Stjernetegn fest
Er dit stjernetegn typen, der får nye venner til fest?© Getty Images

Hvordan opfører dit stjernetegn sig til fest? Find ud af det her

Er du typen, der sætter ild til et dansegulv eller den, der altid bliver liiidt for fuld?

3. september 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

“Hey, der er fest i aften, skal du med?” JA, selvfølgelig skal du det! Men bliver det en aften, hvor du kåres som dronningen af Limbo? Får du nye veninder på toilettet? Eller bliver det en aften med politiske diskussioner i sofaen? 

Det kan stjernerne faktisk give dig svaret på! Hvis dagens horoskop er en del af din daglige morgenrutine, og du er helt med på, at din måne handler om astrologi og ikke din hårpragt, ved du helt sikkert, at stjernerne kan fortælle dig lidt af hvert. For eksempel kan dit stjernetegn afsløre, hvilken slags søster du er, eller hvilket job du vil være fantastisk til. 

Men nu er tiden kommet til, at stjernerne skal afsløre, hvilken type du er til fest. Find ud af det i artiklen her. 

Vædderen til fest
© Woman.dk

Vædderen

Fødselsdag: 21. marts - 20. april

Sådan er Vædderen til fest:

Når du som Vædder er til fest, går du all in! Der skal drikkes Små Sure, dansegulvet skal sættes on fire, og der er et spil beerpong eller to, der skal vindes. Hvis festen begynder at blive lidt kedelig, er det altid dig, der har de gode tricks til, hvordan du får festen i gang igen: En omgang Bustur som drukspil? Helt sikkert! “Hvem-kan-stå-længst-på-hovedet-konkurrence”? Selvfølgelig. En omgang Limbo? Det har aldrig skadet nogen!

Du går ikke hjem fra klubben, før lyset tændes, og hvis du er til privatfest, har du endda så meget energi, at du hjælper med at rydde op og gøre rent. Altså, er du lige den perfekte party-gæst eller hvad? Det tror vi vist nok lige, at du er!

Tyren til fest
© Woman.dk

Tyren

Fødselsdag: 21. april - 21. maj

Sådan er Tyren til fest:

Som Tyr er du den elegante gæst! Der er ingen tvivl om, at du kommer i et outfit, som alle lægger mærke til, og du er selvfølgelig den tjekkede gæst, der husker at tage en værtindegave med, såsom en lækker flaske vin, et sødt lykønskningskort eller en smuk buket blomster – stilet!

Du kan dog være lidt kræsen med fester. Du vil helst til de, hvor maden og drikkevarerne er i top. Du orker simpelthen ikke at sutte på en lunken Harboe Pilsner og gnaske i en tør pizzasnegl. Når du selv holder fest, er alting derfor også syyygt lækkert: Kolde Aperol Spritz, en særlig udvalgt playliste og pynt i hvert et hjørne. Hvaaa', når du holder fest igen, sender du så ikke lige en invitation vores vej? Dine fester lyder for lækre! 

Tvillingen til fest
© Woman.dk

Tvillingen

Fødselsdag: 22. maj - 21. juni

Sådan er Tvillingen til fest:

Fester er Tvillingens kryptonit, og der er få ting her i verden, du som Tvilling elsker mere end en god fest! Du er en sindssygt god vært, men også en fabelagtig gæst, fordi du kan snakke med alt og alle: Om det så er om fætter Carstens nye traktor, eller din venindes manglende orgasme, er du altid sød, sjov og en fantastisk samtalepartner. 

Derfor er du også typen, der nemt kan underholde et helt selskab med dine grineren historier. Alle elsker at have en Tvilling med til fest, for så ved de, at der kommer til at være en, der tager teten og ikke er bange for at være i fokus, dele ud af sig selv og underholde de andre gæster. Føler du, at du bliver inviteret til pænt mange fester? Nu ved du hvorfor! 

Krebsen til fest
© Woman.dk

Krebsen

Fødselsdag: 22. juni - 23. juli

Sådan er Krebsen til fest:

Som Krebs holder du af mindre, private fester fremfor en tur på klub. Hvis du absolut skal ud i byen, vil du helst på en bodega eller bar, hvor du rent faktisk kan have en samtale med folk, fremfor at skulle prøve at råbe henover et techno-track. 

Når du er til fest, får du nærmest altid en ny ven eller to, fordi du simpelthen ikke kan lade være med at have dybe, personlige samtaler med de andre gæster. Du er typen, der uden tvivl kan få en ny veninde ude på toilettet, fordi du lige skulle låne hendes læbestift, og I derefter havnede i en timelang samtale om, hvordan hendes selvværd kan blive bedre, og du får lovet at læse korrektur på hendes praktikansøgning (altså, typisk dig Krebs. Du skal lære ikke altid at være så god af dig!). 

Løven til fest
© Woman.dk

Løven

Fødselsdag: 24. juli - 23. august

Sådan er Løven til fest:

Hedder du fest til mellemnavn, eller er du bare Løve? Hvis du kunne være professionel festgæst, ville du uden tvivl være det, for my oh my en Løve elsker ALLE aspekter af fest: Lige fra at gøre dig klar, vælge det perfekte outfit, ankomme til festen mens alles øjne hviler på dig, til at danse til dine fødder gør ondt. 

Du er altid festens midtpunkt og kan underholde hele selskabet med dine sjove historier, dine velforberedte musik-quizzes og alle dine andre seje fest-skills. Hey, vi ved godt, vi ikke kender dig, men du lyder som den vildeste gæst: Vil du med til vores næste fest? 

Jomfruen til fest
© Woman.dk

Jomfruen

Fødselsdag: 24. august - 23. september

Sådan er Jomfruen til fest:

Som Jomfru er du den tjekkede festgæst, der hele tiden tager ansvar for, om festen er god nok, og sørger for, at dine venner hygger sig. Du er også jordens bedste ven, og vil uden tvivl gøre alt i din magt for, at dine venner ikke gør noget, de fortryder dagen efter, selv hvis det betyder, at du skal slette din venindes ekskærestes nummer fra hendes telefon eller gemme bilnøglerne for din (lidt for fulde) køreklare-veninde. 

Og så er det vigtigt at nævne, at du som Jomfru jo er den perfekte DJ! Du har totalt fingeren på pulsen og har altid sammensat en playliste, hvor alles yndlingsnumre er på, men hvor der også er et touch af noget nyt, spændende musik. Måske du skal have en sidegeschæft som DJ? 

Vægten til fest
© Woman.dk

Vægten

Fødselsdag: 24. september - 23. oktober

Sådan er Vægten til fest:

Hvis du er Vægt, har du det lidt vægelsindet med fester: Du ELSKER en god fest, hvor der er god energi, og hvor folk er glade, men der er få ting, du hader mere end fester, hvor folk bliver uvenner, nogen kommer op at slås, eller der bare er bad-vibes på dansegulvet, hvor den samme flok, bliver ved med at bumpe ind i jer. 

Dog har du ret ofte flere fester på hånden, da du jo er ikke er verdensmester i at sige nej, så hvis en fest ikke lige er dig, og du kan mærke, at den påvirker dit gode humør, er du ikke bleg for at hoppe videre til den næste fest, du har på listen. Dog er du ikke så vild med at gøre folk kede af det, så det er ofte, du bare laver en houdini, så folk ikke ved, du er smuttet videre til næste festivitas. Ge-ni-alt!

Skorpionen til fest
© Woman.dk

Skorpionen

Fødselsdag: 24. oktober - 22. november

Sådan er Skorpionen til fest:

Hvis du er Skorpion, har du to fest-gear: Enten går du helt bananas, hælder Espresso Martinis ned i et væk, og har twerk-konkurrence på dansegulvet, eller også sidder du lidt i et hjørne, observerer de andre gæster, og ville egentlig helst bare være hjemme med din kæreste og se gyserfilm på sofaen. 

