Vennegruppe spiser pizza
Er du gruppens sociale sommerfugl?© Getty Images

Dit stjernetegn afslører, hvilken rolle du har i vennegruppen

Krebsen er selvfølgelig vennegruppens mor, men ved du, hvad Fisken er? Eller Løven?

19. august 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

Er det altid dig, der ender med at lave mad, når vennerne skal samles? Eller er du typen, der altid er på pletten, når din ven skal flytte? Måske er du den ven, der faktisk fungerer lidt som dine venners psykolog? 

Tro det eller ej, men dit stjernetegn afslører faktisk, hvilken rolle du har i jeres vennegruppe! Se, hvilken rolle du har i vennegruppen, på baggrund af dit stjernetegn, i artiklen her. 

(Psst: Hvis du ikke helt kan få det til at passe, så tjek eventuelt din ascendants eller dit månetegns beskrivelse). 

Vædderen.
Vædderen.© Woman.dk

Vædderen: Trendsætteren i vennegruppen

Fødselsdag: 21. marts - 20. april

Som Vædder er du altid klar på at prøve noget nyt: Den der nye dating-app? Selvfølgelig! Afprøve den nye trend med de der lidt mærkelige træsko? Klart! Tage til en fest, hvor du ingen kender? Ja, hvorfor ikke, du elsker nye mennesker!

Derudover er du super god til at tage initiativ og er aldrig bleg for at få gang i en fest. Du er en naturlig leder, der udstråler tillid og frygtløshed, og derfor er du heller ikke bange for at gå forrest i enhver situation. Dermed er det helt naturligt, at du ofte kan føles som limen, initiativtageren og trendsætteren i din vennegruppe.  

Tyren.
Tyren.© Woman.dk

Tyren: Den pålidelige i vennegruppen

Fødselsdag: 21. april - 21. maj

Som Tyr er du ekstremt troværdig og stabil, hvilket uden tvivl er noget, dine venner sætter stor pris på. De ved nemlig, at de til hver en tid kan komme til dig, hvis de har brug for, at nogen lytter til deres problem, eller de har brug for noget afslappende, hyggelig samvær. Du er der altid for dine venner, uanset hvad de har brug for, og det ved de!

Du ser dine venner som familie, og der er ingen tvivl, om at hvis man først er kommet rigtigt under huden på dig, vil du gøre virkelig meget for at holde dine venner i dit liv. 

Tvillingen.
Tvillingen.© Woman.dk

Tvillingen: Hele vennegruppens bedste ven

Fødselsdag: 22. maj - 21. juni

Som Tvilling er du enormt social. Dine venner er hele din verden, og derfor er du også villig til at strække dig langt for, at de har det godt. Selvom du har virkelig mange venner, ser du dem alle sammen som din BEDSTE ven, for der er ingen af dem, du nogensinde kunne undvære! 

Du har en charmerende og dynamisk personlighed, hvilket betyder, at du er super god til at tune ind på, hvordan dine venner har det, og hvad de har brug for fra dig på den pågældende dag: Du gør det nærmest for nemt for folk at blive din nye bedsteven! Du er den i gruppen, der altid sørger for, at der er gang i gruppechatten, og der altid er en ny venneaftale i kalenderen. Men selvom du har mange bedste venner, og mange føler, at du er deres bedste ven, får du alle i dit liv til at føle sig som noget særligt. 

Krebsen.
Krebsen.© Woman.dk

Krebsen: Vennegruppens mor 

Fødselsdag: 22. juni - 23. juli

Hvis du er Krebs, er du omsorgsfuld, medfølende og empatisk. For dig kommer det så let som ingenting at huske på, at Julie da egentlig skulle til eksamen i dag, at Louises mor har fødselsdag, eller lige at tilbyde Anna at læse korrektur på hendes praktikansøgning

Du har falkeblik, når det kommer til, om dine venner har det godt, og du kan spotte på 1000 kilometers afstand, hvis en af dine venner føler sig nede. Du er ekstremt god til at lytte, trøste og give råd, og derfor er det også ofte dig, der skal samle dine venner op, når de har svære perioder – men det gør dig ingenting, for du vil vitterligt gøre alt for dine kære. Wow, de er heldige med at have dig!

