Stjernetegnet Skorpion
Vi har samlet en række ting, der er værd at vide om stjernetegnet Skorpionen.© Woman.dk

Stjernetegnet Skorpion

Hvordan er Skorpionen i et forhold og som single? Hvilke styrker har stjernetegnet? Og hvad siger dagens horoskop om Skorpionen i dag?

1. marts 2020 af Redaktionen

Fødselsdag: 24. oktober - 22. november

Element: Vandtegn

Stjernetegnet Skorpion – hvis latinske navn er Scorpio – er en meget selvsikker person, som ikke bange for at være hudløst ærlig. Du er selektiv, når det kommer til venskaber, men til gengæld er du enormt loyal over for de venner, du har. Du går op i retfærdighed, men alligevel elsker du at få det sidste ord. 

Herunder kan du læse mere detaljeret om, hvilke styrker og udfordringer stjernetegnet Skorpion har – du kan også blive klogere på, hvordan Skorpionen er i et forhold, som single, som forælder og som ven. Er du selv Skorpion i stjernetegn? Så er det sjovt (og måske lærerigt!) at læse, om stjernerne har ret i deres analyse af dig.

Du kan desuden læse Skorpionens horoskop for i dag her.

Læs også om: 

Stjernetegnet Skorpion
Skorpionen er fyldt med store drømme, og Citrine-krystallen hjælper med at føre tanke til handling.© Woman.dk
 

1. Skorpionens styrker

Som Skorpion har du en fantastisk intuition – en sjette sans måske? Du kan stå udefra og læse en situation på en anden måde, og din mavefornemmelse er ofte den rigtige. Måske er det derfor, at det ofte er stjernetegnet Skorpion, der giver de bedste råd...

 

2. Skorpionens udfordringer

Den største udfordring, du har som Skorpion, er at give slip. Hvis du går igennem sorg eller problemer, har du en tendens til at tænke for meget over tingene, og der går lang tid, før du virkelig bearbejder dem. Skorpionen opretholder et stolt og køligt ydre, og derfor kan det være vanskeligt for dig at vise dine dybeste følelser.   

Stjernetegnet Skorpion
Stjernetegnet Skorpionen har en fantastisk intuition.© Woman.dk
 

3. Skorpionen i et parforhold

Når du som Skorpion er i et forhold, er det ikke bare for sjov. Du elsker et intenst og ægte parforhold – og din partners lykke vil komme først. Du elsker næsten alt ved at være i et forhold. I en partner ønsker du en, som kan dominere dig og gøre dig stolt. Han må gerne være stærk, maskulin og se godt ud. 

Selvom I kan skændes privat, vil du altid forsvare din partner over for alle andre, da du ikke finder dig i, at nogen taler ondt om – eller udnytter – ham. Derfor betyder det meget for dig, at din partner viser, at han er til at stole på, og at han virkelig vil dig – så åbner du til gengæld også helt op for følelserne. 

 

4. Skorpionen som single

Skorpionkvinder har ikke meget til overs for kvinder, der låser sig fast i rollen som kæreste, hustru eller moder, og derfor har du det rigtig godt med at være single. Du nyder, at du kan bruge din magt til at være lidt mystisk og gådefuld – for det skal da ikke være helt let for en potentiel partner at regne ud, hvem du er.

Du er en kvinde med stærke følelser, og du deler nødigt ud af dem, for du kan bedst lide at holde dem for dig selv. Derfor gider du heller ikke bruge din tid på useriøse dates og forhold, så du vælger at være tålmodig, indtil den rette banker på døren. Når du så endelig falder for én, falder du hårdt, og hvis han ender med at forråde dig, gør det ekstra ondt...

Heldigvis kan du finde råd for at hele dit knuste hjerte.

Stjernetegnet Skorpion
Når stjernetegnet Skorpion er i et forhold, er det ikke bare for sjov.© Woman.dk
 

5. Skorpioner som forældre

Stjernetegnet Skorpion er en beskyttende forælder. Hvis nogen gør dit barn fortræd, er du der med det samme. Du går til uendelige længder for, at dit barn har det godt, og du vil arbejde ekstremt hårdt for at den lille er glad og tilfreds. 

Du går op i at lære dine børn at møde vanskeligheder med et modigt sind, og du giver dem plads til at lave fejl – så de kan lære. Du elsker at bruge tid på at opmuntre børnene til at nå et højere mål, og du er villig til at støtte dem i alt det, de har brug for. 

 

6. Skorpionen som ven

Skorpionen er den loyale ven! Når du først har kastet din kærlighed på et andet menneske, forventer du, at I skal være venner for evigt – altså, som i til den dag I dør! Du ser dine venner som din familie, og har deres ryg ligemeget hvor og hvornår.

Du er ekstremt pålidelig, hvilket også gør, at du er den i vennegruppen, der ved alles hemmeligheder. Alle dine venner ved nemlig, at du vil tage deres hemmelighed med i graven og aldrig fortælle dem til nogle. Du kan egentlig ikke lide at have hemmeligheder, men så længe, du ved, at det betyder meget for dine venner, at du holder det hemmeligt, kunne du aldrig finde på at lade noget slippe ud. 

 

7. Kendte personer født i Skorpionens tegn

Du er ikke den eneste, der besidder Skorpionens fascinerende og dragende evner. Her har vi samlet en række kendisser med samme stjernetegn som dig:

 • Ryan Reynolds (23. oktober)
 • Drake (24. oktober)
 • Katy Perry (25. oktober)
 • Ciara (25. oktober)
 • Julia Roberts (28. oktober)
 • Frank Ocean (28. oktober)
 • Kendall Jenner (3. november)
 • Matthew McConaughey (4. november)
 • Emma Stone (6. november)
 • Ellen Pompeo (10. november)
 • Demi Moore (11. november)
 • Leonardo Dicaprio (11. november)
 • Anne Hathaway (12. november)
 • Ryan Gosling (12. november)
Katy Perry og Ryan Reynolds skorpion stjernetegn
Katy Perry og Ryan Reynolds er født med stjernetegnet Skorpion © Wenn

Kilder: “Skorpionen” af Linda Goodman, Magichoroscope, Astrofame, Beliefnet, Horoscope, Sweetyhigh, Yourtango

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.