Instagramprofil stjernetegn @astrology_babey
Find din indre Bratz frem på Instagramprofilen @astrology_babey.© Instagram: @astrology_babey

8 sjove Instagramprofiler, du skal følge, hvis du virkelig elsker alt ved stjernetegn og horoskoper

Behøver vi at sige, at vi (selvfølgelig) allerede følger med hos alle 8?

18. marts 2020 af Maria Clara Iuel

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi her på Woman er meget begejstrede for alt, der har med stjernetegn at gøre. 

For er der ikke bare noget tilfredsstillende over at læne sig tilbage og lade stjernerne tale? Vi synes i hvert fald, at det er både sjovt, lærerigt og underholdende. Og når vores passion for stjernetegn kan kombineres med Instagram, som vi er flittige brugere af, så er der ikke et øje tørt. 

Derfor har vi samlet vores favorit-profiler på Instagram til dig, der ligesom os, ikke kan få nok af stjernetegn og astrologi. 

1. Sanctuary: @sanctuarywrld

Er du til sjove, ærlige og underholdende grafikker, der på en virkelig fin måde viser, hvad de forskellige stjernetegn har af skægge og finurlige egenskaber? Blandt andet hvad dit drømmejob var som barn, eller hvad du er mest tilbøjelig til at pakke i din kuffert. Så er denne Instagram-profil helt sikkert noget for dig. 

2. Co-Star: @costarastrology

Co-Star er virkelig en sjov profil at følge, fordi den gør det nemt og overskueligt at sammenligne dit eget og dine veninders stjernetegn. Det er altid en god samtalestarter, og så er Co-Star oven i købet også en app, som du kan hente til både android og iOS.

View this post on Instagram

Check Sun/Venus/Mars!

A post shared by Co – Star (@costarastrology) on

3. Nadine Jane Astrology: @nadinejane_astrology

En af de mere seriøse astrologi-profiler på Instagram, der blandt andet opdaterer dig med et månedligt mantra, der passer til netop dit stjernetegn, afliver klichéer og myter om tegnene, gør dig klog på hvad din ascendant fortæller om dig og samtidig sætter dig ind i, hvad planeterne og deres placering betyder for dig. 

4. Trashbag_Astrology: @trashbag_astrology

Som navnet så fint afslører, har vi her at gøre med en af de lidt mere ærlige (og grineren!) profiler, der også til dels hænger de forskellige stjernetegn ud engang imellem, men altid på en sjov og underholdende måde. På Trashbag_Astrology er du altid sikret et godt grin. 

Desværre er denne geniale profil privat, men vi lover dig, at et follow hos Trashbag_Astrology er det hele værd!

5. Jakes Astrology: @jakesastrology

Skarpe betragtninger og virkelig sjove og sigende billeder – det er, hvad du finder på denne Instagram-profil. Der er næsten ikke noget sjovere, end når du kan genkende sig selv eller en veninde i en meme. 

6. Astrology Stuff: @astrologystuff

På Astrology Stuff finder du masser af spot on memes og videoer om de 12 stjernetegn. Det er næsten lidt uhyggeligt, så godt de passer… 

7. Astrology Babey: @astrology_babey

På denne Instagram-profil finder du et dejligt miks af Bratz, Totally Spies, Powerpuff Pigerne og mange andre af de velkendte figurer fra din barndom forvandlet til genkendelige memes om stjernetegnene. Hyggeligt og nostalgisk.

8. Astrology and Zodiac: @astrhology

Hvis du synes, det er sjovt at vide, hvordan du eller dine veninder opfører jer, når I bliver forelskede, eller bare er helt vild med katte-memes, så er Astrology and Zodiac et godt sted at følge med. Oveni hatten er det serveret på en super underholdende måde med gode billeder, og så er vi solgt.

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.