Ting, du kender, hvis din kæreste er Fisk i stjernetegn
Er din kæreste Fisk i stjernetegn? Bliv klogere på Fisken her.


© Getty Images

6 ting, du skal vide, hvis du har en kæreste, der er Fisk i stjernetegn

Fisken er enormt følsom, og den bryder sig ikke om konfrontationer

21. februar 2023 af Henny Müller Dahl

Har du en kæreste, der har fødselsdag mellem den 20. februar og 20. marts? Så har du fået dig noget af en fangst. Du er nemlig kærester med en Fisk! Et følsomt vandtegn med et stort hjerte. 

Her i denne artikel kan du blive meget klogere på, hvordan det egentlig er at være kærester med en lille Fisk. Vi fortæller dig blandt andet, hvad Fisken sætter pris på i et forhold, hvordan Fisken opfører sig under et skænderi og hvilke gaver, der er de helt perfekte til en Fisk. 

Sådan er det at date en Fisk 

Fisken bliver ofte hurtigt knyttet til den person, den dater. Fisken elsker at drømme om, hvordan forholdet mon vil udvikle sig – endda inden de rigtigt lærer den anden person at kende. Fisken lever derfor ofte lidt i fremtiden i stedet for i nuet, og den har tendens til at udvikle stærke følelser tidligt i forholdet. Den kan have svært ved at forstå, at andre hellere vil tage små skridt. 

Fisken har en drømmende og afslappet personlighed, og den holder meget af romantik! Den ville elske, hvis dens dates kunne blive lige som dem, vi typisk ser på film, hvor setting, stemning og samtale bare kører på spinner. Den ELSKER at gå til koncert, til comedy, i biografen eller på museum, så du kan godt forberede dig på en masse sjove oplevelser, hvis du dater en Fisk. 

Fiskene er glade for at skabe stærke bånd, og de foretrækker en dyb og meningsfuld samtale fremfor en overfladisk small talk. De kan godt være lidt generte i starten af et forhold, men efter kort tid bliver de typisk meget komfortable. Fisk har også en høj følelsesmæssig intelligens, og de er derfor gode til at spotte, om andre er godt tilpas.

Sådan er det at date en Fisk
Fisken får hurtigt følelser for den person, den dater. © Getty Images

Sådan er Fisken seksuelt

Fisken er ret god i sengen – til stor glæde for dens partner. Fisken er meget fantasifuld, når det kommer til at prøve nye ting i sengen, og den er faktisk også ret dirty minded og kan lokkes med på det meste. Den er ikke dømmende overfor sin partners seksuelle ønsker, og den elsker at servicere og tilfredsstille sin partner. Fisken holder også meget af at få komplimenter, så hold endelig ikke igen med de søde ord undervejs! 

Når du går i seng med en Fisk, kan du være sikker på at opleve en masse drømmende, romantiske og superfrække øjeblikke. Den ønsker ofte kun at have sex med personer, den virkelig stoler på og som har gjort sig fortjent til oplevelsen. Fisken vil nemlig hade at blive valgt fra efter sex – det vil såre den dybt! 

Sådan er Fisken i sengen
En Fisk går meget op i at tilfredsstille sin partner. © Getty Images

Det sætter Fisken pris på i en kæreste

Fisken er en håbløs romantiker, som elsker at være forelsket. Fisk bruger meget tid på at dagdrømme og generelt tænke på deres partner. De elsker også at gøre tjenester og at give gaver, så hvis du er kærester med en Fisk, kan du regne med at få en hel masse gaver uden grund. Men Fisken vil helst også have noget igen, og den forventer og sætter pris på, hvis dens partner gengælder de mange søde gerninger. Med andre ord: Fisken skal være i forhold med en person, som er lige så sød og omsorgsfuld – og ikke mindst gavmild – som den selv er. For dette stjernetegn er nok det mest empatiske af dem alle! 

Hvis du skal på date eller måske fejre årsdag med Fisken, vil stjernetegnet sætte stor pris på, hvis du bidrager med planlægningen. Fisken er nemlig ikke glad for selv at have ansvar for alle planer og detaljer; den vil bestemt blive glad for, at du selv kommer med idéer til sjove dates.  

Fisken er et sensitivt væsen, og noget af det vigtigste for en Fisk er at være i et forhold, hvor den frit kan udtrykke sine følelser. For den føler meget! Som kæreste til en Fisk kan du dog komme til at føle, at du virkelig skal grave dybt for at få dens sande følelser frem. Dette skyldes, at Fisken har en naturlig optimisme, så når den ikke taler højt om sine problemer, skyldes det typisk, at den tror, de vil forsvinde af sig selv, eller fordi den ikke ønsker at være en byrde for andre. 

Den kan nærmest blive lidt selvdestruktiv, når den bliver vred eller ked af det og bare ikke kan komme af med dét, den brænder inde med. Fisken lader ting være usagte i håbet om, at dens partner bare vil opdage, hvilke følelser og tanker der fylder. Men du er højst sandsynligt ikke synsk, så det bedste, du kan gøre, er at skabe et trygt miljø, hvor Fisken kan tale frit. 

Det sætter stjernetegnet Fisken pris på i en kæreste
En Fisk elsker at give sin kæreste gaver – og håber på at få noget igen! © Getty Images

Sådan er Fisken i et parforhold

Som tidligere nævnt elsker Fisken at holde romantikken i live! Den vil meget gerne fejre mærkedage (og selvfølgelig også valentines dag), for det er de perfekte tidspunkter at give små og store gaver, hvilket er Fiskens foretrukne måde at vise kærlighed på. 

Når Fisken først er i et forhold, er den meget støttende overfor sin partner. Fisken vil altid hjælpe sin bedre halvdel, og den elsker at føle sig nyttig. Derfor nyder den at give gode råd og at være der for dig, hvis du har en dårlig periode. Den ved, hvor vigtigt det er at støtte hinanden, når hverdagens mange udfordringer hober sig op. Og så tror den fuldt ud på soulmates!

Fisken kan sommetider være lidt svær at læse – det ene øjeblik kan den være meget udadvendt, mens den det andet øjeblik lukker af. Med tiden vil du lære at forstå denne skiftende Fiske-energi. Selvom Fisken elsker at lave spændende aktiviteter, så har den heller intet imod bare at tage en lur på sofaen sammen, hvis det er dét, I har brug for. Den sætter pris på alle jeres fællesoplevelser, store som små. 

Sådan er det at være i et forhold med stjernetegnet Fisken
Fisken forsøger altid at støtte sin partner. © Getty Images

Sådan er Fisken i et skænderi

Fiskene bryder sig ikke om uretfærdighed, eller at nogen er led overfor dem. Der skal meget til, at den bliver sur, og den har nemt ved at tilgive. Men imens de andre vandtegn Krebsen og Skorpionen har tendens til at beskytte sig selv ved at fremstå hårdere, end de er, forsvarer Fisken sig selv ved at svømme væk. Den trækker sig oftest fra diskussioner og skænderier, og den hader at konfrontere andre. Det får den til at føle sig meget presset! Fisken vil helst undgå alle konfrontationer, medmindre der bare ikke er andet at gøre.

Fisken skal helst ikke have en alt for dominerende partner, og det er vigtigt, at du ikke kritiserer din Fiske-kæreste for meget. Hvis du har brug for at komme ud med dine frustrationer, har det stor betydning, at du udtrykker dem med en rolig stemme og et blidt sprog. En Fisk vil ofte ofre sine egne behov for at tilpasse sig, og selvom du sikkert synes, at det er fedt, er det vigtigt, at du er opmærksom på din Fiske-kærestes behov. 

Fisken er så følsom, at den kan blive overvældet af mange ting i livet, hvilket også kan føre til, at den løber væk fra ansvar og forpligtelser – sommetider til stor frustration for dens partner. I stedet for at skændes om disse ting, er det en god idé at planlægge, hvornår diverse praktiske ting skal ordnes. Åben kommunikation er vejen frem. 

Sådan er stjernetegnet Fisken i et skænderi
En Fisk har tendens til at trække sig fra skænderier. © Getty Images

Den perfekte gave til din Fiske-kæreste

Alle ved, at det sommetider kan være ret så svært at købe gaver til en kæreste. Også selvom din kæreste formentlig er en af de mennesker, du kender allerbedst. Men men men! Som med så meget andet kan din kærestes stjernetegn hjælpe dig på vej. Vi har samlet fire virkelig søde gaver, som med garanti vil glæde din kæreste, der er Fisk i stjernetegn. 

1. Koncertbilletter eller gavekort

Fisken holder SÅ meget af at få oplevelser på kontoen. Den kan altid lokkes med til koncerter, biografture eller noget helt tredje, og derfor vil den selvsagt sætte stor pris på at få disse oplevelser i gave. Hvis du vælger at give et gavekort, går du i hvert fald aldrig helt galt i byen. 

Vil du bestille et gavekort gennem Ticketmaster, kan det gøres her

En gave til kæresten, som er Fisk i stjernetegn
En Fisk elsker at få nye oplevelser! © Ticketmaster.dk

2. En flot plakat 

Fisken elsker at være kreativ, og den elsker også at se på andres kreative værker. Derfor er en flot plakat, som kan pryde Fiskens hjem, et oplagt valg – og hvad er bedre end netop en Fiske-plakat som denne? Du kan også lade Fiske udfordre sin egen kreativitet ved for eksempel at købe blyanter eller maling, så personen i stedet kan lave sit eget værk. 

Den flotte plakat på billedet herunder koster cirka 46 kroner og kan købes her

Gave til Fisken
Hvad er bedre end en Fiske-plakat til din Fiske-kæreste? © Etsy.com: HoneyIslandStudio

3. Flotte vinglas 

En Fisk elsker at hygge sig, og den holder meget af de meningsfulde snakke, som ofte kommer endnu mere på banen, når der lige står lidt vin på bordet. Og for at kunne nyde både snakke og vin er det selvfølgelig nødvendigt at have nogle glas til formålet. 

Disse flotte glas kan købes her til 250 kroner. 

Gaver til kæresten, som er Fisk i stjernetegn
Din Fiske-kæreste ville elske at modtage nogle smukke vinglas. © Supervin.dk

4. Et fancy cover til AirPods

Det er efterhånden ret åbenlyst, at Fisken altså er ret vild med koncerter, og det betyder også, at den typisk hører musik i ret mange af døgnets timer. Det gør Fisken, fordi den er så følsom og kreativ. Du kan måske nikke genkendende til, at Fisken i dit liv har sine elskede AirPods med overalt (og hvis ikke er AirPods også en oplagt (men noget dyrere) gave). En fin, lille case til AirPods er en oplagt gave til Fisken – den vil blive brugt dagligt! 

Du finder AirPods-coveret på billedet herunder til en pris på 119 kroner her

Gaver til Fisken
Er din Fiske-kæreste også vild med musik? © Holdit.com