Stjernetegn ekskæreste
Er du typen, der kan være venner med din eks? © Getty Images

Dit stjernetegn afslører, hvilken type eks-kæreste du er

Der er særligt ét tegn, der modtager ret mange Snaps fra sin eks

31. januar 2022 af Ida Storm Frøslev Hansen

Dit stjernetegn, din måne og ascendant kan fortælle virkelig meget om dit kærlighedsliv. Vidste du, at dit stjernetegn kan afsløre, hvordan du er, når du er i et forhold? Men det kan mere end det! Det kan faktisk også fortælle noget om, hvordan du er efter, forholdet er slut. 

Jeps, vi taler om hvilket typen eks, du er! Er du mon Vandmanden, der aldrig ser sig tilbage? Er du lad-os-være-venner-Vægten? Eller er du måske den lidt uhyggelige Skorpion-eks? Find ud af det i artiklen lige her. 

Vædderen
© Woman.dk

Vædderen

Fødselsdag: 21. marts - 20. april

Sådan er du som eks-kæreste:

Som Vædder er du alle dine eks-kæresters The one who got away. Der er altså en grund til, at dine ekser bliver ved med at sende dig Snaps – der er nemlig ret stor sandsynlighed for, at dine ekser savner dig allerede det minut, du går ud ad døren. Når I ikke længere er sammen, indser de nemlig, at de kommer til at mangle din vilde, energiske, sjove, spontane Vædder-energi. 

Vi kunne forestille os, at det var dig, der slog op, for som Vædder er du ret så initiativrig, og vi kunne ligeledes forestille os, at du allerede er i fuld gang med det vildeste Tinder-game. You go girl, det er din eks-kærestes tab!

Tyren
© Woman.dk

Tyren

Fødselsdag: 21. april - 21. maj

Sådan er du som eks-kæreste:

Som Tyr er du super logisk og går til alting i dit liv med ligedele fornuft og rationale. Derfor har du og din eks højst sandsynligt sat jer ned over en kop kaffe eller et glas vin og besluttet jer for, hey, vi skal faktisk ikke bruge resten af vores liv sammen. 

Derfor er du også den chilleren eks. Du har intet problem med at løbe ind i din eks nede i Kvickly over frostvarerne, for du har faktisk intet imod din eks-kæreste. Din pålidelige og stabile natur betyder, at du ofte forbliver venner med eks'er bagefter. Hvad kan vi sige? Du er super loyal, uanset hvad. Betyder det, at du er typen, der går tilbage til din eks-kæreste? Spoiler-alarm: Det gør du ikke! Dit liv er alt for kort til on/off forhold. 

Tvillingen
© Woman.dk

Tvillingen

Fødselsdag: 22. maj - 21. juni

Sådan er du som eks-kæreste:

Tvillingen er eventyrlysten, frygtløs og i virkeligheden kan vi nogle gange blive i tvivl, om vi har at gøre med en Tvilling eller en Duacell-kanin. Derfor er breakups heller ikke jordens undergang for dig, for hey, når en dør lukkes, åbnes en ny? Derfor er du eks-kæresten, der (ekstremt) hurtigt er videre.  

Du er faktisk så hurtigt videre, at du har højst sandsynligt allerede downloadet samtlige dating-apps, inden du forlader din eks-kærestes hus. Men hey, kære Tvilling, vi ved, at du med din uimodståelige Tvillinge-charme og karisma kan score enhver på dansegulvet, men husk at kigge efter en, der synes, du er verdens fedeste person, BÅDE når du er glad, social og charmerende, men også på dine off-dage, hvor du sidder i hjørnet af sofaen og spiser toast og ser Netflix-serier

Krebsen
© Woman.dk

Krebsen

Fødselsdag: 22. juni - 23. juli

Sådan er du som eks-kæreste:

Okay, vi vil ikke pakke dig ind i vat, så vi siger det bare, som det er: Som Krebs rammer breakups dig ret hårdt, fordi du føler ALLE følelser RIGTIG meget, og derfor kan det være svært for dig at befri dig selv for den følelse. Og hey, du må gerne være ked af det! Du er et af ​​de mest loyale og støttende mennesker, så når et menneske, du elsker, forlader dig, giver det god mening, at du har brug for at ligge i fosterstilling og se tudefilmrepeat

Som Krebs er du en af disse to typer eks: Enten sletter du din eks overalt på sociale medier, eller også holder du religiøst øje med din eks-kærestes profiler for at se, om han/hun nu laver noget sejt, sjovt eller spændende eller (Gud forbyde det) kommer videre før dig. Bare husk Krebs: Du er virkelig gaven til ethvert menneske, der får lov til at komme tæt på dig, og den helt rigtige venter måske lige rundt om hjørnet. 

Løven
© Woman.dk

Løven

Fødselsdag: 24. juli - 23. august

Sådan er du som eks-kæreste:

Løve, vi elsker dig, og derfor siger vi det også bare lige ud: Du er den smålige eks. For du er jo slet ikke sur! Du er faktisk bare TOTALT ligeglad og har det TOTALT fint... Okay, måske du er lidt sur? Eller ikke sur, du er faktisk bare fornærmet over, at du brugte så meget af din tid med en, der ikke satte ordenligt pris på dig. 

Du kan også engang imellem føle, at det er lidt unfair, at lige når du har hjulpet din eks med den perfekte frisure, de gode sexstillinger og vist vedkommende dit favorit kaffested, bryder de, og dermed vil en anden få glæde af dit hårde arbejde? Ikke fair!

Du prøver højst sandsynligt at overkompensere, ved at lade som om du er cool og forsøge at forblive venner, men til sidst indser du, at du faktisk har nok venner og lader din eks blive i fortiden. 

Jomfruen
© Woman.dk

Jomfruen

Fødselsdag: 24. august - 23. september

Sådan er du som eks-kæreste:

Som Jomfru kan du godt have lidt en tendens til at leve i fortiden, og det gælder også dine forliste forhold. Du leder efter en større mening i alt. Onde tunger vil måske sige, du overtænker alting, men hey, sådan er det jo bare at være Jomfru? Efter et brud vil du derfor også vakle mellem, om du er taknemmelig for, at universet befriede dig fra den byrde, eller tænke om din eneste ene har misforstået alting, og om I burde finde sammen igen? Og dette limbo kan du godt være i... Ja... Ret længe... 

Selvom du måske har det bedre nu, bruger du højst sandsynligt ret lang tid på at forstå, hvorfor I overhovedet blev kærester i første omgang? Hvorfor blev I sammen så længe? Hvad var meningen med dette forhold, hvis det ikke var den eneste ene? Du læser sikkert jeres gamle Messenger-tråd liiiidt for mange gange i jagten på et rødt flag. Et lille tip fra os: Svaret på livets store spørgsmål findes sjældent på Messenger. 

Vægten
© Woman.dk

Vægten

Fødselsdag: 24. september - 23. oktober

Sådan er du som eks-kæreste:

Hvis du er Vægt, er det nok ikke ligefrem ekskærester, du samler på, for der skal reeet meget til, før at du går fra nogen. Derfor skal tingene have været RET dårlige, før I går fra hinanden. Men dine ekskærester er heldige, ved du hvorfor? Du er nemlig så konfliktsky og leder så meget efter balance, at du vil give din højre arm for at forblive venner med din eks, selv hvis han/hun var en idiot. 

Men lad os være ærlige, du tænker aldrig så længe på din eks, for du er så charmerende som ingen anden, og der er derfor ingen tvivl om, at der ret hurtigt vil slide nogle ret interessante tilbud ind i din DM, når først folk hører, at du er ledig på markedet igen. 

Skorpionen
© Woman.dk

Skorpionen

Fødselsdag: 24. oktober - 22. november

Sådan er du som eks-kæreste:

Okay, okay, okay, her har vi balladen! Kære Skorpion, du ved godt, alle dine ekser er bange for dig ikke? Når en kæreste går fra dig, har du nemlig to muligheder: Enten gør du ALT for at få din eks tilbage, og det inkluderer altså at møde op på deres arbejdsplads, bestille deres favorit take-away til dem og andre... Spændende ting... Den anden mulighed er, at du kører silence treatment på dem. Fra den ene dag til den anden kan de bare se, at de er blokeret på samtlige af dine sociale medier, alle billeder med dem er slettet og fælleskontoen er lukket. 

Du er dybest set en detektiv efter et brud. Du vil højst sandsynligt våge over deres Instagram, Facebook og tilmed Spotify som gjaldt det dit liv. Nå ja, og deres mors, bedste vens, deres kusines og alle andre sociale medier. Der er intet, der skal gå din næse forbi!

Du kan dog også have tendens til at vende det ind mod dig selv: ‘Hvad gjorde jeg forkert?’, og der vil vi bare sige: Engang imellem er folk bare ikke et match. Du er præcis som du skal være, Skorpion. 

Skytten
© Woman.dk

Skytten

Fødselsdag: 23. november - 21. december

Sådan er du som eks-kæreste:

Som Skytte er du eksen, der aldrig heeelt lukker døren fuldstændig til din eks. Du vil altid tænke: ‘Ej, var det nu det rigtige? Måske vi skal prøve igen?’. Du er så sjov og spændende et bekendtskab, at det nærmest er FOR nemt for dig at forblive venner med din eks, efter I er gået fra hinanden. Derfor kan din eks også ligge latent i dit liv, selv lang tid efter bruddet, og det kan gøre det lidt sværere for dig at komme videre. 

Et andet aspekt, der også gør det ret svært for dig helt at komme videre, er, at I nok har viiirkelig mange fællesvenner. I jeres tid som kærester introducerede du din eks for alle dine venner, hvilket er endnu en grund til, at den pokkers eks kan være så svær at slippe for. Bare husk på, kære Skytte: Der var en grund til, at I gik fra hinanden, og der findes masser af skønne mænd og kvinder i det ganske danske land!

Stenbukken
© Woman.dk

Stenbukken

Fødselsdag: 22. december - 20. januar

Sådan er du som eks-kæreste:

Som Stenbuk er du virkelig eksen, der blomstrer, når du bliver single! Du har lidt en tendens til at se på dig selv, som et projekt, når du bliver single: Hvordan kan du optimeres? Hvordan kan du forbedres? Og det gør, at du begynder at gøre en masse ting, der er gode for dig selv: You go girl, det er virkelig sejt!

Du har måske en lidt mærkelig sorgproces i forhold til andre, for oftest er du faktisk bare glad for at være single igen. Du ser det som en chance for at møde nye mennesker og bytte din eks ud med en sjovere/klogere/sødere model. Selvfølgelig gør det lidt ondt, men i sidste ende er du taknemmelig for chancen for at slippe af med en, der trak dig ned. Nu kan du møde en, der virkelig forstår dig. Du ved, du kan gøre det bedre! Du er faktisk, på mange måder, alle vi andres break-up-spirit-animal, og vi håber, at vi kan have samme indstilling som dig, næste gang vi bliver single. 

Vandmanden
© Woman.dk

Vandmanden

Fødselsdag: 21. januar - 19. februar

Sådan er du som eks-kæreste:

Som Vandmand er du eksen, der aldrig ser sig tilbage! På mange måder er du sikkert glad for, tingene er overstået nu? Du kommer hurtigt til at føle dig lidt klaustrofobisk i et parforhold, fordi du er så selvstændig. Hvis du ikke føler, der er plads til, du kan sprede dine (ret så store) vinger, gider du faktisk ikke parforholdet. 

I starten vil du helt sikkert prøve at analysere dig frem til, hvad dælen der gik galt, men inden for kort tid vil du indse, at det kan du faktisk ikke analysere dig frem til: Det er bare livet, der går sin gang. Fordi du er så karismatisk, en vidunderlig samtalepartner og et ret spændende bekendtskab, vil du da højst sandsynligt have nogle spændende bejlere på krogen inden længe, så du skal bare nyde at være single, mens du kan!

Fisken
© Woman.dk

Fisken

Fødselsdag: 20. februar - 20. marts

Sådan er du som eks-kæreste:

Hvis du er Fisk, er din ekskæreste ret heldig. Du er nemlig en mega nem eks! Du er så uselvisk, medfølende og venlig, at du vil gøre alt for, at din eks får så nemt et brud som muligt! Men hey, hvad med dig? Du har en tendens til at glemme dig selv i et brud, og udelukkende prioriterer din eks' velbefindende. 

Selvom du er en nem eks, er det bestemt ikke nemt for dig at VÆRE eks. Du er lidt slem til at leve i fortiden, og derfor kan du sagtens vågne op en nat og tænke: ‘Shit, gjorde jeg egentlig Peter ked af det med den besked, jeg sendte for tre år siden?’. Du er super romantisk, og derfor kan det være svært for dig at give slip på dine ekser, for hvorfor var I så sammen i første omgang, hvis der ikke var en mening med det? Men tro os, kære Fisk, hvis det er overstået, er der en grund til det. 

Kilde: Yourtango.com