hobby meditation
Træk vejret ind... og pust ud... er meditation din næste hobby?© Getty Images

Hvilken hobby skal du få dig baseret på dit stjernetegn?

Er du mon det stjernetegn, der skal starte til pole dancing?

9. november 2022 af Maria Dalby Kamper

Der findes virkelig mange hobbyer, og måske går du rundt og har lyst til at starte på en ny, men er i tvivl om, hvor du skal starte? Frygt ej! Woman har nemlig løsningen til dig! Herunder kan du læse to bud på hobbyer, som du bør påbegynde baseret på dit stjernetegn og dets kendetegn. Er du klar til at prøve noget nyt?

Vædder

Fødselsdag: 21. marts - 20. april

Vædderens kommende hobby bør være klatring eller holdsport

Vædderen er et af de mest aktive stjernetegn, da den har meget energi. Så hvis du er Vædder i stjernetegn, bør du få dig en hobby, hvor du kan bruge denne energi. Vædderen kan desuden godt lide at udfordre sig selv, fordi den også er virkelig modig. Derfor er udfordringer som klatring helt oplagt til dette stjernetegn, da Vædderen vil elske adrenalinen. 

Vædderen er også meget venlig, og det betyder, at holdsport også er en oplagt hobby. Her får dem med Vædderen i stjernetegn brugt energi i samværet med andre mennesker, men der er ingen tvivl om, at Vædderen gerne vil påtage sig rollen som lederen af holdet. Det gør dog højst sandsynligt ikke noget, for holdkammeraterne vil synes virkelig godt om dig uanset hvad. 

vædder, stjernetegn hobby, klatring, holdsport
Da dit stjernetegn er Vædder, skal du prøve klatring som hobby.© Getty Images

Tyr

Fødselsdag: 21. april - 21. maj

Tyrens kommende hobby bør være strik eller puslespil

Tyren er meget rolig og tålmodig, og dette må dens hobby gerne afspejle. Derudover er tyren et kæmpe hjemmemenneske, som sætter pris på hyggelige omgivelser – og derfor er strikning og puslespil helt vildt oplagt som hobbyer til dette stjernetegn. Puslespil kan du, som er Tyr, komme til at hygge dig med i flere timer grundet din tålmodighed.

Tyren kan også være meget kreativ og har hænderne godt skruet på, og dette understreger yderligere, at Tyren bør tage strik og måske også hækling op som hobby. Hvis du er Tyr i stjernetegn, er du også familiemenneske, og der er ingen tvivl om, at din familie eller selvvalgte familie vil elske, når du giver dem kreative strikkegaver til jul og fødselsdage.

Tyr, tyren, stjernetegn hobby, strik, puslespil
Tyren er et rigtigt hjemmemenneske og skal derfor have hyggelige hobbyer. © Getty Images

Tvilling

Fødselsdag: 22. maj - 21. juni

Tvillingens kommende hobby bør være at blive koncertgænger eller at lære et nyt sprog

Tvillingen vil hellere end gerne lære nye ting, og der kan være fart på hos dette stjernetegn, så hvis du er Tvilling, er vi ikke i tvivl om, at du nok allerede har prøvet en række forskellige hobbyer og sportsgrene. Netop fordi der altid skal ske noget, så er det at gå til koncerter en oplagt hobby til dette stjernetegn. Her kan Tvillingens dualitet komme til udtryk, når den det ene øjeblik vugger til en sang med tårer ned af kinderne og det næste øjeblik hopper og danser. 

Kendetegnet for Tvillingens stjernetegn er desuden, at den har en helt særlig evne til at kommunikere. Talegaverne er i orden, og derfor er en anden perfekt hobby at lære et nyt sprog. Medmindre du har alt for travl med at deltage i diverse Facebook-debatter, hvor du har dine argumenter på plads, og hvor du også får overbevist en del.  

Tvilling, tvillingen, hobbyer baseret på stjernetegn, koncert, lære nyt sprog
Du har sikkert været til flere koncerter allerede, men skal det måske være din hobby?© Getty Images

Krebs

Fødselsdag: 22. juni - 23. juli

Krebsens kommende hobby bør være at spille The Sims eller snakke med gode venner

Krebsen er rolig, blid og et kæmpe familiemenneske, som elsker at være hjemme. Derfor vil du helt sikkert kunne bruge timevis på at spille The Sims, som bør være din nye hobby (og som du i øvrigt faktisk kan downloade gratis lige nu). I Sims-spillene kan du bygge din egen familie og se dem udvikle sig, og du får lov til at indrette helt, som du lyster. Mega hyggeligt!

