Stjernetegnet Løve
Vi har samlet en række ting, der er værd at vide om stjernetegnet Løve.© Woman.dk

Stjernetegnet Løve

Hvordan er Løven i et forhold og som single? Hvilke styrker har stjernetegnet? Og hvad siger dagens horoskop om Løven i dag?

1. marts 2020 af Redaktionen

Fødselsdag: 24. juli - 23. august

Element: Ildtegn

Stjernetegnet Løve – hvis latinske navn er Leo – er en meget energisk person, som nyder at være selskabelig, og du er gerne i midtpunkt i de fleste kredse, du befinder dig i. Du er en fantastisk, loyal ven og elsker at give gode råd. 

Herunder kan du læse mere detaljeret om, hvilke styrker og udfordringer stjernetegnet Løven har – du kan også blive klogere på, hvordan Løven er i et forhold, som single og som forælder. Er du selv Løve i stjernetegn? Så er det sjovt (og måske lærerigt!) at læse, om stjernerne har ret i deres analyse af dig.

Du kan desuden læse Løvens horoskop for i dag her.

Stjernetegnet Løve
Bde krystallen Pyrite og stjernetegnet Løbe er magtfulde og tiltrækker sig opmærksomhed.© Woman.dk

1. Løvens styrker 

Kendetegnet for Løvens stjernetegn er, at du er en sand leder. Du kæmper for det, du brænder for, og du gør intet halvt. Hvis du går ind i et projekt, er din entusiasme i top, og den har det med at smitte af på andre – det er nok også derfor, at Løver fungerer som fremragende organisatorer og er kloge fordelere af pligter – hvilket klart er en fordel i alt fra gruppearbejde til festplanlægning af en sjov temafest.

2. Løvens udfordringer 

Som Løve er din største udfordring at lave en opsparing – og lade være med at bruge af den. Stjernetegnet Løven går op i kvalitet, og din smag kan godt være dyr. Din trang til at købe – om det er tøj, ting til boligen, rejser, nips og så videre – er simpelthen for fristende til at modstå. Netop derfor er det ofte en stor udfordring for Løver at få startet en opsparing op.  

Hvis du nikker genkendende til det, er her nogle tips til, hvordan du kan spare penge i hverdagen.  

Stjernetegnet Løve
Kendetegnet for Løvens stjernetegn er, at du er en sand leder.© Woman.dk

3. Løven i et parforhold 

Stjernetegnet Løven elsker – og er meget drevet af – kærlighed, og det betyder, at du elsker at være i et forhold! Da du godt kan finde på at påtage lederrollen i forholdet, er det vigtigt, at din partner kan stå fast ved sine meninger og give dig modstand. 

Løven er både kærlig, gavmild og passioneret over for sin partner, og det viser du på flere måder, nemlig ved både søde, små bemærkninger, gaver og ved at tilfredstille din partner i sengen – men det skal helst gå begge veje. Du bliver et pragtstykke af en hustru. 

4. Løven som single

Som Løve nyder du dit singleliv, og du kan være svær at få fingrene i, da du ikke falder for hvad som helst. Du afviser pænt smart-i-en-fart bemærkninger, og du har på ingen måde travlt med at finde en partner at leve lykkeligt med, for du nyder at være midtpunkt i dit eget liv. Du er faktisk ikke helt klar til at dele spotlyset med andre endnu. 

Men dukker han så op alligevel, skal han helst være stærk både fysisk og økonomisk og være klar til at kæmpe for dig. Du vil gerne forkæles og inviteres ud på dyre steder. Fint skal det være. 

Stjernetegnet Løven har med kløgt, ynde og skønhed en evne til at charmere dem omkring sig, og du er god til en lille, uskyldig flirt. Men de, der bliver tryllebundet af dig, kommer på opgave... 

Stjernetegnet Løve
Stjernetegnet Løven nyder sit singleliv.© Woman.dk

5. Løver som forældre

Stjernetegnet Løven er en overskudsforælder. Som mor overøser du dine børn med kærlighed og hengivenhed. Du kan have svært ved at se dine børns fejl, men når du først har opdaget dem, bliver du striks omkring det. 

Løven er altid fuld af overskud – og er særdeles velklædt. Du vil gerne fremstå på toppen, og du gør dit bedste for, at det sker – både for dig og dit barn. Derfor kommer du for eksempel også til at holde nogle børnefødselsdage, der siger spar to, og som virkelig vil blive værdsat. 

Derudover støtter du op om de valg, dit barn skal træffe i livet, og vil altid hjælpe til for at han/hun opnår sine mål. 

6. Kendte personer født i Løvens tegn 

Du er ikke den eneste, der besidder Løvens sprudlende og overdådige personlighed. Her har vi samlet en række kendisser med samme stjernetegn som dig:

 • Jennifer Lopez (24. juli)
 • Matt LeBlanc (25. juli)
 • Taylor Momsen (26. juli)
 • Nikolaj Coster-Waldau (27. juli)
 • J.K. Rowling (31. juli)
 • Harry Potter (31. juli)
 • Barack Obama (4. august)
 • Mø (13. august)
 • Halle Berry (14. august)
 • Ben Affleck (15. august)
 • Madonna (16. august)
 • Coco Chanel (19. august)
 • Demi Lovato (20. august)
 • Casper Christensen (22. august)
Matt LeBlanc og Demi Lovato løve stjernetegn
Matt LeBlanc og Demi Lovato er født med stjernetegnet Løve.© Wenn

Kilder: “Løven” af Linda Goodman, Magichoroscope, Astrofame, Beliefnet, Horoscope, Sweetyhigh, Yourtango

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.