kvinder drikker vin
Hvem er gruppens største festabe? © Getty Images

Disse stjernetegn er ifølge astrologien de største festaber

Der er altid den ene, der kan drikke shots på stribe og danse natten lang

7. juni 2019 af Simone Overgaard Aaberg

Ser du dig selv som venindegruppens ultimative festabe? Eller er du mere hende, der hellere vil bruge aftenen på at snakke og sippe cocktails, fremfor at danse så sveden drypper?

Her kan dit stjernetegn spille en rolle! Hvilket stjernetegn er du? Udover at kunne fortælle noget om dit daglige horoskop, så kan astrologien også gøre os klogere på en masse anden ekstremt nyttig viden (Eksempelvis hvordan du er som single og hvilken type veninde du er)

Og ja, det kan altså også én gang for alle slå fast, hvilke stjernetegn der er de absolut største festaber. For du har måske en rimelig god idé om, hvordan du opfører dig, når du er til fest. Men stemmer det også overens med dit stjernetegn? 

Vædderen, Tvillingen, Skytten og Fisken

... er de største festaber af alle stjernetegnene! De har alle det tilfælles, at de ELSKER en god fest og ikke har noget imod at ryste hofterne til musikkens rytmer.  

Sådan foretrækker de forskellige stjernetegn at feste:

 • Vædderen – giver den gas på dansegulvet. Vædderen elsker en god fest og er ikke bleg for at vise sine flotteste dansetrin frem – og det inkluderer alle de fede 80'er-moves!
 • Tyren – er festens DJ. Tyren kan godt lide at have kontrol over tingene – musikken er ingen undtagelse. Derfor er Tyren ofte travlt beskæftiget med at finde den perfekte dansemusik, der sætter festen igang. 
 • Tvillingen – elsker at feste! Så snart musikken spiller er de at finde på dansegulvet, og er der kommet bare en smule alkohol indenbords, kan resten af festen godt forvente flirt og spas fra Tvillingens side af.  
 • Krebsen – er ikke den store festabe. Krebsen er bestemt ikke den første, du ser på dansegulvet – tværtimod vil de hellere sidde og snakke, mens de nyder en drink. 

 • Løven – bruger flere timer på at gøre sig klar. Løven elsker at dresse sig op til en festlig aften og bruger gerne flere timer foran spejlet – også selvom lysten til at feste til langt ud på natten ikke er en selvfølge. 
 • Jomfruen – passer på sine venner. Jomfruen er måske ikke den vildeste til festen, men til gengæld er de eminente til at passe på deres venner og sørge for, at tingene ikke stikker helt af.

 • Vægten – nyder at være social. Vægten er snakkesaglig, udadvendt og elsker at dele aftenens eskapader med vennerne på de sociale medier. Vægten er altid klar på fest, men vil helst forblive en del af et selskab og ikke gå solo. 
 • Skorpionen – kan godt lide at flirte. Eftersom Skorpionen er meget flirtende af natur, elsker de at møde nye mennesker og sender gerne et par frække og flirtende blikke afsted mod potentielle matches. 
 • Skytten – sætter pris på en god fest. Det er ikke for sjov, at Skytten er et af de vildeste stjernetegn, hvad angår festhumør. Skytten elsker at give den gas på dansegulvet og ofte den, der sætter festen igang.

 • Stenbukken – er ikke den vildeste festabe. Stenbukken er et af de mere seriøse stjernetegn og er foretrækker små privatfester eller fester, hvor de kan sidde på sidelinjen og hyggesnakke med andre. 
 • Vandmanden – foretrækker eventyr fremfor fester. Der er ingen tvivl om, at Vandmanden godt kan lide at more sig – men det skal hellere være i form af skøre eventyr og rejser fremfor sene nattetimer i bylivet.
 • Fisken – elsker at give den gas. Fisken går ikke nødvendigvis i byen hver weekend, men når de gør, så går de all in! Du kan være sikker på, at der bliver sunget og danset til den store guldmedalje. 

Kilder: My.Astrofame.com

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.