Du er ikke asocial, men nogle gange orker du bare ikke kæmpe store menneskemængder. Derfor er den perfekte fest for dig også en mindre sammenkomst med dine absolut tætteste mennesker. Der kan du sagtens give den maks gas, straffe dansegulvet og tæske alle i en omgang Meyer: Så længe, det bare er med dine absolut nærmeste. 

Skytten til fest
© Woman.dk

Skytten

Fødselsdag: 23. november - 21. december

Sådan er Skytten til fest:

Hey, var der nogen, der sagde fest? Så er der ingen tvivl om, at du, som Skytte, er på pletten! For du er vild med alle slags fester. Et underjordisk rave, hvor du ikke kender nogen? Ja, hvorfor ikke? En netværksbegivenhed, hvor du sipper velkomstdrinks og spiser canapéer? Du er klar! Et bryllup for en fjern slægtning, du ikke har set i hundrede år? Ja da, hvor end der er fest, er du klar som gæst!

Du er altid en gave at have med til en fest, fordi du virkelig ingen hæmninger har. Du danser med den fulde onkel, taler med den lidt generte kusine og får alle folk op af sofaen, når der skal spilles en omgang beerpong. Din energi virker til at være uendelig, og det er ikke unormalt, at folk undre sig over, om du virkelig ER et menneske, eller en Duacell-kanin i forklædning! 

Stenbukken til fest
© Woman.dk

Stenbukken

Fødselsdag: 22. december - 20. januar

Sådan er Stenbukken til fest:

Som Stenbuk kan du godt være lidt af en kontrol-freak, hvilket også kan ses, når du går til fest. Hvis du er til fest med en stor forsamling, hvor du ikke kender så mange, skal der nemlig ret meget til, før du orker at gå helt bananas. Derfor kan du sagtens have en fin fest, hvor du drikker en drink eller to, taler med en enkelt du ikke har mødt før, og så ellers tager hjem omkring midnat. 

Hvis du dog holder fest med nogle tætte venner eller andre, du kender mega godt, er du lidt af en festabe, der elsker en god, lang, sjov fest, der først stopper tidligt om morgenen. 

Vandmanden til fest
© Woman.dk

Vandmanden

Fødselsdag: 21. januar - 19. februar

Sådan Vandmanden til fest:

Som Vandmand er du super interesseret i mennesker, og det gælder også, når du er til fest. Derfor kan du ofte komme til at bruge en hel aften på at tale om tarotkort, politik eller andre store emner. En hel aften, hvor du bare spiller drukspil og råber hen over musikken er ikke lige dig: Der vil du tusind gange hellere til en mere intim fest og rigtig gerne fester, hvor I laver noget særligt: afholder cacao-ceremoni, har samtalesalon om sociale medier eller tager til et spændende event. 

Dog har du helt sikkert også aftener, hvor du bare ikke KAN svinge dig op til en fest, og faktisk hellere bare vil være alene hjemme. Heldigvis er du ret god til at lytte til din egen mavefornemmelse, og tager derfor sjældent til fester, du faktisk ikke har lyst til at være til. 

Fisken til fest
© Woman.dk

Fisken

Fødselsdag: 20. februar - 20. marts

Sådan er Fisken til fest: 

Som Fisk lever du dig virkelig ind i festen! Hvis du absolut skal forlade din bløde, varme seng, skal det virkelig også være det værd, så du går all-in på din helt egen fiske-agtige måde. Der er ingen tvivl om, at du når at blive forelsket i flere forskellige på dansegulvet (hvis du er single altså), du giver totalt slip på alle hæmninger, skriver et par digte i dine telefon-noter, og gør dig en masse store tanker om, hvad meningen med livet egentlig er (spoiler alert: Du finder ikke meningen med livet på bunden af Gajol-flasken). 

Du er enormt sjov at være til fest med, fordi du er god til at give slip på alle dine hæmninger og ikke tænker over, at du i morgen måske vil være lidt pinlig over at have læst dine semi-dårlige digte højt for Gud og hver mand. Derfor kan du også være typen, der lige får et enkelt eller to shots for meget. Men hey, you do you, girl!

Kilde: Yourtango.com

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.