Veninder Tyren
Tro det eller ej, men Tyren kan være vild og spontan!© Getty Images

Her er dit stjernetegns mest oversete kvalitet

Tro det eller ej, men Skytten har faktisk mere end bare krudt i røven at byde på

10. september 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

Fisken er følsom, Løven elsker at være i centrum, Vædderen kan være lidt aggressiv, Vægten elsker retfærdighed, ja, ja, ja. Alle disse ting ved du sikkert allerede, hvis du er sprunget med på astrologi-bølgen. Hvis du er vild med astrologi (ligesom os), er måne lige pludselig ikke kun er en planet på himlen, men også en del af din personlighed, og dagens horoskop tjekkes lige så flittigt som Instagram. 

Men stjernetegnene er meget mere end blot deres ry! Vidste du for eksempel, at Stenbukken er sindssygt sjov? Nej vel? Alle tegnene har nogle ret oversete egenskaber, som (måske) vil overraske dig. Se dit stjernetegns oversete egenskab i artiklen her.

Vædderen
© Woman.dk

Vædderen

Fødselsdag: 21. marts - 20. april

Vædderens mest oversete kvalitet er:

At du er romantisk!

Som Vædder kan du godt få skudt i skoene, at du til tider kan være lidt... Hvordan skal vi sige det... Ja, aggressiv. Men hvis folk virkelig lærer dig at kende, vil de se, at du faktisk er super romantisk! Det er sjældent, du viser det, men når du falder for en, falder du virkelig hårdt, og du vil gøre alt for at få din udkårnes hjerte. Selv lade dem vinde i et kortspil (gisp!) eller planlægge jeres kommende ferie (oh my god! Så ved du, du virkelig er faldet hårdt, hvis det er tilfældet). 

Tyren
© Woman.dk

Tyren

Fødselsdag: 21. april - 21. maj

Tyrens mest oversete kvalitet er:

At du sagtens kan være ubekymret og spontan! 

Som Tyr er du kendt for at være stædig, holde på dit og gerne vil have tingene på din måde, men er det hele sandheden? Nej! For som Tyr er du faktisk rimelig centreret og kan lidt af det hele: Du kan både være vilje- og principfast samtidig med, at du (hvis du har lyst), sagtens kan give slip i tøjlerne, leve i nuet og have en vild, spontan aften med dine venner. 

Tvillingen
© Woman.dk

Tvillingen

Fødselsdag: 22. maj - 21. juni

Tvillingens mest oversete kvalitet er:

At du er super loyal!

Tvillingen er det tegn af dem alle, der måske er bedst social. Tvillingen er venner med alle, kender alle og kan med alle. Derfor kan dine venner nogle gange føle, at de bare er en i mængden, men sådan er det faktisk slet ikke. Ja, du har mange venner, men du er også selv helt klar over, hvem der er de vigtigste i dit liv, og dem vil du virkelig gerne gøre en indsats for.

Krebsen
© Woman.dk

Krebsen

Fødselsdag: 22. juni - 23. juli

Krebsens mest oversete kvalitet er:

At du er en rigtig arbejdshest!

Som Krebs har du lidt af et ry for, at være en følsom, lille musse. Og det er du også! Du har store følelser og føler rigtig meget, men en side af dig, der er mindst lige så dominerende, men som mange ikke lægger mærke til, er at du faktisk er totalt hårdt arbejdende! Du er altid frisk på at hjælpe dine kollegaer ved at tage deres vagt, du går først hjem når arbejdet er gjort, og du stræber virkelig efter at klare dig godt på dit arbejde. Sejt! 

Løven
© Woman.dk

Løven

Fødselsdag: 24. juli - 23. august

Løvens mest oversete kvalitet er:

At du er ekstremt gavmild!

Løven elsker spotlight, og nogle gange overskygger det, at du elsker at være i centrum, hvor nice du egentlig er. For du er nemlig ekstrem generøs, og du vil altid hjælpe, hvor end du kan. Om det er at læse korrektur på din venindes praktikansøgning, om det er at hente din niece i vuggestuen eller noget helt tredje, står du klar! Du har en stor personlighed, ja (!), men et endnu større hjerte (cute).  

Jomfruen
© Woman.dk

Jomfruen

Fødselsdag: 24. august - 23. september

Jomfruens mest oversete egenskab er:

At du har et stort temperament!

