Kvinde med gaver
Skal dit stjernetegn hjælpe dig med dine juleønsker? © Getty Images

Dit stjernetegn afslører: Disse julegaver bør du skrive på din ønskeliste i år

Er du tom for idéer til ønskelisten? Vi har tre forslag til hvert stjernetegn!

6. december 2022 af Maria Dalby Kamper

Det kan nogle gange være svært at komme på ønsker, men bare rolig! Vi har løsningen til dig, for du kan blive inspireret af dit stjernetegn! 

Herunder finder du tre oplagte ønsker til dig baseret på dit stjernetegn. Du kan selvfølgelig også tjekke dit månetegn eller din ascendant for at blive yderligere inspireret! 

Vi har linket til hver gave, så du nemt kan sætte dem på din ønskeliste. 

Vædderen

Fødselsdag: 21. marts - 20. april

Vædderen er sporty og energisk, og derfor er det oplagt, at du som vædder har noget sportsrelateret på din ønskeliste. Dertil er du også altid klar på nye eventyr og oplevelser, så selvfølgelig bør dine ønsker også være præget af dette. 

Tre ting, Vædderen bør ønske sig:

1. Et lækkert sæt træningstøj

Til din energiske livsstil bør du klart ønske dig noget lækkert træningstøj eller sportstøj, som du kan føle dig komfortabel i. Det er et oplagt ønske, uanset om du er typen, som bruger din energi i et fitnesscenter, eller du bare vil være komfortabel, imens du (en sjælden gang imellem) slapper af og ser sport i tv. 

Du kan eksempelvis ønske dig dette søde sæt fra Adidas. Sættet koster 659 kroner, og du kan finde det her

ønske til vædderen
Så fint et sæt!© zalando.dk

2. En flot og praktisk drikkeflaske

Hos Vædderen sker der hele tiden en masse, og derfor kan den godt glemme at drikke vand i løbet af dagen – især når det hurtigt føles lunkent. Derfor skal du ønske dig en drikkeflaske, som kan holde vandet koldt hele dagen. 

Du kan ønske dig denne smarte og flotte flaske i dansk design fra AYA & IDA, som kan holde vandet koldt i 24 timer. Den koster 199 kroner, og du kan finde den her

gave ønske til vædderen, stjernetegn.
Drikkeflasken findes i flere forskellige farver og størrelser!© ayaandida.dk

3. En oplevelsesgave

Nye oplevelser? Ja, det er du klar på, så det kan du selvfølgelig putte på din ønskeliste. Du kan vælge en specifik oplevelse, eller du kan sige, at du gerne vil overraskes. 

Hvis du dog ikke ved, hvilken oplevelse du skal ønske dig, så kan vi anbefale, at du ønsker dig en prøvetime til paddle tennis. Find din nærmeste paddlebane og ønsk dig en tur dertil. Priser varierer.

ønske til vædderen
Tag nogle veninder eller familiemedlemmer med på banen og hav det sjovt!© Getty Images

Tyren

Fødselsdag: 21. april – 21. maj

Tyren er nærmest det stjernetegn, som er mest associeret med hygge, og derfor skal gaverne på ønskesedlen også afspejle dette.

Tre ting, Tyren bør ønske sig:

1. Garnnøgler i flotte farver

Hvis du allerede strikker eller hækler, så giver dette gaveønske sig selv, men hvis du ikke gør, så kan det være, at du skal overveje det som hobby, for det er en perfekt hobby til stjernetegnet. Du vil helt sikkert synes, at det er hyggeligt at kravle op i hjørnet af sofaen og slappe lidt af, imens du strikker eller hækler. 

Ønsk dig eksempelvis garn, som kan bruges til at lave en fin hue i det blødeste materiale. Nøglerne koster 58 kroner stykket, og du kan finde dem her

ønsker til julegave tyren, garn
Åh, dette garn ser også mega blødt ud!© hobbii.dk

2. Varme hjemmesko

Det er koldt udenfor, og for Tyren betyder det uden tvivl hygge. Tyren er også et hjemmemenneske, og derfor er nogle fine og bløde hjemmesko et oplagt ønske til ønskelisten. 

Du kan eksempelvis ønske dig disse Rosemunde slippers, som er ekstremt bløde i materialet. De koster 249 kroner, og du kan få dem her.

