Hans stjernetegn viser, hvilken slags bror han er
Laver din bror altid pranks? Så er han måske løve. © Getty Images

Hans stjernetegn viser, hvilken slags bror han er

Er din bror typen, der aldrig svarer på dine beskeder? Det er måske, bare fordi han er Skorpion

6. april 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

Har du en bror? Så ved du sikkert, at han nogle dage er din bedste ven og andre dage den største pestillens. Men her er sagen med brødre: de kender dig forbandet godt! De har været med siden begyndelsen og kan derfor huske alt, om dengang du var besat af Tokio Hotel, eller da du farvede dit hår platinblond. 

Er din bror typen, der glædeligt minder dig om dine pinlige øjeblikke? Eller pakker han dig totalt ind i vat? Tro det eller ej, men stjernerne kan helt sikkert være med til at fortælle, hvorfor din bror er lige præcis den type søskende, han er. 

Vædderen
© Woman.dk

Vædderen

Fødselsdag: 21. marts - 20. april

Sådan er Vædderen som bror:

Hvis din bror er Vædder, har I nok haft en diskussion eller to over årene – Vædderen er nemlig feisty, viljestærk og har sine meningers mod (Og så kan han været ret egoistisk til tider, men det er der ingen grund til at fortælle ham). 

Men Vædderne er også ekstremt eventyrlystne, og derfor har din bror sikkert været ret sjov at lege med som barn, og han inviterer dig sikkert til nogle ret vilde ting som voksen – faldskærmsudspring, bungy jump, karaokekonkurrence, you name it: Din Vædder-bror er klar!

Tyren
© Woman.dk

Tyren

Fødselsdag: 21. april - 21. maj

Sådan er Tyren som bror:

Hvis din bror er Tyr, er du sikkert vant til at have en bror, der er der for dig ligemeget hvad: Han er tålmodig, generøs og vil altid lytte til dine problemer. Selvom han nogle gange godt kan have lidt svært ved at forstå dem, vil han gøre alt, hvad han kan, for at du får det bedre. 

Desuden giver han sikkert ret gode (og dyre!) gaver, og lad os være ærlige, hvem vil ikke gerne have en bror, der gør det?

Tvillingen
© Woman.dk

Tvillingen

Fødselsdag: 22. maj - 21. juni

Sådan er Tvillingen som bror:

Tvillingen er den sjove bror! Hvis du har en Tvilling som bror, er du sikkert vant til at lave alt muligt grineren med din bror. Han vil rigtig gerne hænge ud med dig og nyder at slænge sig i din sofa, invitere sig selv på aftensmad, banke dig i et spil HINT eller hjælpe dig med at hænge din nye lampe op. 

Tvillingen elsker at være i fokus, og derfor har din bror helt sikkert også været god til at stjæle opmærksomheden fra jeres forældre, da I var børn. 

Krebsen
© Woman.dk

Krebsen

Fødselsdag: 22. juni - 23. juli

Sådan er Krebsen som bror:

Hvis din bror er Krebs, har I sikkert et rigtig tæt og godt forhold. Du har helt sikkert brugt ham som psykolog en gang eller to, for han er verdensmester i at give råd! 

Dog er du sikkert også kommet til at såre ham et par gange: Han er nemlig ret følsom, og han er helt sikkert blevet ked af det, hvis du har glemt at ringe og sige tillykke på hans fødselsdag, ikke har kunnet komme til hans fodboldkamp eller lignende. 

Løven
© Woman.dk

Løven

Fødselsdag: 24. juli - 23. august

Sådan er Løven som bror:

Som bror er Løven mega sjov – han elsker at lave pranks på dig og jeres forældre, og han tager ikke sig selv så seriøs. Han er rejselysten og vild med at prøve nye ting, og vil uden tvivl gerne have dig med, når han får nye oplevelser.

Dog kan Løven godt være lidt oppe i sin egen røv – ja, det lyder hårdt, men er sandt! Tager din bror mange selfies? Er han frygteligt selvbevidst omkring sit perfekte hår? Eller forventer han bare altid at være hele festens midtpunkt? Så er det altså nok, bare fordi han er Løve. 

Jomfruen
© Woman.dk

Jomfruen

Fødselsdag: 24. august - 23. september

Sådan er Jomfruen som bror:

Hvis din bror er Jomfru, er du sikkert vant til at have en meget ærlig bror: Han fortæller dig, når han synes, din kjole sidder dårligt, når din pasta med kødsovs ikke smager så lækkert, eller når han bare synes, du er irriterende. Han kan nemlig godt være rimelig kritisk. 

