Kvinde der slapper af og kvinde der løber på stranden
Små ting i hverdagen kan sagtens fungere som selvforkælelse. © Getty Images

Her er den oplagte selvforkælelsesaktivitet til dit stjernetegn

Har du allerede nu en idé om, hvad din er?

6. maj 2020 af Helene Desirée Jørgensen

Hvis du, ligesom os, elsker selvforkælelse og stjernetegn, er du landet det helt rigtige sted. For om du elsker at gøre gode ting for dig selv, eller ofte har det med at glemme det, bør selvforkælelse altid være en prioritet. 

Da alle stjernetegn er forskellige, slapper vi derfor af og lader op på forskellige måder. Det kan for eksempel være ved at sætte musik på og danse rundt, hoppe i pyjamas og se film, eller løbe en lang tur. 

Her er et bud på en type selvforkælelse, der er optimal for dig – baseret på dit stjernetegn! Hvilket stjernetegn er du, og hvilken aktivitet skal du i gang med?

Stjernetegnet Vædder
Den oplagte selvforkælelsesaktivitet for Vædderen er at bruge energi. © Woman

Vædderen

Fødselsdag: 21. marts - 20. april

Aktivitet: Alt, så længe du bevæger dig. Som ildtegn er Vædderen passioneret og fyldt op med energi, der skal bruges. Så om du vil lave hjemmefitness, danse rundt eller noget helt tredje, så skal du bare være i gang og ikke sidde stille. 

Stjernetegnet Tyr
Den oplagte selvforkælelsesaktivitet for Tyren er at lave et måltid fra bunden. © Woman

Tyren

Fødselsdag: 21. april - 21. maj

Aktivitet: Lav et måltid fra bunden. Tyren kan lide når tingene er af kvalitet og lavet med kærlighed, og derfor vil det være oplagt for dig at eksperimentere. Tilbered et måltid, som du aldrig har lavet før, eller forfin en af de opskrifter, du allerede elsker.

Stjernetegnet Tvilling
Den oplagte selvforkælelsesaktivitet for Tvillingen er en detox fra omverdenen. © Woman

Tvillingen

Fødselsdag: 22. maj - 21. juni 

Aktivitet: Detox dig selv fra omverdenen. Tvillingen elsker at være social og tale med sine veninder. Men til tider har din hjerne brug for et break fra alt det nye og tid til at bearbejde dét, den allerede ved. Sluk derfor din mobil, gem den væk, og lav noget kun for dig som motion eller fordybelse i en bog.  

Stjernetegnet Krebs
Den oplagte selvforkælelsesaktivitet for Krebsen er et maraton med dens yndlingsserier. © Woman

Krebsen

Fødselsdag: 22. juni - 23. juli

Aktivitet: Du skal holde seriemaraton. Krebsen elsker at være hjemme, hvor du kan skabe en rigtig hyggestemning med snacks, sodavand og selvfølgelig bingewatche din yndlingsserie. Så hop under dynen, og sæt serien Venner på, når du skal have en afslappende tid fra dit hektiske liv.

Stjernetegnet Løve
Den oplagte selvforkælelsesaktivitet for Løven er en god lur. © Woman

Løven

Fødselsdag: 24. juli - 23. august

Aktivitet: En lang og god morfar. Den hårdtarbejdende, stolte Løve har brug for en pause engang imellem til at forny energien. Når du føler dig drænet, er din oplagte selvforkælelse at lægge dig i din seng og tage en god lur. 

Stjernetegnet Jomfru
Den oplagte selvforkælelsesaktivitet for Jomfruen er et DIY-projekt. © Woman

Jomfruen

Fødselsdag: 24. august - 23. september 

Aktivitet: Et kreativ DIY-projekt. Organisering og smukke ting er guf for Jomfruen. Hvis du har et antik møbel, der kunne trænge til en makeover, eller et klædeskab, der skal organiseres, vil arbejdet, du lægger i det, være lige så givende og afslappende, som det endelige resultat.  

Stjernetegnet Vægt
Den oplagte selvforkælelsesaktivitet for Vægten er at dyrke yoga. © Woman

Vægten

Fødselsdag: 24. september - 23. oktober

Aktivitet: Du skal dyrke yoga. Balance og harmoni er vigtigt for Vægten. Du prøver at opnå fred og balance, og det er ikke altid en let opgave. Hiv en måtte frem derhjemme, og kast dig ud i yoga, da dette vil hjælpe på din balance indeni og gøre dig afslappet. 

Stjernetegnet Skorpion
Den oplagte selvforkælelsesaktivitet for Skorpionen er at skrive dagbog. © Woman

Skorpionen

Fødselsdag: 24. oktober - 22. november

Aktivitet: Du skal skrive dagbog. Som Skorpion kan du have svært ved at udtrykke dine inderste følelser, hvilket måske skyldes, at det er et tegn, der beskytter sig selv. Derfor kan en dagbog måske hjælpe dig med at komme ud med, hvad du føler ved at få dine tanker ned på papir. Det vil få dig til at til at forstå dig selv meget bedre.

Stjernetegnet Skytte
Den oplagte selvforkælelsesaktivitet for Skytten er at læse bøger. © Woman

Skytten 

Fødselsdag: 23. november - 21. december

Aktivitet: Du skal læse bøger. Vis, uafhængig og viljestærk – Skytten er vild med at undersøge nye ting og udvide sin horisont. Derfor er det oplagt for dig at læse bøger, når du skal slappe af. Om du er til krimi, romantiske noveller, sexnoveller eller biografier, vil du elske at lære om nye perspektiver. 

Stjernetegnet Stenbuk
Den oplagte selvforkælelsesaktivitet for Stenbukken er at løbe en tur. © Woman

Stenbukken

Fødselsdag: 22. december - 20. januar

Aktivitet: Løb en tur! Stenbukken er ambitiøs, og du elsker at se resultater. Men derfor har du, som alle andre, brug for et break sommetider, og derfor vil en løbetur gøre underværker for dig og samtidig få dig til at føle, at du har opnået noget – præcis som du kan lide. Hvis du starter ud helt på bar bund angående løb, kan du anskaffe dig et løbeprogram, der kan hjælpe dig med at komme i gang. 

Stjernetegnet Vandmand
Den oplagte selvforkælelsesaktivitet for Vandmanden er at lukke verden ude med ørebøffer. © Woman

Vandmanden

Fødselsdag: 21. januar - 19. februar

Aktivitet: Luk verden ud med dine ørebøffer. Vandmanden er uafhængig og påskønner alenetid. Derfor er det oplagt for dig at tage dine ørebøffer på og lytte til musik eller lyde, der er god for din sjæl. Om du vil slappe af i sofaen eller gå en lang tur i skoven er helt op til dig. Det hele handler om dig, og at du skal koble fra. 

Stjernetegnet Fisk
Den oplagte selvforkælelsesaktivitet for Fisken er et boblebad. © Woman

Fisken

Fødselsdag: 20. februar - 20. marts

Aktivitet: Tag et lækkert boblebad. Fisken elsker at dagdrømme, og derfor har du nogle gange brug for at få lettet dine tanker. Find din indre havfrue frem, og lav det lækreste boblebad med stearinlys, musik og æteriske olier

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.