hvilket kæledyr skal du have baseret på dit stjernetegn
Hvilket kæledyr skal du have?© Getty Images

Hvilket kæledyr skal du have baseret på dit stjernetegn?

Skal du have en edderkop som kæledyr ifølge dit stjernetegn?

14. oktober 2022 af Maria Dalby Kamper

Der findes så mange søde dyr, så det kan jo være virkelig svært at vælge ét, hvis du overvejer at få et kæledyr. Heldigvis så kan stjernerne hjælpe dig! Vi har lavet et overblik over, hvilket kæledyr du skal have baseret på dit stjernetegn.

Vædder

Fødselsdag: 21. marts - 20. april

Du skal selvfølgelig have en edderkop!

Vædderen er modig og selvsikker, og derfor kan du uden tvivl klare at passe et otte-benet kæledyr. Du er aktiv i din hverdag, så derfor er et dyr, som ikke kræver den helt store opmærksomhed, perfekt til dit stjernetegn. Hvis du synes, at edderkoppen har lidt for mange ben, så kan en vandrende pind være et andet virkelig godt bud. 

Vædderen skal have en edderkop som kæledyr
Vædderen skal have en edderkop som kæledyr.© Getty Images

Tyr

Fødselsdag: 21. april - 21. maj

Du skal selvfølgelig have et pindsvin! 

Tyren er rolig og helt sikkert et hjemmemenneske, der elsker at slappe af i hjemlige, hyggelige omgivelser, og tingene skal helst være, som de plejer. Derfor er et pindsvin det dyr, som du skal have. Det er et roligt dyr, der generelt ikke lugter og støjer. Hvis du ikke er til det lidt alternative kæledyr, så er en hamster også enormt oplagt til dig, der er født i stjernetegnet Tyren.  

Tyren skal have et pindsvin som kæledyr.
Tyren skal have et pindsvin som kæledyr.© Getty Images

Tvilling

Fødselsdag: 22. maj - 21. juni

Du skal selvfølgelig have en papegøje eller kanariefugl! 

Tvillingen er intelligent og veltalende, så derfor er det oplagt for Tvillingen at have et af de klogeste dyr i verden. En papegøje eller en kanariefugl kommunikerer hver på sin måde – og ofte! Tvillingen elsker at konversere, og derfor er disse fugle helt perfekt til dette stjernetegn. Tvillingen er også lidt af en dyreelsker, så det ville ikke undre os, hvis du ender med en halv zoologisk have i dit hjem. 

Tvillingen skal have en papegøje eller kanariefugl som kæledyr.
Tvillingen skal have en papegøje eller kanariefugl som kæledyr.© Getty Images

Krebs

Fødselsdag: 22. juni - 23. juli

Du skal selvfølgelig have en smuk guldfisk! 

Krebsen er kærlig, blid og følsom, så derfor er et flot og mildt dyr også perfekt til dig. Lidt ligesom i de nostalgiske Disney-film vil du have et tæt knyttet forhold til din guldfisk. Krebsen er også styret af havet, så derfor er et vanddyr perfekt til dit vandtegn – og så er fisk generelt virkelig søde, mens et akvarie er smukt som indretningselement. Hvis du har brug for et lidt mere nærværende dyr, så er et blidt marsvin, du kan kæle med, også oplagt til Krebsen. 

Krebsen skal have fisk (særligt en guldfisk), som kæledyr.
Krebsen skal have fisk (særligt en guldfisk), som kæledyr.© Getty Images

Løve

Fødselsdag: 24. juli - 23. august

Du skal selvfølgelig have en Chinchilla!

Løven er passioneret, energisk men også enormt loyal og drevet af kærlighed. Derfor passer en virkelig sød chinchilla til dit stjernetegn, og du vil uden tvivl overøse den lille ven med kærlighed og gaver. Din chinchilla vil være enormt forkælet. Løven kan godt lide at være midtpunkt og samlingspunkt, og alle dine venner vil helt sikkert gerne besøge dig, hvis du har dette cute kæledyr. 

Løven skal have en chinchilla som kæledyr
Løven skal have en chinchilla som kæledyr.© Getty Images

Jomfru

Fødselsdag: 24. august - 23. september

Du skal selvfølgelig have høns i haven! 

Jomfruen er ansvarsfuld og praktisk anlagt, og derfor er høns det helt vildt oplagte valg. Du skal passe dine høns, men du får også noget praktisk ud af dem i form af helt friske æg! Det er altså genialt! Jomfruen er også meget renlig, så det passer dig sikkert helt perfekt, at dit kæledyr befinder sig udenfor med adgang til et hønsehus, så du ikke har fjer og halm inde i dit renlige (og lettere perfektionistiske) hjem. 

