Den kan være midlertidig. 

Date en Vædder
Sådan her kunne en date med en Vædder sagtens se ud!© Getty Images

Sådan er en Vædder seksuelt 

Hvis du har tændt stearinlys og sat noget Marvin Gaye på anlægget, så skynd dig at puste dem ud og slukke for højtaleren igen: Det er alt for konventionelt og forudsigeligt for Vædderen! Noget Vædderen derimod elsker? Spontan sex og rigtig gerne utraditionelle steder. Grib din Vædder så snart, den kommer ind ad døren, og inviter den på en dampende hot tur ind i badet med dig – det er meget mere dens stil!

Det vigtigste om Vædderen i sengen er dog helt klart, at Vædderen eeelsker en tur under lagnerne: Den kan næsten ikke få for meget af det gode, og vil uden tvivl aldrig sige nej til en tur i kanen med dig. Derfor er det også super vigtigt, at du virkelig mærker efter, hvornår du har lyst og ikke har lyst (ligesom det altid er!), for Vædderen kommer aldrig til at kapitulere.  

En sidste ting du skal vide om Vædderens seksualitet? Den elsker at jage, og derfor gør det altså ikke noget, hvis du spiller lidt kostbar. Det vil Vædderen blot synes er sjovt. 

Date en Vædder
Måske et mærkeligt sted for vi andre at give den gas, men ikke for en Vædder!© Getty Images

Det sætter Vædderen pris på i en kæreste 

Spontanitet! Madplaner, budgetter og fælleskalendre er sådan nogle ting, der kan få det til at løbe koldt ned ad ryggen på en Vædder. Til gengæld vil du helt klart feje benene væk under din udkårne Vædder, hvis du er med på en spontan tur til Barcelona i weekenden, en pludselig Sims-gamer-aften eller uventede gæster på en helt almindelig tirsdag. 

Vædderen er et meget selvstændigt individ, og derfor har det også brug for sit space. Det er vigtigt for Vædderen, at I også har hver jeres liv, og ikke vokser sammen til sådan en klump, der kun kan sige “vi” og ikke kan tage en beslutning selv. Vædderen er selv typen, der er modig, beslutsom og fylder meget i et rum, og den forventer ligeledes af dig, at du tør stå op for dig selv og stå ved dig selv. 

Vædder kæreste
Gør dig klar til spontane gamer-aftener med din udkårne Vædder.© Getty Images

Sådan er Vædderen i et parforhold

At være i et forhold med en Vædder er lidt ligesom at have din egen personlige ungdoms-eliksir, for hvis der er noget, der holder dig på tæerne, er det uden tvivl din Vædder-partner. Vi kan sagtens forstå, hvis du nogle gange er i tvivl, om du er kærester med et menneske eller en glad labrador. 

Vædderen kan hurtigt komme til at kede sig, og der er det vigtigt, at du husker Vædderen på, at leverpostejsmadder, forskudsopgørelser og vasketøj unægteligt også bare er en del af hverdagen, men det ikke betyder, at der ikke også kan være plads til magi, eventyr og spontanitet. 

Hvis Vædderen først har besluttet sig for, at det er lige præcis DIG, der skal være dens udkårne, kan vi godt garantere dig for, at du får en kærlig, loyal og opmærksom partner, der vil elske at dele alle dens eventyr med netop dig. 

Vædderen i et parforhold
Vædderen vil være din helt personlige ungdoms-eliksir!© Getty Images

Sådan er Vædderen i et skænderi

Vædderen er en del af det crew, der har en reeet så kort lunte. De bryder sig egentlig ikke om konflikter og om at skændes, men hvis du først pisser en Vædder af, kan vi godt love dig for, der falder brænde ned!

Men en Vædder har ikke lyst til at skændes, den kan bare ikke lade være, fordi den værner om sin stolthed. Derfor kan du ret hurtigt afværge en konflikt med Vædderen, hvis du tager voksen-kasketten på og forklarer for den, at I bare ikke er enige, og det altså er helt og aldeles okay. 

Skænderi med en Vædder
Sådan kan et skænderi med en Vædder hurtigt komme til at se ud – ups!© Getty Images

Den perfekte gave til din Vædder-kæreste

Der er én ting, der er sikkert, når du skal give din Vædder en gave: Du skal ikke bruge for længe på at pakke gaven ind, for Vædderen vil bare flå papiret af for at se, hvad du har fundet på til den. Her er fire dejlige gaver, vi er sikre på, din udkårne Vædder vil elske. 

1. En oplevelsesgave

En virkelig god gave til en Vædder er oplevelser! Nok er det ikke lige Vædderen, du skal invitere på meditations- og stilheds-retreat i 14 dage, men en oplevelse med fart over feltet vil uden tvivl gøre din Vædder lykkelig!

For eksempel kan du invitere din Vædder ud i funballz på vandet. I de sjove, gennemsigtige plastikbolde kan I forsøge at tage en spadsere-tur på bølgen blå, og vi er sikre på, I får en mega sjov oplevelse. 

Det koster 399 for to personer, og du kan købe det her

Gave til Vædder
En oplevelse er en god gave til Vædderen.© Oplevelsesgaver.dk

2. En sej drikkedunk

Er din Vædder en aktiv en af slagsen? Det tænkte vi nok. Vædderen elsker jo fart over feltet, og for at komme af med lidt af dens energi, den har, er de tit ret vilde med at bevæge sig. En sej drikkedunk, de kan flashe på løbeturen eller i træningscentret vil klart være et hit. 

Denne drikkedunk er fra Planet Nusa (der laver bæredygtigt tøj og er ejet af to seje kvinder: Girlpower!). Den koster 165 kroner, og du kan købe den her

Gaver til Vædder
Drikkedunken findes i mange forskellige farver.© Planetnusa.com

3. Gavekort til lydbog

Vædderen elsker faktisk at blive klogere, og den har et kæmpe drive for hele tiden at udvikle sig selv – sejt! Men det der med at sidde stille og sluge den ene bog efter den anden, kan godt blive lidt for kedeligt for Vædderen. Derfor er en perfekt løsning for det kære ildtegn at høre lydbøger! På den måde kan den blive klogere, mens den gør alt muligt andet: Genialt!

Du kan give et gavekort til en lydbogsapp her. Du kan for eksempel give én måneds abonnement til 129 kroner. 

Gave til vædderen
Med en lydbogsapp kan din Vædder lave alt muligt, mens den bliver klogere.© Mofibo.dk

4. Et brætspil

Vædderen har sygt god humor, og den trives, når den griner og har det sjovt med sine venner. Udover det er Vædderen også lidt af et konkurrencemenneske, og de to ting kombineret, gør dem til nogle vilde typer at spille brætspil med! Giv din favorit-Vædder et sjovt brætspil – hvis du tør....

Det Dårlige Selskab laver super grineren spil, og dette kan du få for 249,95 kroner her

Brætspil til Vædderen.
Brætspil til Vædderen.© Bog-ide.dk

Kilde: Yourtango.com

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide