Kvinde drikker drink ved pool
Hvilken drink passer mon bedst til dit stjernetegn? © Getty Images

Margarita eller Cosmopolitan? Dit stjernetegn afslører, hvilken drink der bør være din foretrukne

Hvilken drink falder mon lige i Tyrens smag?

7. juli 2023 af Henny Müller Dahl

Vores stjernetegn fortæller ofte lidt om, hvem vi er som mennesker. De kan afsløre, hvorvidt vi passer godt sammen med vores kærester, hvor vi bør rejse hen – og endda hvordan vi opfører os, når vi så er på ferie. Så mon ikke vores stjernetegn også kan sige noget om vores smagsløg, og hvilke drinks vi foretrækker, når vi skal have nogle procenter indenbords? 

Vi er endnu engang dykket ned i stjernetegnenes verden, og i denne artikel fortæller vi dig, hvilken drink der er den mest perfekte til dig baseret på dit stjernetegn. Skal du mon slukke tørsten med en opkvikkende Espresso Martini eller en tropisk Mai Tai? Find ud af det her! 

Vædderen: Bloody Mary 

Fødselsdag: 21. marts - 19. april

Vædderen er kendt for at være energisk og ivrig af natur, og med sin krydrede smag og sine stærke ingredienser afspejler en Bloody Mary denne del af Vædderens personlighed. Ligesom Vædderen er denne drink, der blandt andet består af tomatjuice, vodka og Tabasco-sauce, ikke bange for at skille sig ud. 

En Bloody Mary er en mættende drink med en fyldig smag, og så nydes den ofte som en brunch-drink i selskab med andre. Dette passer godt til Vædderen, der generelt er udadvendt og trives i sociale situationer. At fortælle andre, at en Bloody Mary er din yndlingsdrink, er klart også en god samtalestarter – igen perfekt til Vædderens sociale natur! 

Bloody Mary er drinken til stjernetegnet Vædderen
Bloody Mary passer virkelig godt til Vædderen! © Getty Images

Tyren: Mojito

Fødselsdag: 20. april - 21. maj

Tyren er et stjernetegn med sans for luksus og livsnydelse. En Mojito er en forfriskende og ret sofistikeret drink, der typisk består af rom, danskvand, lime, sukker og frisk mynte – altså en meget behagelige smagsoplevelse, hvis du spørger os! 

Tyren er et jordtegn med en stærk forbindelse til naturen. Mojitoens friske ingredienser som mynte og lime giver drinken en lækker smag, men de giver i den grad også Tyren en følelse af ro og harmoni. Tyren elsker at være i balance, og en Mojito er netop også en velafbalanceret drink, der både rummer sødme, syrlighed og friskhed. Mojitoen stimulerer sanserne med sin unikke smag, hvilket jo også er perfekt for Tyren, der er kendt for at være meget sanselig. 

Mojito er drinken til stjernetegnet Tyren
En Tyr siger aldrig nej til en Mojito! © Getty Images

Tvillingen: Espresso Martini

Fødselsdag: 22. maj - 21. juni

Tvillingen er energisk, livlig og social, og ved at blande. blandt andet kaffe, vodka og likør er en Espresso Martini en perfekt og opkvikkende drink, der matcher Tvillingens energiniveau. En Espresso Martini er faktisk en ret unik og innovativ drink, da den forener kaffe og alkohol på en spændende måde. Denne blanding af forskellige smagsoplevelser kan appellere til Tvillingens kreative side og tilfredsstille dens nysgerrighed.

Som den sociale Tvilling, du er, har du typisk en lang række folk, du skal nå at se, og her er det jo perfekt, at Espresso Martiniens koffeinindhold kan hjælpe dig med at engagere dig i de sociale begivenheder, du deltager i. Du vil gerne kunne føle dig energisk af din drink, og det værste ville være, at du blev søvnig og klar til at gå i seng. Her hjælper en Espresso Martini dig på vej! 

