Stjernetegnet Jomfru
Vi har samlet en række ting, der er værd at vide om stjernetegnet Jomfru.© Woman.dk

Stjernetegnet Jomfru

Hvordan er Jomfruen i et forhold og som single? Hvilke styrker har stjernetegnet? Og hvad siger dagens horoskop om Jomfruen i dag?

1. marts 2020 af Redaktionen

Fødselsdag: 24. august - 23. september

Element: Jordtegn

Stjernetegnet Jomfru – hvis latinske navn er Virgo – er en venlig, generøs og perfektionistisk person, som ikke altid er meget snakkesalig. Du kan godt lide at bruge tid alene, og selskabelige sammenhænge er ikke det bedste sted at finde personer født i Jomfruens tegn. Jomfruer er desuden uhyre renlige, og du kan være sikker på, at de ikke springer badet over en eneste dag. 

Herunder kan du læse mere detaljeret om, hvilke styrker og udfordringer stjernetegnet Jomfruen har – du kan også blive klogere på, hvordan Jomfruen er i et forhold, som single og som forælder. Er du selv Jomfru i stjernetegn? Så er det sjovt (og måske lærerigt!) at læse, om stjernerne har ret i deres analyse af dig.

Du kan desuden læse Jomfruens horoskop for i dag her.

Stjernetegnet Jomfru
Jomfruen er jordtegn og harmonerer derfor helt naturligt med naturen – og Moss Agate-krystallen.© Woman.dk

1. Jomfruens styrker

Som Jomfru er en af dine styrker klart, at du er ansvarsfuld. I venindegruppen er du hende, der altid har desinfektionsgel med i tasken, og hende, som sørger for at passe på veninderne i byen. Du følger dem naturligvis også hjem, hvis de er blevet for fulde. 

2. Jomfruens udfordringer

Jomfruen er meget hurtig til at benægte sine vaner og karaktertræk – du har svært ved at tale om dine egne fejl og svagheder, selvom du godt selv kan se dem og ved, at de er der. 

Derudover kan du godt have meget svært ved at lægge arbejdet fra dig – du dedikerer dig 100 procent til dit job, og derfor kan du have udfordringer ved at fokusere på andet end arbejdet, selv når du er hjemme. 

Stjernetegnet Jomfru
Stjernetegnet Jomfru er meget ansvarsfuldt.© Woman.dk

3. Jomfruen i et parforhold

Stjernetegnet Jomfruen holder rigtig godt fast i en partner, hvis du mener, at personen er den helt rigtige for dig. Du ved nemlig, hvad du leder efter i en kæreste, og du elsker at have et stabilt forhold. Du kan have lidt svært ved at åbne dig helt op over for din kæreste, hvis du ikke føler dig tryg i jeres parforhold. 

Du kæmper for forholdet – også når det ikke altid er lige let – og så er du en loyal og kærlig kæreste, for du tror på kærligheden. 

4. Jomfruen som single

Dit arbejde eller studie fylder meget for dig, så du er ikke rigtigt på jagt efter en kæreste. Hvornår skulle du dog have tid til ham? Desuden nyder du at være en single lady

Hvis du dog beslutter dig for, at nu er det tid til at finde din helt store kærlighed, så går du benhårdt efter den rette.

Stjernetegnet Jomfru
Stjernetegnet Jomfruen kæmper for forholdet.© Woman.dk

5. Jomfruer som forældre

Du er både ansvarsfuld og perfektionistisk, og det gælder også, når det handler om dit barn. Det er ikke nødvendigvis, fordi du følger alle råd om, hvordan du bedst er forælder for dit barn, men du dedikerer dig fuldt og fast til det, du tror på er korrekt er gøre. 

Du er en problemløser, og hvis dit barn har det mindste problem, er du der til at få det løst hurtigst muligt. 

6. Kendte personer født i Jomfruens tegn

Du er ikke den eneste, der besidder Jomfruens ansvarsfulde og perfektioniske jeg. Her har vi samlet en række kendisser med samme stjernetegn som dig:

 • Rupert Grint (24. august)
 • Blake Lively (25. august)
 • Chris Pine (26. august)
 • Melissa McCarthy (26. august)
 • Cameron Diaz (30. august)
 • Zendaya (1. september)
 • Beyoncé (4. september)
 • Pink (8. september)
 • Adam Sandler (9. september)
 • Lukas Forchhammer (18. september)
 • Sofie Linde (22. september)
Melissa McCarthy og Blake Lively jomfru stjernetegn
Melissa McCarthy og Blake Lively er begge Jomfru i stjernetegn.© Wenn

Kilder: “Jomfruen” af Linda Goodman, Magichoroscope, Astrofame, Beliefnet, Horoscope, Sweetyhigh, Yourtango

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.