Paradise Hotel stjernetegn
Hvad siger stjernerne om dette års Paradisoers spil?© NENT Group, Viaplay/Janus Nielsen

Her er Paradisoernes stjernetegn, og det betyder de for deres spil på hotellet

Hele 6 ud af 10 paradisoer er det samme stjernetegn, og det er helt klart ikke tilfældigt!

12. oktober 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

Hvis du (ligesom os) er lidt af en stjernetegnsnørd, tjekker dagens horoskop hyppigere end din bankkonto, og ved at Måne er et af dine tegn og ikke en gammel mands skaldede isse, ved du også, at stjernerne kan fortælle os lidt af hvert: For eksempel hvilken slags søster du er, hvordan din mor bliver som mormor og meget mere. 

Noget af det, stjernerne faktisk også kan røbe lidt om, er vores favorit reality-TV: Paradise Hotel! For er det tilfældigt, at Signes undergang blev, at hun tror på det bedste i folk? Og er det tilfældigt, at hele seks ud af ti paradisoer deler samme stjernetegn? Nixen bixen!

Læs alt om dette års starcasts stjernetegn, og hvad det betyder for deres spil på hotellet, lige her. 

1. Nora: Tvilling

Nora, som i sin tid på hotellet hed Stine, er Tvilling, og vi kan allerede nu godt afsløre, at hun langt fra er den eneste på hotellet med det stjernetegn.

Tvillingen er kendetegnet ved at være super social, åbenmundet og lidt af en festabe: Perfekt til en tur på det festglade hotel! Men Tvillingen har også en anden side. Tvillingen er det, vi kalder for two-faced. Tvillingen er enormt god til det sociale, men også nogle gange lidt FOR god! Tvillingen kan nemlig regne ud, hvad du gerne vil høre, og tilpasse sig det: Selv hvis det egentlig ikke er det, de mener. Derfor er de gode til at lyve, manipulere og snyde, hvilket uden tvivl vil være en kæmpe fordel inde på hotellet. 

Derfor spår vi, at Nora har virkelig gode chancer for at brillere, endnu mere end hun allerede gør!

Stjernetegn Paradise Hotel
Nora er Tvilling, men langt fra den eneste af slagsen på hotellet. © NENT Group - Viaplay/Janus Nielsen

2. Signe: Tyr

Signe er Tyr, og det kan faktisk fortælle lidt om, hvorfor Signe (desværre!) så hurtigt måtte sige farvel til hotellet. 

Tyren er ekstremt loyal! Hvis den først har valgt, at den kan lide dig, vil Tyren gå igennem ild og vand for dig, og være dig en loyal partner til det sidste. Præcis sådan havde Signe det med Chris, og det var derfor tydeligt at se, at Signe slet ikke havde forestillet sig, at en person, hun så gerne ville være loyal overfor, kunne finde på at svigte hende. 

Æv, vi savner allerede søde, sjove, smukke Signe på hotellet!

Paradise Hotel Stjernetegn
Søde Signe er Tyr i stjernetegn.© NENT Group - Viaplay/Janus Nielsen

3. Sille: Krebs

Synes du, Sille fremstår lidt hård i filten? Så er du ikke den eneste. Til Pandoras Æske blev Sille blandt andet spurgt om, hvorfor hun fremstår så hård, hvortil hun svarede, at hun havde bygget en skal for at passe på sit indre: Totalt Krebse-agtigt!

Det giver nemlig mening, at Sille har bygget et panserglas om sit lille hjerte, for Krebsen ved, at hvis den først lukker nogen derind, lader den alle parader falde! Mon det er det, der er ved at ske mellem Sille og David? 

Der er dog ingen tvivl om, at Krebsens evne til at udstyre sig med en hård skal kan være en fordel i det nådesløse spil på Paradise Hotel, så vi holder bestemt et vågent øje med Krebsen fra Albertslund.

Stjernetegn Paradise Hotel
Krebsen fra Albertslund er værd at holde et øje med!© NENT Group - Viaplay/Janus Nielsen

4. Yazmin: Tvilling

Endnu en Tvilling til puljen! Ligesom Nora er Yazmin Tvilling, og Yazmin har i den grad allerede udvist noget heftig Tvillinge-adfærd: JA, vi taler om den parceremoni, hvor hun fik smidt Vanessa ud, og overtalt sin daværende partner, Patrick, til at stå med en helt anden. Sagde hun, at det var for spillets skyld? Jepper! Handlede det om, hun eeegentlig ikke gad stå med Patrick mere? JA, totalt!

Om Yazmins toptunede Tvillinge-manipulation får hende langt i spillet, må vi vente i spænding at se, men noget siger os, at tingene ser ret lyse ud for Yazmin. 

Paradise Hotel, stjernetegn
Yazmin er, ligesom Nora, Tvilling. © NENT Group - Viaplay/Janus Nielsen

5. Camilla: Tvilling

Endnu en Tvilling i puljen! 

Camillas Tvillingetegn viser sig indtil videre virkelig tydeligt i, at hun er super social og kan virkelig godt med alle inde på hotellet. Har I lagt mærke til, hvor large hun er overfor Nora og Sille? Vi er ikke sikre på, vi havde været lige så hurtige til at tilgive vores veninder, hvis de gik imod os, men hey, det er jo bare mega sejt!

Stjernetegn Paradise Hotel
Camilla er også Tvilling.© NENT Group - Viaplay/Janus Nielsen

6. Chris: Tvilling

... Altså... Hvad skal vi sige? Endnu en Tvilling på hotellet!

Chris er, ligesom Camilla, en super social Tvilling, og der er ingen tvivl om, at de to Tvillinger står super stærkt sammen som par. Chris er dog, ligesom vi har set med særligt Yazmin, smadder stærk i manipulationens kunst! Så I lige det nummer, han fyrede af på Signe? Det er jo et spil, og vi må give ham et stort 12-tal i at få folk til at stole på ham! Godt gået! 

Mon Tvillingerne totalt overtager hotellet til sidst? Vi får at se!

Paradise Hotel stjernetegn
Chris får et 12-tal i manipulation og i at være Tvilling!© NENT Group - Viaplay/Janus Nielsen

7. Andreas: Tvilling

Det begynder at blive komisk, men tro det eller ej, der er endnu en Tvilling i dette års starcast: Nemlig Andreas.

Selvom vi endnu ikke har set det helt store spil fra Andreas, er der ingen tvivl om, at Andreas er Tvilling! Som Andreas nemlig selv har udtalt, er han på hotellet for sol og fest, og hvis der er noget, en Tvilling virkelig elsker, er det en god fest, en tung bas og en body-tequila eller to, og det må vi bare sige, at Andreas verdensmester i. Især body-tequalias på Nora virker han til at være særligt glad for. 

Stjernetegn Paradise Hotel
En festglad Tvilling må siges at være Andreas.© NENT Group - Viaplay/Janus Nielsen

8. Emil: Stenbuk

Endelig en, der ikke er Tvilling! Emil er nemlig Stenbuk

Stenbukken er kendt for at være en vaskeægte arbejdshest, der vil gøre alt, hvad der skal til for at få succes. Derfor tror vi også, at vi kan forvente et ret tjekket spil fra Emil. Der er ingen tvivl om, at Emil er in it for the money og vil smide alle og enhver under bussen for selv at nå til tops. 

Stjernetegn Paradise Hotel
Eeeendelig en Paradiso, der ikke er Tvilling! Emil er nemlig Stenbuk. © NENT Group - Viaplay/Janus Nielsen

9. David: Tvilling

Endnu, endnu, ENDNU en Tvilling! Seriøst, det vrimler jo med dem på Paradise i år?!

David har alt, hvad en Tvilling rummer: Han er super social og vellidt af alle på hotellet. Han siger tydeligvis aldrig nej tak til en fest og en drink, og så er han helt med på det manipulerende, taktiske spil, hvilket han viste i sin plan med Yazmin. 

Det er helt klart en grund til, at Tvillingen er så stærkt repræsenteret på hotellet: Tegnet er som skabt til Paradise Hotel! Festlige, sociale, gode til at kommunikere og manipulere: Det er det FØDTE tegn til at lave reality-tv!

Mon Krebsen fra Albertslund kan få den færøske Tvilling til at spille med hjertet fremfor hjernen? 

Stjernetegn Paradise Hotel
Mon Krebsen fra Albertslund kan få den færøske Tvilling til at spille med hjertet?© NENT Group - Viaplay/Janus Nielsen

10. Patrick: Krebs

Søde, sjove Patrick er Krebs, hvilket tydeligt ses i hans hårde skal, men bløde indre. Et eksempel på det er i det afsnit, hvor Camilla får sagt, at hun “skal være så fuld, at hun skal til udpumpning, hvis der skal ske noget mellem dem igen”. Der lader Patrick, som om han er totalt okay med, men senere på aftenen bliver Patrick mega ked af det og kan ikke længere holde skjult, at Camillas udtalelse gik ham rigtig meget på. Altså: Hård på ydersiden, blød som smør på indersiden!

Krebsen kommer hurtigt til at holde af folk, og Krebsen er bestemt ikke god til at lyve, scamme og snyde dem, den holder af, så det bliver spændende at se, om Patrick på længere sigt kan få sig selv til at gå imod sine nye venner. Spændende!

Stjernetegn Paradise Hotel
Hård på ydersiden, blød som smør på indersiden.© NENT Group - Viaplay/Janus Nielsen

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide