Element stjernetegn
Hvad siger dit stjernetegns element om dig?© Woman.dk

Ild, luft, vand eller jord – hvilket element har dit stjernetegn, og hvad betyder det?

Der er faktisk et af elementerne, der er kendt for lige at være liiidt mere sexet end de andre. Ved du hvilket?

26. marts 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

“Vand. Jord. Ild. Luft.”, er ikke kun åbningsreplikken i Avatar, men faktisk også en ret vigtig detalje i dit horoskop! Du ved måske, at der er 12 stjernetegn, du kender måske også dit månetegn og din ascendant, men kender du dit stjernetegns element? 

Hvert stjernetegn har nemlig et element, der beskriver, hvordan det overordnet er i verden. Det beskriver også, hvilke to andre stjernetegn, du ofte minder om – nemlig de andre tegn i dit stjernetegns element. Lær alt om dit stjernetegns element i denne artikel. 

Jord (Tyr, Jomfru og Stenbuk)

Jord repræsenterer det praktiske, solide, stabile og loyale. Hvis du er Jordtegn, har du sikkert skruet hænderne ordenligt på, er hele vennegruppens mor og står altid klar med en skulder, dine venner kan græde ud ved.

Jordtegn er også kendetegnet ved at være ret sexede (uuh!), så du er helt sikkert mesteren i at sætte noget Marvin Gaye på, tænde et stearinlys eller to og sprede nogle rosenblade ud over sengen – har vi ret? 

Ild (Løve, Skytte og Vædder)

Ild repræsenterer inspiration, energi, motivation, lidenskab og entusiasme. Hvis du er Ildtegn, er du sikkert fuld af energi, har jordens største ja-hat på og er vild med spontane eventyr – og nå ja, så er du bestemt heller ikke bleg for at være i centrum. 

Ildtegn er også kendetegnet ved at være de tegn, alle gerne vil være omkring. Du er en ombejlet type, som alle gerne vil have et stykke af. Husk at holde for øje, hvem der er dine ægte venner og hvem, der bare gerne vil ride på bølgen af dine good vibes

Element stjernetegn glad kvinde
Er du et Ildtegn fyldt af energi eller et følsomt Vandtegn?© Getty Images

Luft (Vægt, Vandmand og Tvilling)

Luft repræsenterer kommunikation, sprog, intellekt og fornuft. Hvis du er Lufttegn er du social, flirtende, klog, kreativ og nysgerrig. Du hader, når andre bestemmer over dig og kan bedst lide at gå dine egne veje. 

Lufttegn er også kendetegnet ved at være tegn, der er fede at være omkring – hvis du hænger ud med et Lufttegn, er du sikker på at få udvidet din vennekreds, din Spotify-playliste eller få nye perspektiver på dit liv. Det kloge og sociale lufttegn er nemlig ikke bange for at dele ud af hverken venner, holdninger eller noget andet. 

Vand (Fisk, Krebs og Skorpion)

Vand symboliserer følelser, intuition, mystik og kreativitet. Det er derfor ingen overraskelse, at du som Vandtegn har enormt nemt til tåre, er ekstremt opmærksom på andre mennesker og er super tæt med dine venner og din familie. Som det mest intuitive tegn er du god til ord og til at læse mellem linjerne. 

Som Vandtegn er du sød – som i VANVITTIGT sød – og skal nogle gange passe lidt på, at folk ikke kommer til at udnytte dig. Dog kan du også være ekstremt dramatisk, så hvis de gør det, skal de nok komme til at føle din Vand-vrede (pyh, godt det ikke er os, siger vi bare). Nogle gange kommer du til at lade din vrede gå ud over den forkerte, men så er du hurtig til at komme med en undskyldning bagefter.

Kilde: Stjernetegn.nu, Elitedaily.com

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.