Jomfruen høns som kæledyr
Jomfruen skal have høns som kæledyr!© Getty Images

Vægt

Fødselsdag: 24. september - 23. oktober

Du skal selvfølgelig have en kanin! 

Vægten er romantisk og omgivet af smukke ting, og derfor passer en flot og sød kanin helt perfekt til dette stjernetegn. Dem i Vægtens tegn er ofte sociale, hvis de har de rigtige mennesker omkring sig. Derfor er en kanin oplagt, da den også er et socialt dyr. Stjernetegnet er også kendt for at være all about balance, og derfor vil det være perfekt for dig (og din kanin) at have to søde kaniner – så har du én til hver hånd, og kaninen, som er et flokdyr, har en makker. 

Vægten to kaniner som kæledyr
Vægten skal have to nuttede kaniner som kæledyr© Getty Images

Skorpion

Fødselsdag: 24. oktober - 22. november

Du skal selvfølgelig have en slange! 

Er du overrasket? Nok ikke. Skorpionen er selvsikker, selvstændig og mystisk, og derfor skal du have et lidt anderledes kæledyr – og her er en selvstændig slange perfekt til dig. Du er en beskyttende kæledyrsejer, så der er ingen, der skal sige noget dårligt om dit kæledyr. Hvis du ikke er så glad for slanger, så er en sød skildpadde, som passer sig selv, også et virkelig godt bud. 

Skorpionen slange som kæledyr.
Skorpionen skal have en slange som kæledyr. © Getty Images

Skytte

Fødselsdag: 23. november - 21. december

Du skal selvfølgelig have en hest! 

Skytten har en meget fri sjæl, og dem med dette stjernetegn er rastløse og hader at sidde eller stå stille. Der skal helst ske noget, og du er åben for at prøve nye ting. Netop derfor er hesten det helt oplagte kæledyr. Du vil elske de lange ture i naturen med din hest, og hvis du vil prøve noget nyt, kan du træne din hest til spring, dressur eller noget helt tredje.

Skytten, hest som kæledyr
Skytten skal have en hest som kæledyr.© Getty Images

Stenbuk

Fødselsdag: 22. december - 20. januar

Du skal selvfølgelig have en kat! 

Stenbukken er ambitiøs og effektiv, og derfor bruger den gerne mange kræfter på arbejde. Derfor har Stenbukken brug for et kæledyr, som er meget selvstændigt og kan passe sig selv. Det kan en kat en stor del af vejen. Katten er også oplagt til Stenbukken, fordi Stenbukken sætter pris på ærlighed, og en kat er ikke bleg for at vise, hvad den føler – uanset om det er kærlighed til dig eller frustration, når du klør den det forkerte sted.

Stenbukken kat som kæledyr.
Stenbukken skal have en kat som kæledyr. © Getty Images

Vandmand

Fødselsdag: 21. januar - 19. februar

Du skal selvfølgelig have en kælegris! 

Vandmanden er kendt som det stjernetegn, der er mest visionær og original, og derfor skal du have et kæledyr, som i den grad er ud over det normale. En lille sød kælegris er oplagt, da det er et trendy men unikt dyr at eje som kæledyr. Vandmanden er også blid og ikke mindst intelligent, og det sidtnævnte er grise faktisk også! Du kan helt sikkert lære din kælegris alle mulige seje tricks! 

Vandmanden kælegris som kæledyr.
Vandmanden skal have en lille kælegris som kæledyr. © Getty Images

Fisk

Fødselsdag: 20. februar - 20. marts

Du skal selvfølgelig have en hund! 

Fisken er noget så følsom, så en hund, der logrer med halen, hver gang du kommer hjem, er perfekt til dig. Du har sikkert også allerede tænkt over, hvilken hund du gerne vil have – drømmende som du er. Du er et familiemenneske, så en familiehund eller en gammel hund fra et internat, som har brug for hjælp, er virkelig også oplagt til dem med stjernetegnet Fisken. Der er ingen tvivl om, at din hund vil være både forkælet og elsket så højt.

Fisken, hund som kæledyr.
Fisken skal have en hund som kæledyr.© Getty Images

Dette er en underholdningsartikel – husk, at det er et stort ansvar at få et kæledyr, og at beslutningen altid bør overvejes grundigt.