Espresso Martini er drinken til stjernetegnet Tvillingen
Tvillingen elsker en opkvikkende drink som en Espresso Martini. © Getty Images

Krebsen: Margarita

Fødselsdag: 22. juni - 22. juli

Krebsen vil gerne have en drink, der kan vække positive følelser og skabe en behagelig atmosfære, for dette stjernetegn elsker hygge. Og det kan en forfriskende Margarita i hvert fald! Krebsen har en kreativ side, og så er den dygtig til at tilpasse sig. Netop Margaritaen er også en meget alsidig drink, der kan tilpasses til alle mulige præferencer. Den behøver nemlig ikke kun at bestå af Tequila, lime og sukker, sådan som den ofte gør. 

Margaritaen har sin oprindelse i Mexico, hvor det fantastiske hav langs kysterne møder landets mange smukke strande. Og det er jo perfekt for et vandtegn som Krebsen. 

Margarita er drinken til stjernetegnet Krebsen
Margaritaen er lige noget for Krebsen. © Getty Images

Løven: French 75 

Fødselsdag: 23. juli - 22. august

Løven elsker elegance, glamour og livet i rampelyset – det er absolut ingen hemmelighed. En French 75 er en sofistikeret og festlig cocktail, der kombinerer gin, champagne, citronsaft og sukkersirup. Denne luksuriøse og festlige drink passer godt til Løvens tendens til at være i centrum, for bliver drinken serveret til en fest, vil alle med garanti spørge ind til den. En French 75 serveres nemlig i et flot og iøjnefaldende champagneglas, der ret nemt tiltrækker meget opmærksomhed. 

Løven elsker fester og at nyde livets glæder, men den vil også gerne imponere andre. Her vil en French 75 altid være et interessant valg, der vil hjælpe Løven med at formå netop dét. 

French 75 er drinken til stjernetegnet Løven
French 75 er Løvens drink! © Getty Images

Jomfruen: Whiskey Sour

Fødselsdag: 23. august - 22. september

Jomfruen sætter pris på æstetik og god stil, og når det kommer til drinks, foretrækker den klassiske elementer. En Whiskey Sour er en velkendt, klassisk cocktail, der typisk består af whiskey, citronsaft, sukkersirup og æggehvider. Den giver en sofistikeret smagsoplevelse, der passer ret godt til alt det, som Jomfruen sætter pris på. 

En Jomfru er meget detaljeorienteret, og en Whiskey Sour kræver nøjagtige målinger og at blive blandet omhyggeligt, hvis den perfekte smag skal opnås. Jomfruen elsker detaljer og orden, hvorfor en Whiskey Sour er endnu mere oplagt til dette stjernetegn. Mens Jomfruen sipper til sin Whiskey Sour, vil den garanteret reflektere over både livet og drinkens smagsnuancer, og derfor foretrækker stjernetegnet at drikke sin drink i ro og mag. 

Whiskey Sour er drinken til stjernetegnet Jomfruen
En Whiskey Sour vil falde i enhver Jomfrus smag. © Getty Images

Vægten: Cosmopolitan 

Fødselsdag: 23. september - 22. oktober

En Cosmopolitan består primært af vodka og tranebærsaft, og den anses som en ret sofistikeret cocktail, der er nem at genkende på grund af sin lyserøde farve. Dens elegante look appellerer til Vægtens gode sans for stil og kvalitet. 

Vægten er et socialt væsen, der ofte går i byen. Når den fester på alverdens klubber og barer, elsker Vægten at prøve nye, spændende cocktails, men på trods af dét, er en Cosmopolitan typisk altid den drink, som Vægten vender tilbage til igen og igen. For den er både smart og generelt nem at bestille, når tingene skal gå lidt hurtigt for den festende Vægt. Med en Cosmopolitan i hånden vil Vægten føle, at den befinder sig midt i Sex and the Citys fascinerende univers. 

Cosmopolitan er drinken til stjernetegnet Vægten
En rød drink i stil med en Cosmopolitan er et oplagt bud på Vægtens drink. © Getty Images

Skorpionen: Negroni

Fødselsdag: 23. oktober - 22. november

En Skorpion kan ofte være intens og modig af natur. Derfor vil den også gerne have en drink, der på en eller anden måde rummer en modig kombination af ingredienser. Og her er den kraftfulde cocktail Negroni et perfekt bud! Den består primært af gin, vermouth og campari og opfylder Skorpionens trang til at udforske det lidt mere atypiske, ukendte og anderledes. 

Skorpionen er kendt for at være ret selvsikker og at have en god forståelse for både sig selv og verden omkring den. En Negroni er også en selvsikker drink fyldt med karakter og personlighed, der kræver en vis modenhed for at blive sat pris på. 

Negroni er drinken til stjernetegnet Skorpionen
Den mere atypiske drink Negroni er perfekt til Skorpionen. © Getty Images

Skytten: White Russian

Fødselsdag: 23. november - 21. december

Skytten er kendt for at have en stærk trang til at rejse og drage på eventyr. Den elsker at være uafhængig og at udforske sine omgivelser. En White Russian er en lækker og cremet cocktail, der typisk laves med vodka, kaffelikør og mælk. Netop mælk, kaffe og alkohol lyder ikke som den mest oplagte kombination i alles ører, men Skytten elsker risikotagning, og denne drink kan uden tvivl være en risiko i sig selv. 

Skytten har – på trods af sin eventyrlystne natur – også brug for at kunne slappe af og nyde livets små glæder. Med sin bløde konsistens er en White Russian nok den bedste drink til at opfylde dette behov for afslapning. 

White Russian er drinken til stjernetegnet Skytten
En White Russian er lige det, en Skytte har brug for. © Getty Images

Stenbukken: Old Fashioned 

Fødselsdag: 22. december - 20. januar

Stenbukken sætter pris på tidløs elegance, og en Old Fashioned er en klassisk cocktail, som har eksisteret i årtier. Den er kendt for sin enkelthed og sin sofistikerede sammensætning. En Old Fashioned er stærk og kraftfuld og laves med whiskey eller bourbon, sukker, bitter og en smule appelsin. Den er robust ligesom Stenbukken, og så er den ret traditionel – igen ligesom Stenbukken. 

Stenbukken er også kendt for at have meget disciplin og selvkontrol. En Old Fashioned drikkes typisk langsomt med små sippe, hvis den rigtig skal nydes. Derfor passer denne drik ret godt til Stenbukken, der som nævnt ofte udviser selvkontrol i dens valg og handlinger. 

Old Fashioned er drinken til stjernetegnet Stenbukken
Stenbukken skal nyde en Old Fashioned. © Getty Images

Vandmanden: Midori Sour

Fødselsdag: 21. januar - 18. februar

Vandmanden er kendt for at være unik og anderledes, og derfor skal dette stjernetegn selvfølgelig have en drink, som er lige dét. En Midori Sour er en meget forfriskende cocktail, som laves med Midori, der er en grøn melonlikør, citronsaft, danskvand og ofte også lidt vodka. Den stærke, grønne farve får drinken til at skille sig ud, og dette passer godt til Vandmandens ønske om at være en original, der skiller sig ud fra mængden. En Midori Sour er et perfekt match til Vandmandens eksperimenterende og kreative personlighed. 

Vandmanden sætter også pris på at være i et fællesskab med andre, og med en Midori Sour i hånden har Vandmanden det perfekte samtaleemne lige foran sig, for andre vil garanteret spørge nysgerrigt ind til den kulørte væske. 

Midori Sour er drinken til stjernetegnet Vandmanden
Med sin stærke farve skriger en Midori Sour af originalitet – perfekt til Vandmanden. © Getty Images

Fisken: Mai Tai

Fødselsdag: 19. marts - 20. marts

Fisken har en drømmende og fantasifuld natur. En Mai Tai er en tropisk cocktail, som minder om solrige strande og fascinerende destinationer. Fisken elsker at drømme sig væk, og den vil derfor elske en Mai Tai, som den sikkert vil synes smager af paradis. Fisken er et ret komplekst væsen, og der skal både rom, limejuice, appelsinlikør og amaretto til for at skabe Mai Taiens komplekse smag. 

En Mai Tai er en drink, som gerne skal nydes lidt langsomt, og det er perfekt, når nu Fisken foretrækker at fordybe sig i stemninger og nyde øjeblikke med alle sine sanser. Fisken er også kreativ og har ofte en kunstnerisk side, og med sit farverige look appellerer en Mai Tai til netop Fiskens kreative sans. 

Mai Tai er drinken til stjernetegnet Fisken
Fisken skal drikke en Mai Tai. © Getty Images