Til gengæld er han sikkert også mega tjekket! Husker at købe morsdagsgave til jeres mor, sorterer sit affald og har faktisk matchende sokker på – hurra!

Vægten
© Woman.dk

Vægten

Fødselsdag: 24. september - 23. oktober

Sådan er Vægten som bror:

Hvis din bor er Vægt, har I sikkert et ret godt forhold. Vægten elsker nemlig at bruge tid med sine søskende! Din bror er nok også ret god til at kommunikere, og går meget op i, at alle skal have det godt. Derfor går han også nogle gange på kompromis med sig selv, for at I andre skal have det godt. Sødt!

Han kan være svær at blive uvenner med, men derimod kommer han sikkert med passivt aggressive kommentarer, når der er noget, der går ham på. 

Skorpionen
© Woman.dk

Skorpionen

Fødselsdag: 24. oktober - 22. november

Sådan er Skorpionen som bror:

Hvis din bror er Skorpion, har du sikkert en loyal, trofast og kærlig bror, der vil gøre alt for, at du har det godt! Han hader dine ekskærester, synes aldrig det er din skyld, hvis du får dårlige karakterer, og vil til hver en tid stå op for dig (selv overfor jeres forældre – gisp!). 

Dog kan han også godt virke lidt mystisk: Han elsker alenetid, og han er derfor måske typen, der elsker at vandre i de norske bjerge, lukke sig inde i sin lejlighed og spille guitar eller game 48 timer i streg, eller bare forsvinde fra jordens overflade og efterlade dine Messenger-beskeder på “set” i en evighed. 

Skytten
© Woman.dk

Skytten

Fødselsdag: 23. november - 21. december

Sådan er Skytten som bror:

Hvis din bror er Skytte, har du sikkert en rigtig ja-hats bror. Skytten spreder godt humør, ligemeget hvor han er, og han er typen, alle elsker at hænge ud med. 

Dog er din bror sikkert også typen, der har brug for ret meget frihed. Han vil kunne gøre, som han vil, og er derfor ikke så god til forpligtelser. Så han kan være svær at hive med til den årlige påskefrokost, moster Gerdas fødselsdag eller arbejdsdag i jeres forældres have. 

Stenbukken
© Woman.dk

Stenbukken

Fødselsdag: 22. december - 20. januar

Sådan er Stenbukken som bror:

Hvis din bror er Stenbuk, er du nok vant til, at han ikke pakker dig ind i vat. Han er ikke lige typen, der har forhindret de store drenge i skolegården fra at give dig en vasker, men mere typen, der har sagt: “Det kan du altså godt selv klare”. 

Han er typen, der er super ambitiøs, og han ønsker det samme for dig. Han vil SÅ gerne have, at du er glad og har det godt, men mener, at du selv må arbejde for det. Og gerne arbejde hårdt for det! 

Nå ja, og så er din bror nok lidt af en arbejdsnarkoman. Har vi ret? 

Vandmanden
© Woman.dk

Vandmanden

Fødselsdag: 21. januar - 19. februar

Sådan er Vandmanden som bror:

Hvis din bror er Vandmand, er du sikkert blevet rigtig god til at diskutere. Vandmanden elsker nemlig en god debat, og den har ofte et lidt anderledes syn på mange ting. Om det er politik, kunst eller noget helt tredje, har han uden tvivl en mening om det. 

Hvis din bror er Vandmand, er han nok også ret kreativ. Han skrev sikkert en hammergod konfirmationssang til dig og lavede nogle fede tegninger til dig som barn. 

Fisken
© Woman.dk

Fisken

Fødselsdag: 20. februar - 20. marts

Sådan er du Fisken som bror:

Hvis din bror er Fisk, er han sikkert den lidt distræte type. Han forsvinder i dagdrømmeri, at øve sig på sin guitar, at nørde et eller andet på nettet eller noget helt fjerde. Derudover er han ret romantisk og flirtende, så han har sikkert hevet et par kærester eller fem med hjem til jeres forældre i teenageårene.

Han er nok lidt introvert og følsom, men det gør måske også, at I har et ekstra stærkt bånd. Når først han knytter sig til nogle, er det nemlig for good

Kilde: Elitedaily.com

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide