© iStock

Disse stjernetegn er oftest utro

Mon det bliver de samme i 2017?

10. januar 2017 af Rie Louise Kirkebjerg

For at sikre jeres forhold mod utroskab skal I bevare gnisten og styre udenom visse fristelser. Nogle ender dog alligevel med at være utro, og en tidligere undersøgelse viser, at det er folk på 39 år, som er mest tilbøjelige til det. Nu viser en ny undersøgelse, hvilke stjernetegn som oftest er utro, og især ét skiller sig ud fra mængden.

Undersøgelsen er lavet af Victoria Milan, som er et datingsite for mænd og kvinder, som ønsker en affære. De har i 2016 kigget tusindvis af deres profiler igennem for at komme til konklusionen om, hvilket stjernetegn der oftest er utro. 

Et kendetegn for stjernetegnet er, at det både er varmblodigt og glad for sex, men dette er ikke ensbetydende med, at det er det stjernetegn, som er vildest i sengen.

“Der er masser af fisk i havet”

Sådan lyder talemåden, som betyder, at der er mange muligheder – for at finde en ny kæreste, eller elsker, eksempelvis. Det passer skræmmende godt til stjernetegnet, som ifølge undersøgelsen, er oftest utro. Der er nemlig tale om fisken.

10,2 procent af brugerene, som loggede ind på Victoria Milan i 2016, var af stjernetegnet fisken. Grundlægger af Victoria Milan, Sigurd Vedal, siger derudover at folk, som er født i fiskens tegn, sandsynligvis var utro flere gange i 2016.

Både vædderen og tyren er lige i hælene af det mest utro stjernetegn, for af hver af disse stjernetegn var der nemlig 10,1 procent, som loggede ind på datingsiden for folk, som ønsker at være utro. 

Det mest tro stjernetegn

Stjernetegnet skytten er det mest tro stjernetregn, da de udgør 5,9 procent af de utro brugere på Victoria Milan i Danmark. Herefter følger skorpionen med 6,5 procent og stenbukken med 6,9 procent. 

Tilsyneladende har nogle stjernetegn altså større tilbøjelighed til utroskab end andre, og hvis du tænker over, hvad mænd egentlig tænker efter utroskab, kan du læse mere her, mens vi her hjælper dig med at tackle, hvis du selv har været utro.

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.