Far der er skorpion i stjernetegn
© Getty Images

Hans stjernetegn afslører, hvilken slags far han bliver (eller allerede er)

Bliver han den beskyttende eller overskudsagtige far?

5. juli 2021 af Simone Overgaard Aaberg

Er der snart et nyt familiemedlem, der melder sin ankomst – eller drømmer I om at udvide familien i fremtiden? Måske I endda allerede er gået fra to til tre?

Du har garanteret spekuleret på, hvordan faren til dit barn vil klare den nye, store rolle. Her kan hans stjernetegn være behjælpeligt!

På samme måde som at stjernetegnet kan sige noget om hans daglige horoskop, så kan det nemlig også indikere, hvordan han bliver (eller er) som far.

Måske der er noget om det? Find hans stjernetegn, og bedøm selv. 

Vædder

Fødselsdag: 21. marts - 20. april

Vædderen er en energisk mand, der sjældent sidder stille, for der er altid et eller andet, der lokker ham i bevægelse, hvad end det er sport, sine kammerater eller arbejdet – og det vil han formentlig blive ved med, når han en dag bliver far.

Ligesom at han selv bruger meget tid på at lave ting, der gør ham glad, så vil han til fulde bakke op om jeres barns beslutninger i livet, hvis det er dét, der gør ham eller hende lykkelig. 

Stjernetegnet Vædderen
© Woman.dk

Tyr

Fødselsdag: 21. april - 21. maj

Er der en, der er god til at vise opbakning på alle leder og kanter, så er det den kommende far, der er Tyr i stjernetegn. Derfor kan jeres barn også godt regne med, at han trofast dukker op til fodboldkampene med støttende ord og ros (også selvom han eller hun er decideret dårlig til boldspil).

Du kan sikkert også forvente, at han står klar med en is til jeres barn efter træning – bare fordi ‘det er jo tirsdag’. Forkælelsen kommer ikke til at fejle noget! 

Stjernetegnet Tyren
© Woman.dk

Tvilling

Fødselsdag: 22. maj - 21. juni

Der er gang i stjernetegnet Tvillingen, og faren til dit barn er ingen undtagelse. Han har altid noget på tegnebrættet, hvad end det er planlægning af jeres næste familieferie, et gør-det-selv projekt i hjemmet eller et puslespil på 1000 brikker.

Han kommer derfor med garanti til at tage initiativ til mange sjove aktiviteter med jeres barn – både derhjemme, udendørs eller måske hjemme hos gode venner? Der er ingen tvivl om, at han bliver den sjove far! 

Stjernetegnet Tvilling
© Woman.dk

Krebs

Fødselsdag: 22. juni - 23. juli

Krebsen er et familiemenneske med stort F, og derfor vil han helt naturligt rette al sin fokus på jeres barns velbefindende – for det vigtigste for ham er, at familien har det godt.

Det kan både betyde, at han arbejder hårdt for at sørge for, at der ikke mangler noget i hjemmet, eller at han gladeligt kører jeres barn til fritidsinteresser og vennebesøg, hvis det er dét, der gør barnet glad.  

Stjernetegnet Krebsen
© Woman.dk

Løve

Fødselsdag: 24. juli - 23. august

Velsmurte madpakker, nybagte boller og lektielæsning klaret inden aftensmad. Var der en, der sagde overskudsfar? Løven har altid styr på situationen (eller prøver i hvert fald), og det kommer dit barn til at få glæde af.

Ikke nok med, at han bliver en far fyldt med overskud til leg, fjol og lækkerier, så vil han være støttende og hjælpsom, så snart jeres barn har brug for det. 

Stjernetegnet Løven
© Woman.dk

Jomfru

Fødselsdag: 24. august - 23. september

Han vil gøre alt, hvad han kan, for at jeres barn kommer til at få en tryg, velfungerende og lykkelig barndom, og de udfordringer, der måtte komme, står han klar til at hjælpe med at løse.

Stjernetegnet Jomfruens holdning til børneopdragelse følger ikke nødvendigvis det, der står i bøgerne, men han er dedikeret og målrettet i den form for opdragelse, han synes giver mening.

Stjernetegnet Jomfru
© Woman.dk

Vægt

Fødselsdag: 24. september - 23. oktober

Han er en glad mand, dit barns far! Det er en egenskab, der med garanti vil smitte af i rollen som far – for med et så positivt sind, som Vægten generelt bærer rundt på, så er det svært ikke at være glad i hans selskab.

Jeres barn kommer formentlig til at opleve en far, der vil elske at være i selskab med sin familie – og om det er bare jer tre, hele familien eller et stort selskab med venner og familie, det betyder ikke så meget. Det vigtigste er, at I er sammen. 

Stjernetegnet vægt
© Woman.dk

Skorpion

Fødselsdag: 24. oktober - 22. november

Skorpionen er en sand beskytter, og det vil også komme til udtryk hos ham, når han bliver far. Han vil gøre sit allerbedste for, at jeres barn har det trygt og godt – og går gerne langt for det.

Han kan godt virke lidt skrap, men det knytter sig til hans beskyttende personlighed og er inderst inde, fordi han ønsker, at tingene skal være så optimale som muligt for familien.

Stjernetegnet Skorpion
© Woman.dk

Skytte

Fødselsdag: 23. november - 21. december

Han er som Skytte rolig af sind, og den tilbagelænede tilgang til tingene kommer jeres barn også til at få glæde af. Hans kærlige væsen vil smitte af på opdragelsen, hvor det vigtigste for ham er, at jeres barn bliver et venligt, glad og tilfreds menneske.

Pyt med, om der roder lidt derhjemme, eller at opvasken fra i går stadig står – hvis det har betydet, at der har været mere tid til nærvær og familietid, så er det det vigtigste.

Stjernetegnet Skytten
© Woman.dk

Stenbuk

Fødselsdag: 22. december - 20. januar

Få tegn er så passionerede, som Stenbukken er. Derfor vil han som far også forsøge at bakke maksimalt op om de interesserer og drømme, som jeres barn har – han ved nemlig selv, hvor vigtigt det er at lave noget, du brænder for.

Han vil ikke lægge skjul på, hvor meget han elsker jeres barn, og det vil være tydeligt for enhver, når de ser, hvor dedikeret han er til barnets liv og velbefindende.

Stjernetegnet Stenbukken
© Woman.dk

Vandmand

Fødselsdag: 21. januar - 19. februar

Han er måske ikke fejlfri som far (men hvem er egentlig det?) – til gengæld har han altid hjertet med i de ting, som han laver, og det indebærer også at få et barn og alt det, der følger med.

Vandmanden vil være en god, støttende far hele livet og altid være der til at bakke jeres barn op, når det hele synes hårdt og uretfærdigt. Derudover vil hans evne til at bevare og pleje venskaber og arbejdet være noget, som han vil kunne give videre til jeres barn.

Stjernetegnet Vandmanden
© Woman.dk

Fisk

Fødselsdag: 20. februar - 20. marts

Jeres barn vil få en far, der er kærlig, hjælpsom og som altid står klar med åbne arme og et godt råd, hvis der er brug for det.

Samtidig er Fisken dedikeret til sin far-rolle og vil på bedste vis forsøge at opdrage jeres barn til at være et sødt, selvstændigt menneske. Men vigtigst for ham er, at jeres barn bliver til lige præcis den, som han eller hun gerne vil være.  

Stjernetegnet Fisken
© Woman.dk

Kilder: Tarot.com, Yourtango.com

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide