Stjernetegn og dating
© Wenn

Hans stjernetegn afslører, hvorfor du skal date ham – og hvad du skal passe på med

Har du en date i aften? Skynd dig at finde ud af, om han er en (over)passioneret skorpion eller en eventyrlysten vædder

3. november 2017 af Katrine Ellen Allentoft Haslund

Har du ikke allerede været inde på de sociale medier og stalket dig frem til diverse informationer om din date? Så er det på tide, du kommer i gang. Du skal især finde ud af, hvornår han har fødselsdag.

Hvis du er helt vild med horoskoper, kan vi nemlig fortælle, at hans stjernetegn afslører alle hans gode sider – men også de ulemper, der er ved at date ham. 

Vædder

Fordele: Vædderen er eventyrlysten og vildt sjov at være sammen med. Han er fyldt med energi, og det smitter af på dem omkring ham.

Ulemper: Vædderen er sin egen hårdeste kritiker, og hvis han er inde i en periode, hvor han ikke har det så godt, så har han det med at lukke andre ude. Hvis du dater en vædder, vil du opleve perioder, hvor han simpelthen ikke svarer dig tilbage på dine beskeder.   

Tyr

Fordele: Tyren er meget elskværdig, og du vil helt sikkert føle dig tryg og beskyttet i hans selskab. Og hans arme: Han giver nemlig de bedste kram

Ulemper: Tyren kan dog også være vildt stædig!  

Tvilling

Fordele: Du kommer ikke til at kede dig, hvis du dater en tvilling. De er intelligente, gode til at føre en spændende samtale, og meget opmærksomme på folkene omkring dem.

Ulemper: Hvis din date er tvilling, så er der en chance for, at han fremstår lidt overlegen og bedrevidende, og det kan være ret frustrerende at være omkring én, der insisterer på, at han selv har ret, og at du tager fejl.   

Krebs

Fordele: Hvis han er krebs, så kan du stole 100 procent på ham, og alt hvad du fortæller ham bliver mellem jer. Desuden, hvis du leder efter et seriøst forhold, så er krebsen et oplagt bud: De er nemlig virkelig gode til at binde sig.

Ulemper: Okay, så han er måske god til at binde sig. Til gengæld er han sikkert også en kamæleon, når det kommer til sine egne følelser. Det ene øjeblik er han i et godt humør – det næste har han gravet sig ned i et meget dybt og sort hul. 

Løve

Fordele: Alle gode ting kommer til den, der dater løven. Han har humor, og alt er sjovt, når han er i nærheden. Hvis du har brug for et godt grin, så date en løve.

Ulemper: Desværre er han ikke vildt sensitiv overfor andres følelser, og han kan, uden at tænke over det, nemt komme til at såre andre – inklusive dig.  

Jomfru

Fordele: Hvis du skal på date med en jomfru, kan du godt regne med, at han følger dig helt hen til døren på vej hjem. Bare fordi han er sød.

Ulemper: Han er ret sensitiv og usikker. Lige så uselvisk, som han er, lige så svært vil han have ved at stole på dine gode intentioner.  

Vægt

Fordele: Er han vægt, er han højst sandsynligt enormt god til at kysse (ikke den værste kvalitet i en fyr). Han er god til at flirte og vil virkelig få dig til at føle dig selvsikker.

Ulemper: Hvis du skal date en vægt, så håb, at det holder. Han er nemlig vildt konfliktsky, så hvis han gerne vil ud af forholdet, er der en chance for, at han bare begynder at ignorere dig, frem for at konfrontere dig.   

Skorpion

Fordele: En skorpion er passioneret i alt, hvad han gør. Også når det gælder dating og kærlighed. Derfor vil jeres forhold hurtigt blive intenst og dybt, både følelsesmæssigt og seksuelt.

Ulemper: Hvis intensitet ikke lige er dig, kan skorpionen godt virke overvældende, fordi ALT bliver dramatiseret og passionsfyldt – det kan være noget af en mundfuld at håndtere.

Skytte

Fordele: Skytten har den evige ja-hat på. Han elsker at have det sjovt og opleve nye ting og møde nye mennesker. Derfor vil jeres tid sammen være fyldt med spænding.  

Ulemper: Fordi han hele tiden er på jagt efter nye oplevelser, kan det være svært at få skytten ned på jorden og fokusere på én ting, som eksempelvis jeres forhold.  

Stenbuk

Fordele: Han er loyal. Det kan du stole på. Og så vil han gøre alt for, at du føler dig helt speciel – og han behøver ingen anledning. Hvis du elsker blomster ud af det blå, så er han manden.

Ulemper: Han kan dog have en tendens til at være kontrollerende.  

Vandmand

Fordele: Han har en finurlig og kreativ tankegang, der konstant overrasker dig, hvilket gør ham spændende at føre en samtale med. 

Ulemper: Hans fantasi er livlig, men han er meget lidt i kontakt med sit hjerte. Følelser er svære for ham at forholde sig til, fordi han hader at miste kontrollen.  

Fisk

Fordele: Han er selv sensitiv og derfor god til at læse andre mennesker. Derfor forstår han dig helt, og udover at han er en rigtig god kæreste, vil han også hurtigt blive din bedste ven.

Ulemper: Hvis han bliver såret, så lukker han ned uden forklaring, så det er svært at rette op på din (utilsigtede) fejl. 

Kilde: Self.com

Vil du deltage i konkurrencer, læse flere spændende artikler og nyheder, så tilmeld dig nyhedsbrevet her.