ønske til tyren, slippers, hjemmesko
Disse slippers og en kop kaffe eller varm kakao i hånden – og så er Tyren vinterklar. © magasin.dk

3. En luksus massage

Tyren går op i kvalitet og kan til tider være lidt af et luksusdyr. Derfor er et oplagt ønske en virkelig luksuriøs massage og måske en tilhørende ansigtsmaske, som får Tyrens hud til at føles lækker og blød – også i denne grumme og kolde vintertid, som bestemt ikke er luksus for huden. 

Du kan som Tyr passende ønske dig en tur på den lokale massageklinik for at få alle knuderne masseret ud, og du ved allerede, hvor afslappet du vil føle dig bagefter. 

ønske til tyren, julegave, massage
En god massage er lige sagen for en Tyr.© Getty Images

Tvillingen

Fødselsdag: 22. maj - 21. juni

Tvillingen er kendt for at være et social tegn, så længe Tyren er sammen med de rigtige mennesker, som giver en god energi. Derfor vil ønskerne på Tvillingens ønskeseddel være afspejlet af dette.

Tre ting, Tvillingen bør ønske sig:

1. Et sjovt brætspil

Tvillingen kan godt lide at samle folk, og det er som regel nemt at gøre over et virkelig sjovt spil, hvor alle kan være med. Derfor er et brætspil et oplagt ønske til Tvillingen. 

Tvillingen også kendt for at være den fødte kommunikatør, og den er ret intelligent, så derfor er Codenames et virkelig oplagt brætspilsønske til Tvillingen. Du kan finde det her, og det koster 190 kroner.

julegave ønsker ideer til Tvillingen, codenames, brætspil
Saml dine venner omkring dette spil og test dine evner som kommunikatør.© bog-ide.dk

2. En flot taske

Tvillingen er faktisk lidt af en fashionista, der elsker at se smart ud. Derfor ved vi, at du som Tvilling vil sætte pris på en fin taske, som er nem at tage med, når du skal ud for at være social. 

Du kan eksempelvis ønske dig denne lille, farverige og plisserede baguette-taske, som du kan finde her til 259 kroner.

julegave, ønske, tvillingen, stjernetegn, taske
Et perfekt julegaveønske hos Tvillingen er en taske.© na-kd.com

3. Koncertbilletter

Har du en yndlingskunstner, som er på tour lige nu? Jamen så er det jo oplagt, at du kan ønske dig billetter til denne koncert! Det kan også være, at det ikke er din yndlingskunstner, men at du længe har haft lyst til at udforske koncerter i en helt anden genre. Det er et virkelig godt julegaveønske, som du vil huske længe efter jul også. 

Hvis du ikke har en koncert, som du tænker, at du skal til, så kan du selvfølgelig også bare ønske dig tilskud eller gavekort til billetter. Priser varierer, men ønsk dig eksempelvis et gavekort til Ticketmaster her

ønske til tvillingen, koncert, tvilling stjernetegn, julegave ønsker ideer
Der er så mange vilde kunstnere, som snart kommer til Danmark!© Getty Images

Krebsen

Fødselsdag: 22. juni - 23. juli

Krebsen er loyal og også familieorienteret. Du vil måske have lidt svært ved at lave en ønskeliste, da du egentlig ville sætte mega meget pris på nogle hjemmelavede eller personlige gaver. Her er vi alligevel kommet med nogle bud.

Tre ting, Krebsen bør ønske sig:

1. En DNA-test

Fordi du som Krebs er enormt familieorienteret, så er en DNA-test en anderledes og virkelig sjov ting, som du kan ønske dig. Find ud af, hvor dine rødder stammer fra – måske du bliver overrasket?

Ønsk dig et MyHeritage DNA-test, hvor du måske kan finde nogle slægtninge, som du ikke kendte til! En test koster lige nu kun 289 kroner, og du kan finde link til det her!

ønske, julegave ideer, ønsker til krebsen
Krebsen er et familiemenneske, og derfor er dette ønske oplagt!© myheritage.dk

2. En god og blød pyjamas

Vinteren kan være kold, og derfor har den loyale Krebs brug for en pålidelig og blød pyjamas. Det er et virkelig godt juleønske, og du vil helt sikkert elske at gå rundt i sættet i hele juleferien, hvor du bare gerne vil være maks komfortabel!

Du kan eksempelvis ønske dig denne bløde og luksuriøse silkepyjamas til 790 kroner. Du kan finde den her

julegave ideer ønsker til krebsen, nattøj, pyjamas
Åh, den ser så lækker og blød ud – vi vil bare gerne have den på nu!© arket.com

3. “Noget, der får dig til at tænke på mig”

Nogle gange kan det være hyggeligt med et ønske, som lader køberen bruge sin fantasi ved at købe noget, som minder dem om dig. Som Krebs vil du elske, at der nemlig er tanker bag, og at din ønskeliste ikke bare føles som en bestillingsliste.

Prøv derfor at skrive dette ønske på din ønskeliste, hvis du gerne vil overraskes!

ønsker julegave ideer til krebsen
Krebsen bliver så glad for personlige gaver - også tegningen fra niecen!© Getty Images

Løven

Fødselsdag: 24. juli - 23. august

En Løve går op i skønhed, kvalitet og eksklusivitet, og derfor kommer ønskerne måske også til at afspejle dette en smule, men der er ingen tvivl om, at du som Løve mest af alt glæder dig til at åbne gaverne langsomt, imens al fokus er på dig.

Tre ting, Løven bør ønske sig:

1. En god vin

Som løve elsker du helt sikkert, når der er kræset for tingene, og derfor vil du uden tvivl sætte pris på en lækker vin, som er lidt ud over det sædvanlige. Julen er den perfekte tid at ønske sig en lidt finere vin. Du skal måske være sammen med familien (eller svigerfamilien) hele julen, og så kan det være ligefrem nødvendigt med et glas vin.

Du skal selvfølgelig ønske dig lige den type vin, som du elsker. Eksempelvis en Primitivo di Manduria med en fyldig og blød struktur, som du kan finde her til 140 kroner. 

julegave ønske, ønskeliste ideer til løven, stjernetegn
Du hælder bare op!© Foetex.dk

2. En velduftende parfume

Løven vil gerne have kvalitet, og så går den da også op i, hvordan den selv fremstår. Det betyder også, at Løven gerne vil dufte godt! Derfor er en virkelig god parfume et oplagt ønske hos Løven.

Du kan ønske dig denne lækre Prada parfume, som du kan finde her til 740 kroner. 

ønskeliste, løven, gaveideer, parfume, stjernetegn
En god parfume i høj kvalitet bør være på Løvens ønskeliste.© matas.dk

3. Spa-ophold

Var der nogen, der sagde luksus? Oh, yes, det er lige Løven! Du kan ønske dig alt fra en massage hjemme på sofaen af kæresten, en tid til en god ansigtsbehandling, eller hvis du tænker, at et par stykker kan slå sig sammen, så kan du jo gå all in og ønske dig et spa-ophold! 

Priserne på dette varierer, men du kan jo undersøge, om der er et godt og lokalt juletilbud på  behandlinger, som du så kan ønske dig.

julegave ønsker, ønsker til løven, gave ideer, ansigtsbehandling, massage, spa
Slap af med en lække ansigtsbehandling.© Getty Images

Jomfruen

Fødselsdag: 24. august - 23. september

Jomfruen er meget praktisk anlagt, og den elsker struktur og orden. Derfor er praktiske gaver også det, som skal på ønskelisten. Dertil sætter Jomfruen også pris på god komfort.

Tre ting, Jomfruen bør ønske sig:

1. Blødt sengetøj

Sengetøj er en praktisk gave, og selvom Jomfruen er ret beskeden, så fortjener den noget lækkert at putte sig i, når den gemmer sig fra sociale sammenhænge. 

Du kan eksempelvis ønske dig dette lækre sengesæt i vasket bomuldspercale, som du kan finde til 499 kroner lige her.

ønskeliste, sengesæt, stjernetegn, jomfruen
Kan du lige forestille dig at putte i dette sengesæt? Så sæt det på ønskelisten!© ellos.dk

2. En 5 års-dagbog

Jomfruen er ikke så snaksagelig, men derfor kan den godt have brug for at reflektere og vende dagen alligevel. Derfor er en fem års-dagbog et virkelig godt ønske. Her skal du kun skrive et par linjer hver dag, og bogen holder i fem år. Den kompakte plads til at skrive betyder, at bogen generelt er kompakt i din helhed og derfor også praktisk. 

Du kan eksempelvis ønske dig denne dagbog, som du kan finde her til 160 kroner. 

julegave ønsker ideer baseret på stjernetegn
Skriv blot et par linjer om dagen i denne fine bog. © bog-ide.dk

3. Gavekort til indkøb i din lokale butik

Du læste helt rigtigt. Et tredje bud på et gaveønske til Jomfruen er et gavekort til den lokale købmand. Uanset om dette er Netto, Rema eller Føtex, så er der sikkert mulighed for at købe et gavekort. Dette ønske betyder, at du en dag kan forkæle dig selv med ekstra lækker aftensmad og måske en god vin til. I disse sparetider giver dette gavekort mulighed for lidt ekstra hygge.