Krebsen er også omsorgsfuld og enormt god til at få andre til at føle sig trygge. Hvis du er Krebsen i stjernetegn, så er du sikkert også vennegruppens mor, som helt naturligt tænker meget på dem, du har kær. En hobby, du bør dyrke endnu mere, er derfor at snakke (endnu) mere med dine venner. I vil kunne bruge flere timer på at snakke om alt og intet, og det synes vi altså er en sød hobby. 

stjernetegn hobby, Sims, krebs, krebsen, venner
Krebsen er blid og rolig, derfor passer Sims og hyggesnak perfekt til dette stjernetegn. © Getty Images

Løve

Fødselsdag: 24. juli - 23. august

Løvens kommende hobby bør være pole dancing eller sang

Løven er en virkelig energisk person, og som Løve kan du have brug for en hobby, hvor du kan bruge din styrke og energi. Og det er der ingen tvivl om, at du kan til en hobby som pole dancing. Du gør heller aldrig noget halvt, og derfor vil du uden tvivl gå hen og blive meget dygtig til den virkelig hårde sport. 

Løven nyder også selskab og ikke mindst at være midtpunkt og i rampelyset. Derfor vil en hobby som sang være oplagt til dette stjernetegn. Særligt hvis det indebærer, at Løven får lov til at optræde med sang på en scene foran et publikum. Hvis du er Løve i stjernetegn, så kan du også sagtens dele rampelyset med andre, særligt hvis det er din bedste ven eller veninde, som også synger eller spiller et fedt instrument sammen med dig. 

Løve, løven stjernetegn hobby, pole, poledancing eller sang, sanger
Skal du have testet din styrke og smidighed med pole som hobby?© Getty Images

Jomfru

Fødselsdag: 24. august - 23. september

Jomfruens kommende hobby bør være bagning eller at være planteentusiast

Jomfruen er generelt praktisk anlagt, så en hobby, som Jomfruen får noget ud af, er oplagt til dette stjernetegn – og med bagning som hobby skabes der mange lækre brød og kager! Jomfruens perfektionistiske tendenser kan her komme til udtryk, da den vil fortsætte med at perfektionere opskrifter og dekorere kagerne smukt.

En af Jomfruens helt store styrker er desuden, at den er virkelig ansvarsfuld. Det gælder overfor veninder og også i forhold til planter. Hvis du er Jomfru, vil du uden tvivl komme til at sætte dig ind i, hvad hver enkelt af dine planter skal bruge for at kunne trives. Dit hjem vil altså hurtigt blive fyldt med planter, hvis du påbegynder denne hobby. 

Jomfruen er ikke altid meget snakkesalig, og den kan godt lide at bruge tid alene. Derfor passer både bagning og et liv som plantemor perfekt til dette stjernetegn.

jomfru, jomfruen, stjernetegn hobby, bagning, bage, planter, plantemor
Vi synes helt sikker, at du som Jomfru vil gøre det godt som ansvarlig plantemor!© Getty Images

Vægt

Fødselsdag: 24. september - 23. oktober

Vægtens kommende hobby bør være teater eller blomsterbinding

Vægten er et socialt stjernetegn, sm nyder at tale med fremmede, og derfor vil en social hobby som at gå teater være en perfekt hobby til Vægten. Hvis du er født i  stjernetegnet Vægten og starter til teater, så vil du også opleve, at dine nye venner henvender sig, når de har brug for et nyt perspektiv på, hvordan de skal spille deres rolle – og du vil med glæde hjælpe, da du er god til at se tingene fra flere sider.

Vægten er også all about balance, harmoni og romantik, og derfor er en hobby som blomsterbinding god til dette stjernetegn. En blomsterbuket skal helst være harmonisk, og Vægten vil nyde at finde de perfekte kombinationer til en flot buket. Vægten er dertil meget opmærksom på andre, så mon ikke de nærmeste får en buket eller to i forbindelse med denne hobby? 

vægt, vægten, stjernetegn hobby, blomsterbinding, teater
Du kan virkelig være kreativ og lege med farver med blomsterbinding som hobby.© Getty Images

Skorpion

Fødselsdag: 24. oktober - 22. november

Skorpionens kommende hobby bør være stjernekiggeri eller fotografi

Åhh... den mystiske og gådefulde Skorpion skal have en ligeså mystisk hobby, og derfor er stjernekiggeri helt perfekt. Skorpionen kan nyde at sidde alene, kigge på stjernerne og tyde dem – men hvis du er Skorpion, vil du helt sikkert også nyde at have en af din tætte og loyale veninde ved sin side. Under stjernerne kan I også bruge tiden på at tale om hemmeligheder, og da du er Skorpion, så vil du uden tvivl holde på disse hemmeligheder. Måske I også kan ønske, når I sammen ser et stjerneskud? 

Skorpionen er også ærlig, selvsikker og bærer på nogle stærke følelser, og det vil være spændende for Skorpionen at udforske disse egenskaber igennem fotografi. Hvad enten det er billeder af den vilde natur eller nogle hudløst ærlige og mystiske sort/hvid billeder, der skabes, så vil denne hobby være en, som Skorpionen vil nyde at slappe af med. 

skorpion, stjernekiggeri, fotografi som hobby stjernetegn
Hvem skal du som Skorpion have ved din side til dit stjernekiggeri?© Getty Images

Skytte

Fødselsdag: 23. november - 21. december

Skyttens kommende hobby bør være windsurfing eller at gå til spejder

Skytten hader at sidde eller stå stille, og hvis du er født i Skyttens tegn, så har du sikkert også bemærket, at du ofte er rastløs og ikke bange for at prøve nye ting. Skytten er derudover nok det stjernetegn, som har den mest frie sjæl, og dette er kun yderligere med til at understøtte, at Windsurfing og spejder-livet er perfekt til dette stjernetegn. Du kan måske allerede mærke, at det trækker i dig at skulle prøve disse nye ting? 

Skytten er også altid klar på eventyr og er den ven, der altid ser tingene fra den lyse side. Det sidste er særligt godt til spejder, da der er brug for en, der siger: “Op med humøret; vi kan kigge på stjernerne og sove i det fri”, når teltet er faldet sammen for 17. gang. Vi ville elske at have en ven som dig. 

skytten, skytte, stjernetegn hobby, windsurfing, spejder, eventyr
Vilde eventyr er lige Skytten, så derfor er disse hobbyer oplagt til stjernetegnet.© Getty Images

Stenbuk

Fødselsdag: 22. december - 20. januar

Stenbukkens kommende hobby bør være at rejse eller meditation

Træk vejret ind... og pust ud...

Stenbukken er kendt for at være det stjernetegn, som har nogle virkelig vilde ambitioner, og den er ofte meget fokuseret på karriere. Derfor har Stenbukken brug for en hobby, som gør, at der ikke er plads til at prioritere arbejde. Derfor er både rejse og meditation oplagte hobbyer.

På rejser kommer Stenbukken væk fra hverdagen og kan fokusere på noget andet. Selvom Stenbukken måske stadig planlægger en masse mål for rejsen, så er det i høj grad afslapning for den. For endnu mere ro i sindet og overskud til at arbejde sig til toppen, kan meditation ligeledes være en perfekt hobby til Stenbukken, da alle tanker her skal tømmes, og der i stedet skal fokuseres på varme i kroppen og rolige vejrtrækninger. 

stenbuk, stenbukken, stjernetegn hobby, meditation, rejse
Husk at trække vejret dybt ned i lungerne en gang imellem som Stenbuk. © Getty Images

Vandmand

Fødselsdag: 21. januar - 19. februar

Vandmandens kommende hobby bør være at spille i et band eller at skabe DIY-projekter

Vandmanden er et meget venligt, socialt og sympatisk menneske, og derfor skal Vandmanden være en del af et band som hobby. Det skal helst være sammen med venner, og det vil helt sikkert være Vandmanden selv, som lokker vennegruppen med på idéen – og med på sjove eventyr som at spille på den lokale klub. Vandmanden kan også bruge sine kreative evner til at skrive originale sange. 

En anden oplagt hobby til Vandmanden er DIY-projekter. Vandmanden er original og kreativ, og derfor kan den bruge timevis på at lave finurlige figurer til vindueskarmen eller praktiske møbler til soveværelset helt fra bunden. Hvis du er Vandmand i stjernetegn, så kan du også overveje at filme dine kreative projekter og dele dem med hele verden på Instagram eller TikTok. Vi ville i hvert fald følge dig, hvis du skulle give dig i kast med det. 

vandmand, vandmanden, vandbæreren, hobby stjernetegn, band, DIY projekt
Som Vandmand har du måske allerede et DIY-projekt, som du længe har overvejet.© Getty Images

Fisk

Fødselsdag: 20. februar - 20. marts

Fiskens kommende hobby bør være at male eller drømmetydning

Fisken er et stjernetegn fyldt med kreative tanker og vilde følelser, og en måde at kunne udtrykke disse er gennem malerier. Den romantiske Fisk vil nyde at lytte til dens yndlingsmusik, imens penslen gør det meste af arbejdet på lærredet. Malerierne vil afspejle Fisken, og Fisken vil generelt få kreeret nogle virkelig udtryksfulde slutprodukter. Hvis du er Fisk i stjernetegn, så vil du sikkert også elske at give nogle af de personlige malerier i gave til dine nærmeste, da du er virkelig gavmild.

Det er desuden ikke nogen hemmelighed, at Fisken er en drømmer. Det er både drømme om natten og dagdrømmeri, der fylder Fiskens liv. Personen i dette stjernetegn vil ofte være fascineret af drømme, og derfor er drømmetydning en hobby, som Fisken kan give sig i kast med. Fisken ville dedikere sig til hobbyen og finde ud af en masse om sig selv.

fisken, fisk stjernetegn hobby, male, maling, drømmetydning
Vidste du, at fugle i drømme kan betyde frihed, fantasi eller intuition?© Getty Images