Løven.
Løven.© Woman.dk

Løven: Vennegruppens midtpunkt

Fødselsdag: 24. juli - 23. august

Løven er vild med at være i centrum, og det er sikkert ingen overraskelse for hverken dig eller dine venner, at du er life of the party i jeres gruppe. Du er sjov, let at holde af og får altid dine venner til at grine og føle sig godt tilpas. 

Udover, at du er den type, dine venner altid krydser fingre for kommer, fordi du er så sjov at være sammen med, er du også en stærk leder. Du er god til at lede din vennegruppe, når I lidt for ofte kommer til at sidde og stene Netflix' serier og tale om den samme ekskæreste igen og igen. Du er ikke bleg for at booke en tur i klatrehallen, planlægge en ny rute til gåturen eller noget helt tredje. Derudover er du hele vennegruppens cheerleader, der hepper og motiverer dine venner til at få succes i livet.

Jomfruen.
Jomfruen.© Woman.dk

Jomfruen: Den perfekte ven (og nej, ikke den perfektionistiske! Den perfekte!)

Fødselsdag: 24. august - 23. september

Som Jomfru er du perfektionist, ja ja, det er rigtigt nok, men faktisk ikke så meget, når det kommer til dine venner. Du er derimod perfektionistisk omkring, hvordan DU er som ven: Du vil gerne være den bedst mulige ven for dine kære, og være sikker på, at de kan mærke, du sætter pris på dem. Så sødt!

Derfor er du den ven, der står først på pletten med tomme flyttekasser, når dine venner skal flytte, du er den ven, der husker at bage din venindes favorit citronkage til hendes fødselsdag, og du tager altid telefonen, når din veninde ringer for at brokke sig over sin nye chef. Du er vitterligt vennen sendt fra himlen, og vi lover dig, at dine venner føler sig ekstremt heldige med at have en SÅ god ven i deres liv.  

Vægten.
Vægten.© Woman.dk

Vægten: Vennegruppens sociale sommerfugl 

Fødselsdag: 24. september - 23. oktober

Hvis du er Vægt, er vi sikre på, at du er helt vild med mennesker. Du synes altid, at det er spændende at møde nye mennesker, og står altid klar til at tage imod nye tilføjelser til vennegruppen: Om det er dine veninders kærester, venner, søskende eller noget helt fjerde, er du ligeglad med. Du er nemlig typen, der kan starte en samtale med en tilfældig person, og derefter gå derfra med en ny bedsteven. 

Du er ikke bange for at mikse vennegrupper, kærester og familie, fordi du ved, at de mennesker du har omkring dig, er gode mennesker, og derfor vil de selvfølgelig komme godt ud af det med hinanden. Nå ja, og hvis ikke, så er du der jo! Din ukuelige optimisme, store hjerte og sociale-skills gør, at dine venner og veninder også hele tiden får udvidet deres omgangkreds – total win/win

Skorpionen
Skorpionen.© Woman.dk

Skorpionen: Den loyale ven

Fødselsdag: 24. oktober - 22. november

Som Skorpion er det, at være en del af en vennegruppe, det samme som at være en del af hinandens familie. Du er typen, der hader dine venners ekskærester, mere end de selv gør (ja altså, hvis de har gjort dem kede af det), og du har før tænkt på, hvordan du skal få hævn over ham, der i 7. klasse fik din BFF til at græde. Med andre ord: Du er meget, meget beskyttende og meget, meget loyal. 

Udover at være beskyttende og loyal, er du også ekstremt pålidelig. Dine venner kunne fortælle dig, at de havde slået en mand ihjel, og du ville stadig bevare deres hemmelighed helt til din grav (ej seriøst, hvis dine venner har slået nogen ihjel, skal du altså melde det til politiet). Du er en leder og en beskytter, der hver eneste dag viser dine venner, at du elsker dem og passer på dem. 

Skytten
Skytten.© Woman.dk

Skytten: Vennegruppens optimist

Fødselsdag: 23. november - 21. december

Som Skytte er du den optimistiske ven, der altid kan se tingene fra den lyse side: “Nå, er du blevet fyret? Skidt pyt, du får et bedre job!”, “Har du fået corona? Hey, så du jo immun i nogle måneder bagefter!”, “Er vores fly forsinket? Ja ja, heldigvis er det en hyggelig lufthavn”. 

Du har store mål, du elsker at drømme, og du har en ukuelig tro på, at hvis du virkelig kæmper for dine mål og drømme, skal de kom komme til virkelighed. Selvom dine venner ikke altid følger din tankegang, er de meget inspirerede af dig, og elsker når din optimisme og dit positive sind smitter af på dem, og får dem til at se lidt lysere på hverdagen. For hey, dit glad er altid halvt fyldt!

Stenbukken
Stenbukken.© Woman.dk

Stenbukken: Vennegruppens chef

Fødselsdag: 22. december - 20. januar

Hvis du er Stenbuk, ved du sikkert allerede godt, at du er lidt af en boss babe i jeres gruppe. Du har stærke meninger, er handlekraftig og tager enormt meget ansvar i vennegruppen. Derfor er du ikke kun selv en boss: Du hjælper også dine venner til at blive chef i deres eget liv!

Du kan have en lidt hård og “lige-ud-af-posen”-personlighed, der noglegange kræver, at dine venner ved, du elsker dem, og du ikke mener de ting, du siger, hårdt: Du prøver derimod bare at hjælpe dem! Som hele vennegruppens chef, er du også vildt godt til at tage ansvar for jeres gruppe. Du sørger for, der ikke går for længe mellem, I ser hinanden, og du sørger for, at alle kommer til orde, når I taler sammen, hvilket også gør, at du, som Stenbuk, er en vigtig grundsten i enhver vennegruppe!

Vandmanden
Vandmanden.© Woman.dk

Vandmanden: Vennegruppens revolutionær

Fødselsdag: 21. januar - 19. februar

Som Vandmand er du god til at tænke skævt og kreativt. Du er den banebrydende i jeres vennegruppe, der helt klart mener, at det at være anderledes og skille sig ud, er det, der gør livet sjovt og meningsfyldt. Derfor gør du også meget for, at dine venner, ligesom dig selv, skal bryde ud af deres skaller og være dem selv. Du omfavner dine venners personligheder, og elsker når de viser deres freaky sider. 

Du er også oprørsk og modig, og har brug for, at dine venner er nogle, du kan have dybe snakke med, ophedede diskussioner og en nysgerrig tilgang til livet: Ligesom dig selv. Noglegange mennesker kan måske synes, at du er lidt af en farverig mundfuld, men det er lige præcis det, dine venner elsker ved dig! 

Fisken
Fisken.© Woman.dk

Fisken: Vennegruppens psykolog

Fødselsdag: 20. februar - 20. marts

Som Fisk kender du nærmest dine venner så godt, at det noglegange kan føles som, at du kan læse deres inderste tanker, eller forudsige hvad de vil sige, førend de selv ved det (er du Fisk eller clairvoyant? Same/same!). Du er ekstremt empatisk og god til at stille ind på dine venner, hvilket også er derfor, du noglegange kan blive brugt som vennegruppens psykolog, og fordi du er så empatisk, ved du altid hvordan, du bedst muligt hjælper dem. 

Det er vigtigt for dig at være der for dine venner, og derfor kan du få helt ondt i maven, hvis du finder ud af, at de har gået og tumlet med noget, uden at du har vidst det. Men hey, selv en psykolog skal engang imellem holde fri! Som Fisk har du stor indflydelse på dine venners liv, og vi tør godt at sige, at de er taknemmelige for at have en som dig i gruppen. 

Kilde: Yourtango.com