De sjoveste stjernetegn
Se de sjoveste stjernetegn her. © Getty Images

Disse 6 stjernetegn er de sjoveste ifølge astrologien

Er dit stjernetegn med på listen?

19. september 2022 af Ida Hagsholm Jonassen

Har du let ved at få folk til at grine, og får du tit at vide, at du er den sjove veninde? Så er der måske noget om snakken. 

Dit stjernetegn kan nemlig have en finger med i spillet, når det kommer til, hvor sjov du er. 

Vi har samlet en liste over seks af de sjoveste stjernetegn. Læs videre og se, om dit stjernetegn er med på listen. 

Skytte stjernetegn
© Woman.dk

Det sjoveste stjernetegn: Skytten 

Fødsesldag: 23. november – 21. december

Skytten er det sjoveste stjernetegn, og det er der flere grunde til. Den har let ved at mingle og snakke med alle i et rum, hvor den på bedste vis kommer i kontakt med nye mennesker ved at få dem til at grine. 

Kendetegnet ved Skytten er, at den er meget ærlig og siger sin ufiltrerede mening om tingene, hvilket kan give anledning til mange sjove situationer. Derudover har Skytten let til latter og kan se det sjove i (næsten) alle situationer.

Den er styret af planeten Jupiter, som ofte associeres med komedie. 

Tvilling stjernetegn
© Woman.dk

Det mest vittige stjernetegn: Tvillingen 

Fødselsdag: 22. maj – 21. juni

Stjernetegnet Tvilling er styret af planeten Merkur, som er kendetegnet ved at være vittig og god til kommunikation. Derfor kommer det heller ikke som en overraskelse, at det netop er Tvillingen, der er det mest vittige stjernetegn. 

En tvilling er hurtigttænkende, og det betyder også, at den altid har en sjov, hurtig bemærkning i baghånden, som kan få alle til at grine. 

Udover at være vittig, er Tvillingen også en mester i kommunikation og har en fantastisk evne til at fortælle fængende, sjove historier som vil få latteren frem hos de fleste. 

Andre sjove stjernetegn

Det er ikke kun stjernetegnene Skytten og Tvillingen, som er sjove. Både Løven, Vægten, Jomfruen og Vædderen kan også få et smil frem på de flestes læber – og dem kan du læse om herunder. 

Løve stjernetegn
© Woman.dk

Løven 

Fødselsdag: 23. juli – 22. august

Løven elsker at være festens midtpunkt eller faktisk bare midtpunkt i alle sammenhænge, og den bruger ofte humor og latter til at få opmærksomheden hos folk. 

Den hersker over det femte hus, som er huset for underholdning, fornøjelse og kreativitet, hvilket også er den perfekte kombination til en god sans for humor. 

Løven er fuld af livsglæde og bruger ofte humor til at få sin omgangskreds til at have det godt. På trods af at Løven elsker at være i centrum og få andre til at grine, har den meget svært ved at tage en joke om sig selv og har let ved at blive fornærmet. 

Vægt stjernetegn
© Woman.dk

Vægten 

Fødselsdag: 23. september – 22. oktober

Vægten er en naturlig charmør og bruger ofte humor til at bryde isen, når den møder nye mennesker. 

Som modsætning til Skytten, som er meget direkte og ærlig i sin humor, har Vægten en meget blid humor og kunne aldrig finde på at lave sjov på bekostning af andre. 

I stedet bruger Vægten humor til at få alle til at føle sig godt tilpas, selvom nogle måske vil mene, at den godt kunne gå lidt mere til den. 

Jomfru stjernetegn
© Woman.dk

Jomfruen 

Fødsesldag: 23. august – 22. september

Det kan godt være en overraskelse for nogle, at Jomfruen er med på denne liste over sjove stjernetegn. Jomfruen har nemlig et ry for at være både kræsen og snerpet, hvilket ikke stemmer så godt overens med det vittige. 

Men hvis du tænker, at en jomfru ikke er sjov, så kan det være, at du skal holde godt øje, næste gang du er i selvskab med en.

Med sit skarpe, hurtige sind kommer Jomfruen nemlig ofte med vittige jokes, og så er den ekspert i sarkasme (som også kan være ret så sjovt). 

Jomfruens generte person kan dog betyde, at nogle mennesker ikke lige fanger humoren, hvilket er en skam, da Jomfruen altid har en joke i ærmet. 

Vædder stjernetegn
© Woman.dk

Vædderen 

Fødselsdag: 21. marts – 19. april. 

Vædderen anses ofte for at være stjernetegnenes baby. Den er kendetegnet ved sin fjollede og lette humor, som giver anledning til meget latter. 

Vædderen styrer det første hus, som hersker over kroppen, hvilket gør Vædderen ekstraordinær god til fysisk komedie (det er derfor altid en fordel at være på hold med vædderen i Gæt & Grimasser). 

Kilde: horoscope.com