Gavekortet findes som nævnt i mange butikker. Find ud af, om dit lokale indkøbssted udlover gavekort og skriv det på din ønskeliste.

ønske til jomfruen, gavekort, indkøb
Det kan være, der så kommer luft i budgettet til andre sjove ting med denne gave. © Getty Images

Vægten

Fødselsdag: 24. september - 23. oktober

Vægten sætter i virkelig høj grad pris på gaver – og både at give og modtage dem. Derfor kan det være enormt svært at købe en gave til Vægten. Vægten er all about balance, harmoni og romantik, og så er de virkelig omsorgsfulde. 

Tre ting, Vægten bør ønske sig:

1. Et fint smykke

Hvis der er noget, som skriger romantik, så er det et smykke – og i den grad især et smykke med hjerter, som virkelig symboliserer romantik og kærlighed. 

Denne smukke halskæde koster 375 kroner og kan købes her

gave til vægt, julegave til vægt,
En hjertehalskæde er et godt bud på en julegave til Vægten. © Sisicph.dk

2. En buket med evighedsblomster

Tørrede blomster er in, da de forbliver flotte i virkelig lang tid. Vægten sætter pris på skønhed og romantik, så selvfølgelig skal evighedsblomster på Vægtens ønskeliste – og måske endda med en smuk vase på listen, som passer til buketten. 

Du kan eksempelvis ønske dig denne fine buket fra Rustikka, som du finder her til 499 kroner.

julegave til Vægt
En evighedsbuket er et rigtig fint ønske til Vægten. © rustikka.dk

3. Et gavekort til en ged

Okay, det lyder lidt mærkeligt, men som Vægt er du ekstremt opmærksom på andre mennesker, og derfor skal du da ønske dig en gave, som afspejler dette.

Du kunne eksempelvis ønske dig en ged, som kan hjælpe mennesker, som ikke har så meget. Din gave vil være en donation til Folkekirkens Nødhjælps gedeprojekt, som kører i verdens fattigste lande. En ged sikrer familier en fast indkomst, så børnene kan komme i skole. Den kan derfor kan give meget nytte og forandre hverdagen for en hel familie. 

Giv en ged for 275 kroner her

Julegave til Vægten
Giv en ged i julegave, hvis du er Vægt. © Noedhjaelp.dk

Skorpionen

Fødselsdag: 24. oktober - 22. november

Skorpionen er intens, mystisk, modig og gådefuld. Derfor er det måske vigtigst, at julegaverne til Skorpionen er en overraskelse, så det bliver en spændende oplevelse for Skorpionen at åbne gaverne juleaften. Alligevel har vi nogle bud herunder på ting, du kan ønske dig ud fra dit stjernetegn. 

Tre ting, Skorpionen bør ønske sig:

1. Et murder mystery-spil

Skorpionen er mystisk, og den elsker selv mystik. Hvis det lyder som dig, så er denne gaveidé oplagt til dit stjernetegn. Med et murder mystery-spil som dette skal du løse mysteriet, og du vil få brug for alle de snedige tricks, som du måtte have i ærmet. 

Du kan eksempelvis ønske dig dette spil, som du kan finde her til 299 kroner.

Gave til skorpionen
Et murder mystery-spil er en god gave til Skorpionen. © Partyking.dk

2. Støjreducerende høretelefoner

Skorpionen kan godt lide at have kontrollen, men det er ofte svært i det offentlige rum. Derfor er støjreducerende høretelefoner et oplagt ønske til dette stjernetegn. Med et par smarte høretelefoner som disse kan du nemlig lettere styre, hvad du vil høre!

Høretelefoner kan fås i mange forskellige prisklasser. Du kan eksempelvis ønske dig disse høretelefoner til 999 kroner. Du kan få dem her

Julegave til Skorpionen
Støjreducerende høretelefoner er et oplagt ønske til dig, der er Skorpion. © Power.dk

3. En ny oplevelse

Som Skorpion kan du godt lide at prøve noget nyt, så derfor skal du selvfølgelig ønske dig en helt ny oplevelse. Det kan være, at du altid gerne har ville prøve Virtual Reality, eller du egentlig gerne vil prøve noget mere spirituelt – såsom at få læst din håndflade af en professionel. Uanset hvad, så synes vi helt klart, at du bør have en ny oplevelse på din ønskeliste. 

Søg i dit lokalområde for at se, om der er en oplevelse i nærheden af dig, som du godt gad at prøve. 

Gave til skorpionen til jul
Skal du have din hånd læst af en professionel? © Getty Images

Skytten

Fødselsdag: 23. november - 21. december

Skytten er et stjernetegn, som absolut elsker elsker elsker gaver. Det er desuden et stjernetegn, som ofte er på farten, lever frit og som elsker at rejse. Derfor er det oplagt, at du som Skytte ønsker dig nogle ting, som relaterer sig til dette. Dertil er Skytten også det sjoveste stjernetegn, og det kan også reflekteres i dine ønsker. 

Tre ting, Skytten bør ønske sig:

1. Et scratch map

Skytten elsker at rejse, så derfor er dette ønske oplagt. Med et scratch map kan du skrabe de lande, som du allerede har besøgt, og på den måde kan du få et vildt og sjovt overblik. I fremtiden kan du naturligvis skrabe flere og flere felter i takt med, at du rejser til nye verdenshjørner. 

Du kan få et scratch map i flere forskellige versioner. Eksempelvis kan du ønske dig dette til 219 kroner. Du finder det lige her.

Julegave til skytten
Ønsk dit et scratch map i julegave, hvis du er Skytte. © Coolstuff.dk

2. En god powerbank

Skytten er altid på farten, og du kender derfor helt sikkert til pludselig at opdage, at der næsten ikke er strøm på mobilen. Det er typisk Skytten, men det er ikke altid, at det kan løses med en stikkontakt, da Skytten netop bevæger sig fra sted til sted. Derfor er en kraftig powerbank et godt ønske til Skyttens ønskeliste.

Du kan eksempelvis købe denne powerbank her til 299 kroner. 

Julegave til Skytten
En powerbank vil pynte godt på Skyttens ønskeliste. © Powerbanken.dk

3. Billetter til et comedy show

Skytten elsker at grine, og derfor er dette et godt gaveønske. Her kan du få en social aften fyldt med grin, og du kan jo naturligvis skrive nogle af joksene bag øret til den næste, festlige sammenhæng, som du skal være en del af. 

Der findes et utal af comedy shows at tage til, og du kan for eksempel tage et kig på dette overblik fra Ticketmaster

Julegave til Skytte
Ønsk dig billetter til et comedy show, hvis du er Skytte i stjernetegn. © Getty Images

Stenbukken

Fødselsdag: 22. december - 20. januar

Stenbukken er arbejdsom, effektiv og ambitiøs, og derfor skal du som Stenbuk ønske dig praktiske gaver, som passer til din livsstil. Stenbukken er dog også et stjernetegn, som sætter pris på kvalitetstid sammen med dem, som den godt kan lide. 

Tre ting, Stenbukken bør ønske sig:

1. En smart kalender

Stenbukken kan godt være travl, netop fordi den er så arbejdsom og ambitiøs. Derfor vil du som Stenbuk helt sikkert sætte pris på struktur og kvalitetstid samt planer lagt i god tid, så du kan planlægge det rundt hele rundt om dit arbejde og travle liv. Derfor skal du ønske dig en god kalender, som også er virkelig praktisk. 

Du kan eksempelvis ønske dig denne smukke ugekalender, som koster 44 kroner. Køb den her

Julegave til Stenbukken
Med en ugekalender kan Stenbukken holde godt styr på sit liv. © Sostrenegrene.com

2. En ny kaffemaskine

Til en arbejdsom Stenbuk hører naturligvis noget, som kan holde den op på dupperne, og hvilken bedre løsning findes der end kaffe? Kaffen skal selvfølgelig være god, før du som Stenbuk kan holde dig selv kørerne, og derfor bør du selvfølgelig ønske dig en kaffemaskine. 

Det kan for eksempel være denne, som kan købes her til 999 kroner. 

Julegave til stenbukken
En kaffemaskine er det perfekte gaveønske for Stenbukken. © Elgiganten.dk

3. Adgang til et foredrag 

Et foredag, som kan lære dig noget nyt eller give dig stof til eftertanke er en gave, som du virkelig ville sætte pris på som Stenbuk. Derfor skal denne gaveidé selvfølgelig også på din ønskeliste! Find et foredrag, som kommer i den nærmeste fremtid og så sæt det på ønskelisten – og så er du in for a treat i det nye år! 

Du kan for eksempel søge efter foredrag på Athenas.dk, som er Danmarks største formidler af foredrag. 