Som Jomfru er du nærmest en legemliggørelse af ordsproget: “Tålmodighed er en dyd”. Du er god til at trække vejret, sige “skidt pyt” (så længe, det ikke handler om dine farvekoordinerede noter!) og tage tingene stille og roligt: Det meste af tiden! For boy oh boy, når du virkelig bliver presset op i det røde felt, er der et buldrende temperament gemte bag den polerede facade. Samlet set er du 95 procent rolig, men de sidste fem procent ønsker ingen at lægge sig ud med! 

Vægten
© Woman.dk

Vægten

Fødselsdag: 24. september - 23. oktober

Vægtens mest oversete egenskab er:

At du gerne vil have din vilje!

Hvis du er Vægt, er du hele gruppens fredsmægler. Du går så meget op i, at tingene går retfærdigt til... Liiige når det kommer til dig selv, ikke? Der er ikke mange, der ved det, men du er faktisk lidt sneaky, når det kommer til at få din vilje. Du er ikke typen, der passivt aggressivt dobbelttekster gruppechatten med: “Hallo, jeg synes altså, vi skal have Aperol Spritz, IKKE Espresso Martinis!”, men du finder dine helt egne måder, at få dine holdninger og idéer trumfet igennem på. Sneaky men smart! 

Skorpionen
© Woman.dk

Skorpionen

Fødselsdag: 24. oktober - 22. november

Skorpionens mest oversete egenskab er:

At du er hammer sød!

Skorpionen har jo et ry for at være lidt (meget) intens, og derfor kan folk, der ikke kender dig så godt, tænke, at du kan være lidt reserveret, men de kunne seriøst ikke tage mere fejl. Når folk lærer dig at kende, vil de nemlig se, at du er et af de sødeste mennesker i verden, der er fyldt af ro og omsorg. 

Skytten
© Woman.dk

Skytten

Fødselsdag: 23. november - 21. december

Skyttens mest oversete kvalitet er:

At du er en fantastisk historiefortæller!

Som Skytte har du altid gang i 117 ting på en gang. Du har en kæmpe vennegruppe, der skal passes, en sport, der sikkert tager meget af din tid, og en milliard andre ting i kalenderen. Du hader at sidde stille, og derfor kan nogle mennesker (fejlagtigt) komme til at tro, at krudt i røven er det eneste, du har at byde på. Du har dog en ekstremt fantasifuld side, og du er altid klar på at åbne op om dit liv, dine oplevelser, tanker og følelser. Du kan virkelig fange folk med dine spændende historier og følelser. Omfavn det mere, kære Skytte! Vi ved, du kan!

Skorpionen
© Woman.dk

Stenbukken

Fødselsdag: 22. december - 20. januar

Stenbukkens mest oversete egenskab er:

At du er ekstremt sjov!

Som Stenbuk er du lidt af en arbejdsnarkoman, der altid har succes for øje. Men du er ikke blot en arbejdshest af dimensioner: Du er en SJOV arbejdshest af dimensioner! Din tørre humor gør dig til en favorit hos dine venner og blandt kollegaerne på kontoret. Du ved, præcis hvilken joke du skal fyre af, for at få Birgit fra regnskab til at knække sig af grin, eller hvornår du skal rulle øjne under mødet for at få dine kollegaer til at anstrenge sig for ikke at fnise. 

Vandmanden
© Woman.dk

Vandmanden

Fødselsdag: 21. januar - 19. februar

Vandmandens mest oversete egenskab er:

At du er et stort konkurrencemenneske!

Som Vandmand er du lidt af en rebel, der ønsker total frihed. Du går gerne dine egne veje, og du er helt klart mesteren til at tænke ud af boksen! Derfor er det også ret overraskende for nogen, at du er et kæmpe stort konkurrencemenneske! Ligemeget om det er en UNO-turnering med dine søskende, en Bezzerwizzer-kamp med dine veninder eller bare et spil Ludo med din bedstemor må. Du. Vinde! 

Fisken
© Woman.dk

Fisken

Fødselsdag: 20. februar - 20. marts

Fiskens mest oversete egenskab er:

At du er super analytisk!

Som Fisk er du kendt for at have en intuitiv, drømmende og meget følelsesladet karakter, men du har også en stærk analytisk side. Du observerer tingene omhyggeligt, før du gør noget, og opvejer altid fordele og ulemper. At du så ikke altid er verdensmester i at følge din rationelle side er jo en helt anden snak... 

Kilde: Cosmopolitan.com

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide