Søskende fra filmen Our Idiot Brother
Har du eller en af dine søskende et af de tre stjernetegn? © Big Beach Films, Likely Story, The Weinstein Company, Yuk Film

Personer med et af disse 3 stjernetegn er ifølge astrologien de bedste søskende

Så kan I endelig få svar på, hvem der er den bedste i søskendeflokken!

15. december 2018 af Simone Overgaard Aaberg

Nu kommer svaret på det, som vi alle har ventet på. Svaret, som én gang for alle kan afslutte den evige diskussion om, hvem i søskendeflokken der EGENTLIG er den allerbedste søster eller bror.

Astrologien har nemlig talt, og ifølge den er der ikke tvivl om, hvilke stjernetegn der er særdeles gode til den dersens søskende-rolle….

Jomfruen, Tyren og Vægten er de bedste søskende

Og det er der tre ganske simple årsager til ifølge astrologien...

Søskende født i Tyrens stjernetegn går ekstremt meget op i loyalitet, og de elsker at tilbringe tid med deres familie. De er af natur meget beskyttende over for dem, de holder af, og vil altid kæmpe for sine søskende.

Stjernetegnet Jomfruen hjælper altid dem, der har brug for det – og særligt dem som står personen nær. Familien er en kernesag for Jomfruen, som vil gøre alt for, at familiens bånd forbliver stærkt. 

Søskende født i Vægtens stjernetegn er som regel familiens peacemaker, der sørger for, at alle kan enes og har det godt sammen. De er ekstra fantastiske som søskende, fordi de er gode til at samarbejde og dele. 

Er ingen af dine søskende et at de tre stjernetegn?

Ja ja, vi kan jo af gode grunde aldrig være heeelt sikker på, at astrologien giver det eneste sande svar. For måske du er så heldig at have en super sød søster eller bror (og selvfølgelig selv være en eminent god søster), UDEN at nogen af jer er blandt de tre stjernetegn. Og så er det jo i virkeligheden det eneste, som betyder noget! 

Kilde: Labyrinthos

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.