Julegave til Stenbuk
Stenbukken sætter pris på at deltage i events – for eksempel foredrag! © Getty Images

Vandmanden

Fødselsdag: 21. januar - 19. februar

Vandmanden er helt sin egen, så det vil også betyde, at dine ønsker er ret så unikke! Dertil er Vandmanden også idealistisk og enormt humanitær. Det er kun fantasien, som sætter grænser for Vandmandens ønskeliste. Skulle du alligevel mangle inspiration, så se herunder, hvad du bør ønske dig baseret på dit stjernetegn.

Tre ting, Vandmanden bør ønske sig:

1. Perler til perleblomster

Vandmanden er original og kreativ, og derfor kan den bruge timevis på at lave små fine blomster af perler. Der findes så mange fine opskrifter online, så alt, du måske mangler, er perler og det rigtige udstyr! Det kan du derfor passende ønske dig i julegave, så du kan komme i gang med dit nye hobby-projekt. 

Du kan finde vejledningen til disse fine blomster her, hvor du også kan finde inspiration til perler, du kan bruge. 

Julegave til Vandmanden
At lave perleblomster er et hyggeligt projekt for Vandmanden. © Panduro.com

2. Bæredygtige øreringe

Vandmanden er faktisk det tegn, som betragtes som værende det mest humanitære af alle stjernetegnene, så det kan du jo være stolt af. Derfor er det også oplagt, at du har noget på din ønskeliste, som både er unikt og sympatisk. Der ville nogle virkelig fine og bæredygtige øreringe være oplagt.

Du kan eksempelvis ønske dig disse fine øreringe, som er feminine og originale. De er fremstillet i bæredygtige materialer, og nårh ja, så går cirka halvdelen af købet til verdens skove! Du kan finde øreringene her til 425 kroner. 

Julegave til Vandmanden
Disse øreringe vil være et godt julegaveønske til Vandmanden. © shop.verdensskove.org

3. Teaterbilletter

Teater kan være ganske unikt, og derfor er det oplagt, at du som Vandmand ønsker dig nogle billetter eller gavekort til det lokale teater – eller til balletter på de lidt større scener i storbyerne. Du vil uden tvivl hygge dig, og det kan også være, at du bliver inspireret. 

Tjek priser og forestillinger ud på teatre tæt på dig, hvis du vil ønske dig billetter til noget bestemt. 

Julegave til vandmand
Billetter til teateret er den perfekte gave til Vandmanden. © Getty Images

Fisk

Fødselsdag: 20. februar - 20. marts

Fisken er en drømmer, som er fyldt med vilde følelser og tanker. Den kan derfor godt lide at distrahere sig selv fra virkeligheden med gode minder, kreative projekter og romantik. Dette er selvfølgelig også afspejlet i de ønsker, som børe være på din ønskeliste som Fisk.

Tre ting, Fisken bør ønske sig:

1. Malebog for voksne

En måde, hvorpå Fisken kan få brugt sin kreativitet, er gennem maling og tegning. Derfor er en sjov malebog for voksne en virkelig god idé til Fiskens ønskeliste. Her kan Fisken få lov til at tegne både indenfor og udenfor stregerne. 

En idé kan for eksempel være denne fine malebog, som koster 130 kroner her

julegave til fisken
Fisken vil få glæde af en malebog til jul. © Bog-ide.dk

2. En god pude

Fisken kan have mange drømme og tanker, så det er vigtigt, at den har et sted, hvor den kan forsøge at finde ro. Hvis du er Fisk i stjernetegn, bør du derfor ønske dig en god hovedpude, så du kan sove natten igennem uden for mange tanker men fyldt med søde drømme. 

Du kan eksempelvis ønske dig denne smarte pude fra Ikea, som har en kølende gel, som gør det nemt at falde hurtigt i søvn. Den kan fås til 659 kroner, og du kan finde den her

Fisk julegave
En god hovedpude er vigtig for den drømmende Fisk. © Ikea.com

3. Et gavekort til et kreativt værksted

Uanset om du er mest til maling af keramik, eller om du kunne bruge flere timer på at sidde og lave smykker, så er der helt sikkert et sted, hvor det er muligt for dig at udfolde dine kreative sider, samtidigt med at du bruger tid og snakker om stort og småt med de mennesker, som du holder af. Du bør derfor ønske dig et gavekort eller en oplevelse hos eksempelvis Creative Space (du kan booke tid her) eller Smykbar (som du finder her)! 

julegave til fisken
Et gavekort til et kreativt værksted er lige noget for en Fisk. © Getty Images