kvinde
Kunne det mon være en Skytte, Tyr eller Vandmand, der sidder og vender øje af sin kæreste? JA!© Getty Images

Se dit stjernetegns største udfordring, og hvordan den løses, lige her

Tvillingen er two-faced, Tyren er stædig, Vægten er en pleaser: Hvad er dit stjernetegns udfordring?

22. september 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

Lad os være ærlige: Vi har alle vores fejl og mangler. Men hvad nu, hvis du kunne finde ud af, hvad lige præcis din største udfordring er, og, endnu bedre, hvordan du fikser den? Ligesom astrologi kan fortælle dig om dit stjernetegns mest oversete kvalitet, kan det faktisk også fortælle dig om dine mindre fede kvaliteter, og alle tegn har altså både gode og dårlige sider! 

Selvfølgelig er Tyren rolig og rationel, men den har altså også nogle udfordringer med sin stædighed.. Og ja, Stenbukken er en kæmpe girlboss, men deres logistiske side kan altså også betyde, at de kan være liiidt følelseskolde. 

Men hey, astrologien kaster ikke bare rundt med negativitet: Stjernerne kan selvfølgelig også fortælle, hvordan du kommer disse udfordringer til livs: Ikke dårligt! 

Har stjernerne ret om dine udfordringer? Find dit stjernetegn herunder. 

Stjernetegnet vædder
© Woman.dk

Vædder

Fødselsdag: 21. marts - 20. april

Vædderens største udfordring er, at du kan fremstå selvcentreret. 

Vædderen er det første af de 12 tegn, og dermed er Vædderen horoskopernes “baby”. Dit behov for anerkendelse og opmærksomhed kan dermed være lidt, ja... Som en babys... Du har en tendens til at få tingene til at handle om dig, og det er der intet galt i! Vi kan SAGTENS forstå, at det er fedt at blive anerkendt for sine præstationer (også fordi du netop er god til så mange ting). Desværre kan det komme til at virke en smule selvcentreret og, i værste tilfælde, skubbe folk væk.

Sådan fikser du det: Når du er sammen med dine venner, så husk at spørge ind til dem – også nogen gange før, du fortæller om dig selv. Husk dig selv på, at dine overbevisninger og meninger ikke er mindre rigtige, selvom du ikke altid trumfer din mening igennem, men lader dine venner og din familie få ret engang imellem. Din tendens til at være argumenterende betyder, at du virkelig står op for de mennesker, du elsker, og det kan være en fantastisk måde at styrke dine relationer på. Vi ved, du kan gøre det!

Stjernetegnet tyr
© Woman.dk

Tyr

Fødselsdag: 21. april - 21. maj

Tyrens største udfordring er, at du er stædig!

Er du overrasket? Nej, vel? Tyren er jo kendt for at være rimelig stædig. Du elsker at få din vilje, og det kan vi da mega godt forstå! Men nogle gange gør din stædighed, at du ikke kan se værdien i andres meninger af den simple grund, at de ikke er de samme som dine... Dine urokkelige værdier gør, at du kan miste respekten overfor de mennesker, der ikke er enige i din tankegang, og i værste tilfælde kan det føre til, at du helt skærer de mennesker ud af dit liv, der har en anderledes holdning end dig. Av!

Sådan fikser du det: Det er bestemt ikke udelukkende en dårlig ting at have et stort temperament! Men du skal måske lige finde en måde, hvor du har lidt bedre kontrol over det. En idé til dig kan være at love dig selv, at næste gang du er sammen med en, du er uenig med, vil du lade den anden part tænke, føle, handle og tale som de vil, uden at du bryder ind og fortæller, at det ikke er rigtigt. Måske lærer du endda noget?  

Stjernetegnet tvilling
© Woman.dk

Tvilling

Fødselsdag: 22. maj - 21. juni

Tvillingens største udfordring er, at du kan fremstå overfladisk.

Måske har du hørt det før, men Tvillingen har jo et ry for at være lidt two-faced: Du skifter holdninger, meninger og tanker, lige så meget som vi andre skifter sokker, og derfor er der nogen, der kan opleve dig som var du to vidt forskellige mennesker! Du lever så meget i nuet, at din personlighed faktisk ofte ændres, efter hvem du er sammen med, hvor du er og hvilket humør, du lige er i. Derfor er der nogen, der vil sætte “overfladisk”-mærkatet på dig.

Sådan fikser du det: Bare fordi du er two-faced, betyder det ikke, at du er falsk: Overhovedet! Tvillingen er faktisk et af mest åbensindede og varmhjertede tegn. En af de ting, der kan hjælpe dig til at fremstå mindre overfladisk er faktisk at lytte og sætte tid af til de mennesker, du omgiver dig med. Lav planer med de mennesker, du kan lide, og forpligt dig til dem! Og HUSK, at hele dig er værdig: Alle dine meninger og holdninger er okay, og du behøves ikke ændre dem, alt efter hvem du er sammen med. 

Stjernetegnet krebs
© Woman.dk

Krebs

Fødselsdag: 22. juni - 23. juli

Krebsens største udfordring er ikke at lade dit store følelsesliv gå ud over dine nærmeste. 

Følelser må siges at være lidt af en tematik i dit liv: Du har mange af dem, de er alle sammen kæmpe store, og du har let tilgængelighed til dem. Udover det, er du særlig følsom overfor dem, fordi du er et Vandtegn. Eftersom du føler så meget, kan det være svært for folk at finde ud af, hvor de har dig, og de kan ende med at gå på æggeskaller omkring dig, fordi de ikke vil gøre dig ked af det, og på den måde kan du (desværre) komme til at tage nogle af dine relationer som gidsler i din store storm af følelser. 

Sådan fikser du det: Din store opgave her i livet er at lære at trykke på “pyt”-knappen, trække vejret helt ned i maven og tælle til tre. Det er overhovedet ikke en dårlig ting at have let adgang til sine følelser, men du skal bare lære at alle dine følelser ikke nødvendigvis er sandheden, og det er okay, hvis dine venner og familie ikke oplever alting på samme måde som dig. 

Stjernetegnet løve
© Woman.dk

Løve

Fødselsdag: 24. juli - 23. august

Løvens største udfordring er dit store ego. 

Stjernetegnet Løven er styret af Solen, men skatter, det betyder altså ikke, at hele verden drejer om dig! Vi ved, det kan være en hård pille at sluge: Dit store ego er vidunderligt, men helt klart også din største udfordring! Du eeelsker at være i rampelyset, og ingen tvivl om, at rampelyset også elsker dig, men nogle gange må du altså lære at dele scenen lidt med andre og til tider endda træde helt ned af den! Gisp!

Sådan fikser du det: En sund dosis af realisme og omtanke (ja ja, det lyder lidt kedeligt) kan få dig langt! ’Har jeg lige haft ordet i 20 minutter? Så er det måske en andens tid til at tale’ er en tanke, du måske engang imellem skal tænke. Alting handler ikke altid om dig, og det er okay! Og husk, at gode venner faktisk er meget mere værd end flygtige beundrere. 

Stjernetegnet jomfru
© Woman.dk

Jomfru

Fødselsdag: 24. august - 23. september

Jomfruens største udfordring er din perfektionisme. 

Jomfruen er super deltajeorienteret, og hvis der er noget, der kan få dig op at ringe er det kontrol! Du eeelsker tjeklister, excel-ark og et smukt, farvekoordineret Instagram-feed, men nogle gange får din trang til kontrol dig til at fremstå som en vanvittig perfektionist. Dit skarpe, detaljeorienterede øje er fantastisk til at finde fejl, men når du begynder at finde fejl ved dine venner, din kæreste og din familie, er det altså gået for vidt, kære Jomfru, og så er din perfektionisme lige pludselig ikke længere udelukkende en god egenskab. 

Sådan fikser du det: Der er ingen, der konstant har lyst til at høre, hvad de gør forkert: Heller ikke dine venner og veninder! Et tip til dig er at lære at bruge dit kritiske øje og skarpe opmærksomhed til at se alle de positive og skønne egenskaber, dine elskede besidder, fremfor deres fejl og mangler. Du gør knivskabe observationer, og kan komme med geniale løsninger, men husk, at folk skal have lyst til at høre din feedback, før du øser det ud over dem. 

Stjernetegnet  vægt
© Woman.dk

Vægt

Fødselsdag: 24. september - 23. oktober

Vægtens største udfordring er, at du er en pleaser

Vægten elsker at behage folk! Der er faktisk få ting, du elsker mere, end når alt er fryd og gammen, og når alle folk omkring dig er glade. Selvom det er en skøn tanke, kan det faktisk blive til lidt af en udfordring, når du bevidst siger, tænker eller opfører dig anderledes, end du normalt ville, bare for at gøre folk glade. Det er særligt skidt, når du for eksempel tager dit pleaser-gen med i en kæresterelation, en tæt veninderelation eller lignende, for der kan du komme i tvivl om, hvem du egentlig overhovedet er i din inderste kerne? 

Sådan fikser du det: Du elsker at gøre folk glade, og det er jo en vidunderlig egenskab, men det er usundt at forme din egen personlighed alt efter, hvem der lige er i nærheden, eller hvem du gerne vil imponere! Der er absolut ingen grund til, at du modellerer din egen identitet, for du har SÅ meget at bidrage med, hvis du bare er dig selv! Husk på, at du jo også helst vil være sammen med mennesker, der er ægte overfor dig. 

Stjernetegnet skorpion
© Woman.dk

Skorpion

Fødselsdag: 24. oktober - 22. november

Skorpionens største udfordringer, at du tager alting meget tungt. 

Du er lidt af en “ride or die”-type, og du har virkelig dine elskedes ryg! Dog forventer du også af dem, at de er der på samme måde for dig, som du er der for dem. Derfor tager du det hårdt, hvis dine elskede ikke lever op til dine forventninger. Du er typen, der altid vil hade din ekskæreste fra folkeskolen, aldrig tilgiver din venindes mor for at glemme at hente til skolefesten, eller har en bestemt bibliotekar på biblioteket, du ikke kan udstå synet af, bare fordi hun giver dig dårlige vibes.

Sådan fikser du det: Det er vidunderligt, at du er sådan en god veninde, god kæreste, god datter og alt derimellem for dine elskede, men husk, at du ikke altid kan forvente, at folk elsker tilbage på samme måde som dig. Det er ikke et svigt, at din veninde glemmer at svare på din sms, eller din bror ikke kan hjælpe med at flytte for dig, og du skal måske øve dig i at tilgive. Vi ved, det kan være svært, men vi er sikre på, det ville hjælpe dig rigtig meget. 

Stjernetegnet skytte
© Woman.dk

Skytte

Fødselsdag: 23. november - 21. december

Skyttens største udfordring er, at du har svært ved at acceptere, du ikke altid ved bedst. 

Tendensen til at fremstå som typen, der ved alting bedst, er helt klar et område, hvor du som Skytte har en udfordring. Du kan let blive forkyndende og have en tendens til at prøve at prakke folk din holdning på: For hey, din holdning er da uden tvivl den rigtige? Ikke? Hmm, nej faktisk ikke altid, kære Skytte. Det kan få dig til at fremstå som indbildsk og prætentiøs, og det er faktisk de færreste mennesker, der har lyst til at være sammen med sådan en type.

Sådan fikser du det: Vi ved, det er hårdt, men du bliver nødt til at acceptere, at dit verdensbillede per definition ikke altid er det rigtige. At sige: “Jamen jeg er jo bare ærlig” er desværre heller ikke helt en god nok grund til at forklare, hvorfor du gang på gang skyder andres holdninger ned. Du skal øve dig i at lytte til andre og forsøge at forstå deres holdninger. En sætning, du især skal øve dig på er: “Lad os bare være enige om at være uenige”. Du kan godt!

