Stjernetegnet Skytten
Vi har samlet en række ting, der er værd at vide om stjernetegnet Skytten.© Woman.dk

Stjernetegnet Skytten

Hvordan er Skytten i et forhold og som single? Hvilke styrker har stjernetegnet? Og hvad siger dagens horoskop om Skytten i dag?

1. marts 2020 af Zenia Andine Kehlet

Fødselsdag: 23. november - 21. december

Element: Ildtegn

Stjernetegnet Skytten – hvis latinske navn er Sagittarius – er en meget direkte person. Du siger ofte, hvad du tænker – selvfølgelig i god tro. Du er rastløs og hader at sidde eller stå stille – det er slet ikke dig! Du vil helst have, at der sker noget, og du er åben for at prøve nye ting.

Herunder kan du læse mere detaljeret om, hvilke styrker og udfordringer stjernetegnet Skytten har – du kan også blive klogere på, hvordan Skytten er i et forhold, som single, som forælder og som ven. Er du selv Skytte i stjernetegn? Så er det sjovt (og måske lærerigt!) at læse, om stjernerne har ret i deres analyse af dig.

Du kan desuden læse Skyttens horoskop for i dag her.

Læs også om: 

Stjernetegnet Skytten
Tiger's Eye-krystallen styrker stjernetegnet Skyttens nysgerrige og legesyge kvaliteter.© Woman.dk
 

1. Skyttens styrker 

Stjernetegnet Skytten har klart den styrke at være åbensindet. Du er åben for nye ting, og det er blot en af grundene til, at andre gerne vil tilbringe tid sammen med dig. Forandringer tager du også let på – de kan sagtens komme din vej, fordi du er åben over for dem. 

 

2. Skyttens udfordringer

Du kan godt have det lidt svært ved at acceptere de forpligtelser, du har. Du vil hellere have det sjovt, og derfor kan det også være svært at acceptere. Du kan desværre bare ikke altid løbe fra dine pligter...

Stjernetegnet Skytten
Stjernetegnet Skytten har klart den styrke at være åbensindet.© Woman.dk
 

3. Skytten i et parforhold 

Noget af det vigtigste i et parforhold er – for dig – at kunne grine med din partner. Du elsker at have det sjovt, og det er vigtigt, at din partner har humor og kan få dig til at grine. Derudover elsker Skytten også at tage på dates i forholdet, hvor I kan more og hygge jer sammen. 

Det er for Skytten vigtigt at kunne snakke ærligt om problemer i forholdet. Du kan være meget direkte, og når I snakker om problemerne, vil du gerne have det løst i første omgang, så det ikke skal tages op igen på et andet tidspunkt. 

 

4. Skytten som single

Stjernetegnet Skytten er meget åben over for at gå ind i et nyt forhold. Til gengæld har Skytten lidt svært ved at opdage, når personer viser interesse for dig. 

Du har altid fart på – og derfor kan du nogle gange godt glemme at stoppe op og se på det, der er lige foran dig. Det kan nemlig være en potentiel kæreste, så det ville være ærgerligt at overse. 

Til gengæld har du heller ikke travlt med at finde den rigtige. Du nyder nemlig at være single og have fokus på dig selv. Er der noget bedre end at have det godt i sit eget selskab?

Stjernetegnet Skytten
Stjernetegnet Skytten er meget åben over for at gå ind i et nyt forhold.© Woman.dk
 

5. Skytter som forældre

Ord, der beskriver stjernetegnet Skytten som forælder, er rolig og afslappet. Du har nemlig et meget afslappet forhold til jeres hjem. Det behøver ikke være ryddeligt, for du har nemlig orden i dit rod. Det er ikke noget, der ændrer sig, når der er børn i billedet.

Du vil være den sjove forælder, som er klar på forskellige aktiviteter med dit barn – og det vil dit barn elske dig for. Du vil opdrage dit barn til at være fordomsfri mod alle mennesker på sin vej. Næstekærlighed er for dig også et vigtigt begreb at lære dit barn –og et begreb, du selv lever efter. Det gælder både i forhold til mennesker og dyr.

 

6. Skytten som ven

Skytten er den optimistiske ven. Du er altid i stand til at se tingene på den lyse side – er din veninde lige blevet single? Skidt pyt, der er så mange lækre fyre på Tinder! Er din cykel på værksted? Jamen det er da ligemeget, du havde alligevel brug for de ekstra skridt på kontoen.

Som Skytte er du også den ven, der altid kan underholde hele selskabet – du elsker, at der sker noget nyt, og er altid med på et spontant eventyr. 

 

7. Kendte personer født i Skyttens tegn

Du er ikke den eneste, der besidder Skyttens åbne sind og siger det, der falder dig ind. Her har vi samlet en række kendisser med samme stjernetegn som dig:

 • Miley Cyrus (23. november)
 • Medina (30. november)
 • Anna David (2. december) 
 • Britney Spears (2. december)
 • Tyra Banks (4. december)
 • Jay-Z (4. december)
 • Bubber (11. december)
 • Taylor Swift (13. december)
 • Vanessa Hudgens (14. december)
 • Zara Larsson (16. december) 
 • Brad Pitt (18. december) 
Taylor Swift og Zara Larsson Skytte stjernetegn
Taylor Swift og Zara Larsson er født med stjernetegnet Skytte© Wenn

Kilder: “Skytten” af Linda Goodman, Magichoroscope, Astrofame, Beliefnet, Horoscope, Sweetyhigh, Yourtango

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.