Stjernetegnenes udfordringer i et forhold
Kan dit stjernetegn fortælle dig, hvad din største udfordring er? © Getty Images

Dit stjernetegn afslører, hvad din største udfordring er i et forhold

Passer det på dig og dit forhold?

15. marts 2023 af Henny Müller Dahl

Vi har alle en masse gode og nogle lidt mindre gode kvaliteter, der gør os til netop dem, vi er. Vores personlighedstræk er med til at gøre os alle unikke – og det kan næsten ikke undgås, at en lillebitte del af vores karakter nok er en smule irriterende, uanset om vi selv er bevidste om det eller ej. Disse træk kan give os nogle udfordringer i livet; blandt andet i vores parforhold. Som med alt andet kan astrologien hjælpe os med at få forstå de udfordringer, vi måtte have i et forhold, for hvert stjernetegn har nemlig nogle ret specifikke af slagsen. 

Bliver du også lidt nysgerrig? Læs med herunder, hvor vi afslører hvert stjernetegns største udfordring i et forhold. 

Vædderen

Fødselsdag: 21. marts - 20. april

Vædderens største udfordring i et forhold: 

Hvis du er Vædder, er du ofte ret impulsiv og trodsig, og i et forhold har du tendens til at sætte dine egne behov før din partners. Af samme grund kan du sommetider se dig selv som hovedprioriteten i dine forhold, og din partner kan opleve, at du er ret krævende. Det bedste, du kan gøre, er at give din partner plads og lytte til vedkommende, når personen udtrykker sine behov. 

Tyren

Fødselsdag: 21. april - 21. maj

Tyrens største udfordring i et forhold:

Som Tyr er du ekstremt pålidelig, og det er jo en god ting! Men du er også stærkt styret af dine egne, personlige værdier, hvilket kan være en udfordring i et forhold, hvis I er meget uenige om vigtige ting i livet. Du kan godt lide at tage dig god tid (også når det kommer til store livsbegivenheder), og det kan være frustrerende for din partner, hvis vedkommende – i modsætning til dig selv – har lidt mere travlt med at opnå og opleve ting. Tyren er af samme grund heller ikke altid så god til at kommunikere, hvad den egentlig ønsker – men det kan der altid arbejdes på. 

Tvillingen

Fødselsdag: 22. maj - 21. juni

Tvillingens største udfordring i et forhold:

Som Tvilling er du utrolig charmerende, men du er også ret flyvsk i din væremåde. Du har ofte hovedet i skyerne, og det kan være ret svært og krævende for en partner at få dig ned på jorden igen. Derudover er du en smule upålidelig og undgår sommetider dine forpligtelser, og det kan være ret frustrerende for din partner, når du aftenen inden svigermors fødselsdag pludselig meddeler, at du er kommet til at lave andre planer. 

Stjernetegnenes udfordringer i et forhold
Som Tvilling bør du ikke altid undgå dine forpligtelser. © Getty Images

Krebsen

Fødselsdag: 22. juni - 23. juli

Krebsens største udfordring i et forhold:

Som Krebs er du meget følelsesladet, og du sætter utrolig stor pris på en dyb og meningsfuld relation til din partner. Du er enormt afhængig af tryghed, og du har brug for meget sikkerhed fra din partner. Af samme grund kan du være lidt klæbrig, og din kæreste kan til tider opleve, at han eller hun ikke får plads nok. Det bedste, du som Krebs kan gøre, er at lære dig selv, at både du og din partner sagtens kan klare jer, uden at I konstant skal give hinanden opmærksomhed. 

Løven

Fødselsdag: 24. juli - 23. august

Løvens største udfordring i et forhold:

Som Løve stoler du meget på dig selv, og du tænker måske typisk, at du ved bedst selv. Derfor er du nok også ret dårlig til at tage imod kritik fra din partner. Du kan være lidt for stolt, og af samme grund kan du komme til at fremstå lidt kontrollerende. Det bedste, du som Løve kan gøre i et forhold, er at give din partner lidt mere plads til at sige sin mening og at acceptere, at det ofte kan være ret lærerigt at få input udefra. 

Jomfruen

Fødselsdag: 24. august - 23. september

Jomfruens største udfordring i et forhold:

Som Jomfru ved du typisk præcis, hvad du vil, og du kender ikke så meget til at være ubeslutsom. Du er højst sandsynligt meget sikker på dit forhold, som du har taget alvorligt fra dag et. Du værdisætter din partner højt, men du kan være lidt for analytisk og detaljeorienteret, og det kan være lidt stressende i en hverdag, der i forvejen er fyldt med en masse andet stress. Som Jomfru skal du lære at tage den lidt mere med ro – tag et skridt tilbage og undgå at gå for meget op i de små ting, der alligevel ikke betyder så meget. 

Stjernetegnenes største udfordringer i et forhold
Hvis du er Jomfru i stjernetegn, skal du huske at tage den lidt med ro. © Getty Images

Vægten

Fødselsdag: 24. september - 23. oktober

Vægtens største udfordring i et forhold:

Som Vægt behøver du masser af plads, hvis du skal trives i et forhold. Du bryder dig ikke om klæbende adfærd, og hvis du partner fortæller dig, at han eller hun er usikker på ting i jeres forhold, er du ikke altid så god til at rumme denne usikkerhed. Du har en flirtende kommunikationsstil, og det er naturligt for dig at være lidt af en spiller – denne adfærd kan blive set som noget lidt negativt af din partner. Du er dog også ret samarbejdsvillig, og hvis din partner foreslår, at I skal spise sushi til aftensmad, har du tendens til bare at sige: “Det gør vi, skat.” Det kan opfattes som, at du er passiv og ikke ønsker at komme med inputs. 

Skorpionen

Fødselsdag: 24. oktober - 22. november

Skorpionens største udfordring i et forhold:

Som Skorpion er du meget privat – og også ret følsom. Du sætter stor pris på loyalitet, og du stoler meget på de mennesker, du har i din nære omgangskreds. En relation med dig kan være ret intens, og du er garanteret faldet ret hurtigt for din partner, dengang I startede jeres forhold. Denne intensitet har du stadig i dig, og det kan komme til udtryk som jalousi i dit parforhold – husk at stole på din partner og give ham eller hende lidt plads. 

Skytten

Fødselsdag: 23. november - 21. december

Skyttens største udfordring i et forhold:

Som Skytte er du enormt social og venlig mod de mennesker, du møder på din vej. I et forhold er du eventyrlysten, optimistisk og livsglad, men du søger også frihed, og det kan være svært for en partner at følge med, når du opsøger det ene spændende øjeblik efter det andet. Fordi du er så uafhængig og elsker frihed mere end noget andet, er du ikke altid så god til at gå på kompromis eller at tage hensyn til din partners behov – for nogle gange kan din partner have behov for at tage livet lidt med ro. Husk lige at rumme den del også! 
Stjernetegnens udfordringer i et forhold
Som Skytte må du forstå, at din partner også har brug for ro og ikke kun spænding. © Getty Images

Stenbukken

Fødselsdag: 22. december - 20. januar

Stenbukkens største udfordring i et forhold:

Som Stenbuk er du lidt af en kontrolfreak, og du vil helst have en finger med i spillet i alle aspekter af dit liv. Du bryder dig ikke om, når der bliver taget beslutninger for dig, og hvis din kæreste beslutter at overraske dig med en weekendtur til Paris, bliver du helt sikkert glad, meeen du ville nu ønske, at du var blevet spurgt først. Dit forhold betyder meget for dig, men du er også virkelig seriøs omkring din karriere. Fordi du er så ambitiøs, kan du sommetider komme til at forsømme dit forhold, og det er vigtigt, at du lærer at balancere begge dele, hvis det hele skal hænge sammen. 

Vandmanden

Fødselsdag: 21. januar - 19. februar

Vandmandens største udfordring i et forhold:

Som Vandmand er du meget uafhængig af andre, og du kan nogle gange virke lidt fjern. Du har brug for en partner, der presser dig til at udvikle dig som menneske, men samtidig bryder du dig ikke om at blive fortalt, hvad du skal gøre, for du vil for alt i verden ikke kontrolleres. Lyder det lidt modsigende? Yep, en smule – og netop derfor kan du være lidt vanskelig at være i et forhold med. Som Vandmand skal du huske, at dit behov for selvstændighed ikke må skubbe din partner væk. Det bedste, du kan gøre, er at være mere til stede og åbne dig lidt mere følelsesmæssigt for din partner. 

Fisken

Fødselsdag: 20. februar - 20. marts

Fiskens største udfordring i et forhold:

Som Fisk har du et åbent hjerte, og du er sikkert blevet meget hurtigt forelsket i din partner. Du er meget følelsesladet og går så meget op i romantik, at du sommetider fantaserer derudad og ender med at glemme, hvor meget hårdt arbejde et forhold egentlig kræver. Du er medfølende og vil gøre nærmest hvad som helst for at glæde din partner, men det er vigtigt, at du ikke mister dig selv undervejs, og at du står op for dig selv, når du vil have noget igen. Det kan du ellers have tendens til at glemme.