Stjernetegnet stenbuk
© Woman.dk

Stenbuk

Fødselsdag: 22. december - 20. januar

Stenbukkens største udfordring er, at du kan fremstå kold, hård og streng. 

Der er ingen tvivl om, at Stenbukken er det mest hårdarbejdende tegn af dem alle! Din vanvittige drivkaft og motivation får dig super langt i livet, og du vil have alle muligheder i verden for at arbejde dig til toppen. Dog kan din målrettethed komme til at fremstå som hård, kold og uden plads til spontanitet, sjov og overraskelser. Du kan fremstå utilnærmelig, også selvom det slet ikke er din mening! Det kan holde folk fra at omgås med dig, hvilket er en skam. 

Sådan fikser du det: Træk vejret, slip kæben, sænk skuldrene: Du skal lære at løsne op! Sluk arbejdstelefonen, når du holder fri, tillad dig selv at drikke en øl og spise fredagsslik på en tirsdag og vid, at der ikke er nogen, der er døde af at tage på ferie engang imellem. Øv dig i at gøre ting, UDELUKKENDE fordi de er sjove, skøre eller fordi du lige har lyst. Der behøves ikke være en større mening med alting i dit liv. 

Stjernetegnet vandmand
© Woman.dk

Vandmand

Fødselsdag: 21. januar - 19. februar

Vandmandens største udfordring er, at du kan tænke, du er bedre end andre.

Okay Vandmand, vi har fattet det: Du er ~*unik*~! Du elsker at skille dig ud, og du har intet imod at dele dine, til tider, lidt særlige holdninger og tanker. Intet gør dig gladere, end når du kan tilføje din kontroversielle holdning til enhver diskussion, og du får det største kick, når andre begynder at genoverveje deres holdninger, efter du har delt din. Du er stjernetegnenes oprører, men det kan nogle gange få dig til at tænke, at din unikke tankegang og livsstil gør dig bedre end alle andre, og lad os være ærlige, det er jo ikke ligefrem det mest sympatiske karaktertræk... 

Sådan fikser du det: Dine intentioner er gode, og din trang til at overbevise andre kommer ALTID fra et kærligt sted! Men husk, at det er okay, at alle oplever verden forskelligt, og selvom du selv føler, du har set lyset og har livets sandhed, er det ikke sikkert, at det er livets sandhed for alle mulige andre. Husk, at det ikke altid er alle andre, der skal lære af dig, men at du også skal lære af andre. 

Stjernetegnet fisk
© Woman.dk

Fisk

Fødselsdag: 20. februar - 20. marts

Fiskens største udfordring er, at du har ekstremt svært ved at være i nuet.

Hey Fisk? Det er tid til at vågne op! Hvis du ikke sidder helt forgabt i din egen drømmeverden, flakker dine tanker højest sandsynligt om et eller andet, du fortrød, du gjorde i fortiden, eller drømme om din fremtid. Uanset hvor hårdt andre forsøger at få din opmærksomhed, er det umuligt for folk at konkurrere med dine egne tanker, som du har sååå svært ved at tappe ud af. Derfor har du et ry for at være ret “flakket" og have super svært ved at blive i nuet, hvilket gør, at du har svært ved at være nærværende, og at du meget nemt bliver overvældet. 

Sådan fikser du det: Du har så meget kærlighed, kreativitet og omsorg at bidrage med, men når du lever i dit eget hoved, kan du ikke dele det med dem, du elsker. Øv dig i at tænke, at dine tanker ikke altid er virkeligheden og sandheden, men virkeligheden derimod er lige foran næsen på dig. Tag en dyb vejrtrækning og kom tilbage i nuet, der faktisk har rigtig mange skønne ting at byde på. 

Kilder: Astrofame.com

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide