Stjernetegn krebs
Vi har samlet en række ting, der er værd at vide om stjernetegnet Krebsen.© Woman.dk

Stjernetegnet Krebs

Hvordan er Krebsen som single – og i et forhold? Hvilke styrker har stjernetegnet? Og hvad siger dagens horoskop om Krebsen i dag?

1. marts 2020 af Redaktionen

Fødselsdag: 22. juni - 23. juli

Element: Vandtegn

Krebsen er et familiemenneske, som elsker at være i et forhold. Det er ikke overraskende, hvis andre ser dig som et blidt og roligt menneske. Derudover er du en følsom sjæl, og mens bekymringer kan gøre dig syg, kan godt humør gøre dig rask igen – du hader at blive kritiseret, og du bliver såret, hvis nogen giver dig en ironisk bemærkning. 

Herunder kan du læse mere detaljeret om, hvilke styrker og udfordringer stjernetegnet Krebsen har – du kan også blive klogere på, hvordan Krebsen er i et forhold, som single, som forælder og som ven. Er du selv Krebs i stjernetegn? Så er det sjovt (og måske lærerigt!) at læse, om stjernerne har ret i deres analyse af dig.

Du kan desuden læse Krebsens horoskop for i dag her.

Læs også om: 

Stjernetegn krebs
En Red Jasper-krystal er god til Krebsen, fordi den kan minde dig om, at det godt at være jordnær.© Woman.dk

1. Krebsens styrker

Stjernetegnet Krebs kan genkendes ved, at du er ualmindelig god til at få andre til at føle sig trygge. Det ville aldrig falde dig ind at fortælle en hemmelighed videre, hvis din veninde har sagt, at hun kun har fortalt det til dig. 

Du er en rolig og blid person – og overfladisk er ikke et ord, der kan knyttes til dig. 

2. Krebsens udfordringer

Som Krebs kan du godt have tilbøjelighed til at have svært ved at føre dine drømme ud i livet. Det betyder dog ikke, at du ikke drømmer stort om karriere, uddannelse, en fed bolig eller en fantastisk rejse – selve udførelsen kan bare godt være lidt svær at gøre til virkelighed.

Derudover er der intet tegn som Krebsen, som er så tilbøjelig til at lade negative tanker påvirke dig, og intet andet tegn som samtidig er så dygtig til at helbrede sig selv. 

Stjernetegn krebs
Stjernetegnet Krebsen er ualmindelig god til at få andre til at føle sig trygge.© Woman.dk

3. Krebsen i et parforhold

Stjernetegnet Krebsen ELSKER at være i et forhold. Dog er det altafgørende for dig, at du kan være dig selv, selvom du har en kæreste. Når du har fundet den rette, holder du godt fast – du holder faktisk fast som med en krebseklo i det, du ikke vil af med!

Jagten på en kæreste og hele datingshowet (Tinder, scorereplikker og så videre) er ikke lige dig, og det er ikke overraskende, hvis du finder – eller har fundet – en kæreste gennem arbejdet, studiet eller gennem venner eller bekendte. 

Kendetegnet for Krebsen i et forhold er blandt andet, at du er meget kærlig – og meget loyal! Det er utroligt vigtigt for dig, at din kæreste har det godt. Sympatisk er klart et ord, din partner vil knytte til dig. 

4. Krebsen som single

Krebsen er som sagt et af de stjernetegn, som elsker at være i et forhold. Når du som Krebs er single, kan du derfor have tilbøjelighed til at drømme dig væk – og gerne væk i et forhold med en kendis. Du kan nemlig ikke lade være med at følge med i, hvad der sker i kendisland, Hollywood og på Instagram – og der er sikkert en helt unik kendis, der især fylder i dine tanker. 

Noget af det, du leder efter i en kæreste, er en person, du kan dele alle dine følelser med. Du er følsom, og derfor kan du have brug for en at tale med dine dybeste tanker om. 

Stjernetegnet Krebsen
Stjernetegnet Krebsen ELSKER at være i et forhold.© Woman.dk

5. Krebs som forældre

Krebsen er et familiemenneske, og derfor falder det dig meget naturligt at have børn i tankerne. Hvis du allerede har fået en eller flere guldklumper, er du den heldige vinder af titlen som den dedikerede forælder – som Krebs betyder dine unger nemlig alt for dig. Du er omsorgsfuld, og du bestræber dig altid på at give dine børn den tryghed, du mener, de har brug for. Lad os bare sige det, som det er: Dine børn kommer ikke til at mangle noget!

6. Krebsen som ven

Som Krebs er du hele vennegruppens mor. Det falder dig naturligt at tænke meget på dine venner, passe rigtig godt på dem og hjælpe dem med alt, de beder dig om. Du føler, din vennegruppe er en slags familie, og du vil derfor være der for dem i både gode og dårlige tider.

Da du selv er så omsorgsfuld, forventer du dog også, at dine venner er det samme overfor dig. Dine venner skal være trofaste og loyale, ellers ser du dem ikke som dine ægte venner. 

7. Kendte personer født i Krebsens tegn

Du er ikke den eneste, der besidder Krebsens følsomme og blide jeg. Her har vi samlet en række kendisser med samme stjernetegn som dig:

 • Lana Del Rey (21. juni)
 • Meryl Streep (22. juni)
 • Ariana Grande (26. juni)
 • Pamela Anderson (1. juli)
 • Lindsay Lohan (2. juli)
 • Margot Robbie (2. juli)
 • Tom Cruise (3. juli)
 • Kevin Hart (6. juli)
 • 50 Cent (6. juli)
 • Tom Hanks (9. juli)
 • Selena Gomez (22. juli)
Margot Robbie og Ariana Grande stjernetegnet Krebsen
Margot Robbie og Ariana Grande har begge stjernetegnet Krebsen. © Wenn

<a name="ascendant">&nbsp;

8. Sol i Krebsen, ascendant i...

Her kan du læse alt om lige præcis din unikke kombi af soltegn (stjernetegn) og din ascendant. Hvis ikke, du kender din ascendant, kan du læse meget mere om den, og finde din ascendant, her.

Sol i Krebsen, ascendant i Vædderen

Vi kan godt forstå, hvis du nogle gange føler, at din udadvendte side tager nogle ret vilde beslutninger, hvor du tænker: “Hey, hvor kom den fra?”, for din sol og ascendant er meget forskellige. På indersiden er du påpasselig, følsom og har brug for omsorg, men det, du viser omverdenen, er fart over feltet og konstant høj puls! Både din sol og ascendant har dog masser af power og gåpåmod. 

Sol i Krebsen, ascendant i Tyren

Foregår din perfekte aften på sofaen med din bedste veninde ved din side, chick flicks på skærmen og bland selv-slik i skålen? Det tror vi vist nok lige, at den gør! Både din sol og ascendant eeelsker ro, tryghed og nærvær, og derfor er du et roligt gemyt, der sætter pris på dine nære relationer og er verdensmester i at drage omsorg for andre. Sødt! 

Sol i Krebsen, ascendant i Tvillingen

Du er typen, der aldrig siger nej til en omgang beerpong, en rejse eller hvilket som helst andet eventyr! Du er en kæmpe ja-hat, og derfor kan folk blive lidt overrasket, når du viser din følsomme side, som du i den grad også har. Folk tror, du er hård som jern, men inde bag din livlige facade, er der et lille bløddyr, der faktisk nemt bliver såret, selvom du ikke så ofte viser det. 

Sol i Krebsen, ascendant i Krebsen

Vær' ærlig, du er hele vennegruppens hønemor, er du ikke? Du er virkelig omsorgens mester, og der er få ting, der er vigtigere for dig end din familie og tætte venner. Du er følsom, og du kan nogle gange være lidt for afhængig af andre mennesker accept. Dog står du ved dine følelser og er ikke flov over at være sensitiv (hvilket du heller ikke skal! You go girl!).

Sol i Krebsen, ascendant i Løven

Finder du ofte dig selv i rollen som gruppens leder? Også selvom du egentlig ikke altid har lyst til det? Så er det, fordi din ascendant er et rigtigt ledertegn. Dit soltegn gør, at du ikke kan lide at skuffe folk, så selvom du ikke altid trives så godt i den rolle, får du ikke sagt fra. Du virker åben, men folk skal ikke lade sig snyde: Du ser ALTID folk an, inden du lader dem komme tæt på. 

Sol i Krebsen, ascendant i Jomfruen

Du er ikke jordens mest højtråbende person, men derimod et menneske, der har brug for fordybning, tid til at tænke over tingene og fornuftige vurderinger. Dertil er du super omsorgsfuld, så der er ingen tvivl om, at denne kombination gør, at du er verdensmester i at give råd, hvilket dine venner uden tvivl har opdaget. 

Sol i Krebsen, ascendant i Vægten

Du er et super charmerende gemyt, der virkelig kan charmere bukserne af alle og enhver. Din åbenhed stammer fra din ascendant, for din sol er faktisk lidt mere indadvendt. Derfor kan det også være med et bankede hjerte, du tager kontakt til fremmede mennesker, men din ascendant sørger for, at du faktisk gør det, selvom du kan være lidt nervøs og genert omkring det. 

Sol i Krebsen, ascendant i Skorpionen

Bløddyr med bløddyr på. Det er lige, hvad du er! Dog har du også en dobbeltskal (altså både Krebs og Skorpioner har skal, det er bare det, vi prøver at sige), hvilket betyder, at det kan være svært for folk at nå ind til din følsomme, bløde kerne. Når andre først er inde under skallen, er du dog jordens bedste ven, der virkelig vil gøre alt for dine nære. 

Sol i Krebsen, ascendant i Skytten

Med ascendanten i Skytten, er der ingen tvivl om, at du er rigtig god social: Du kan starte en samtale med selv den tørreste kiks, og du er typen, alle elsker at være sammen med. Dog falder det dig ikke altid helt naturligt, og selvom du virker udadvendt, kunne du aldrig drømme om at dele dine inderste følelser med folk, du ikke har helt tæt på dig. Kun dine bedste venner og din familie, får del i dine inderste tanker og følelser. 

Sol i Krebsen, ascendant i Stenbukken

Var der nogen, der sagde loyal? Det tror vi vist nok lige! Du er nemlig et super duper loyalt menneske, der virkelig vil gøre alt for, at dine elskede har det godt. Du arbejder hårdt for, at dine håb og drømme skal lykkes, men du har altid for øje, at din succes skal føre til mere tid med dine elskede og flere muligheder for dig og dem, du har nær. 

Sol i Krebsen med ascendant i Vandmanden

Vi kan godt forstå, hvis du nogle gange synes, det er lidt svært at vurdere, hvad du egentligt har lyst til, for dine tegn vil nogle gange modsatrettede ting. Du har både brug for frihed og nærhed, spontanitet og tryghed, eventyr og faste rammer. Dog vil du med alderen lære, at det er de nære relationer, der betyder absolut mest for dig, og så må spændingen komme i anden række. 

Sol i Krebsen med ascendant i Fisken

Massevis af store følelser? Tjek! Sårbar? Oh yes! Tildens til at sætte andre over sig selv? Bingo! Du er virkelig en bowle af store, skønne følelser og omsorg. Du vil SÅ gerne gøre alle omkring dig glade, at du engang imellem glemmer dig selv. Husk, at alle de skønne ting, du gør for alle mulige andre, skal du også gøre for dig selv. Aftale? 

Kilder: “Krebsen” af Linda Goodman, Magichoroscope, Astrofame, Beliefnet, Horoscope, Sweetyhigh, Yourtango

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide