Par, der plukker bær
Har du en kæreste, som er Jomfru i stjernetegn? © Getty Images

6 ting, du skal vide, hvis du har en kæreste, der er Jomfru i stjernetegn

Jomfruen ved, hvad den vil have, og den er god til at gøre tjenester for sin partner

24. august 2023 af Henny Müller Dahl

Har du en kæreste, der har fødselsdag mellem den 23. august og 22. september? Så er du i et forhold med en sød, perfektionistisk og detaljeorienteret Jomfru. Et jordtegn, som er meget intelligent og generøst af natur. 

Her i artiklen kan du blive klogere på, hvordan det er at være kærester med en Jomfru. Hvad sætter Jomfruen pris på i et forhold, og hvorfor er det egentlig så svært at skændes med en Jomfru? Og ikke mindst: Hvilke gaver er de mest perfekte, hvis du skal overraske din Jomfru-kæreste? Alt dette er noget af det, vi guider dig til herunder. 

Sådan er det at date en Jomfru 

Jomfruen kan godt virke lidt indelukket i starten af et datingforhold, og der kan gå noget tid, før den bliver i stand til at vise sine følelser. Den foretrækker, at den person, den dater, tager initiativ til at skrive og invitere på dates. Men når først tingene begynder at blive seriøse, går den all in!

Jomfruen ved som oftest, hvad den vil have – også når det gælder, hvem den vil date. Når det kommer til dating (og egentlig alt andet i livet), har Jomfruen ofte høje standarder. Den har en hel del krav, og den vil ikke bruge tid med en person, der ikke lever op til forventningerne. Jomfruen kan altså godt være ret kritisk både mod sig selv og andre, og den kan endda finde på at forsøge at ændre lidt på personen, den dater. 

Jomfruen vil gerne have, at I matcher på flest mulige punkter, og du vil måske opleve at blive udspurgt om, hvornår på dagen du foretrækker at gå i bad og vågne om morgenen – altsammen småting, som Jomfruen er meget interesseret i at vide, så den kan afkode, om den skal bruge tid på dig. 

Jomfruen er ikke nødvendigvis så interesseret i at tage på store, fancy og dyre dates, men den vil elske at besøge en afslappet restaurant med lækker mad og med plads til gode snakke. Jomfruen er også vild med dates, hvor den kan vise, hvor meget den ved, så besøg gerne et kunstmuseum, tag til pub-quiz eller prøv vinsmagning, hvis det er Jomfruens interesse. 

Par, hvor den ene har stjernetegnet Jomfruen, står i et køkken
En Jomfru elsker at date i afslappende omgivelser – gerne også derhjemme. © Getty Images

Sådan er Jomfruen seksuelt 

Jomfruen er, modsat dens navn, ikke altid så uskyldig og jomfruelig. Den er faktisk et ret sensuelt stjernetegn, der er i god kontakt med sin krop. Den kan være ret kinky og elsker at gøre en masse små tjenester i sengen. Jomfruen er åben for at prøve kræfter med dirty talk, sexlegetøj, at sende frække beskeder og for at læse sexnoveller, hvis det er noget, I som par har lyst til at udforske. Du kan trygt fortælle Jomfruen om dine fantasier, for den er ofte åben for at prøve alting i hvert fald én gang – men hvis den ikke kan lide noget, vil den hurtigt melde det ud. Fordi Jomfruen bruger så meget tid med sine egne tanker, kan den godt lide at få at vide, hvad den skal gøre i sengen. 

Du er faktisk ret heldig, hvis du ender i seng med en Jomfru, for stjernetegnet er klart et af de mest kræsne, når det kommer til at vælge en (sex)partner. Fordi Jomfruen er ret obsessed med at blive bedre til alle mulige ting i livet, så vil den også hele tiden forsøge at udforske og forbedre sine evner i sengen. Heldigt – men også en smule stressende for Jomfruen, hvis perfektionisme kan tage overhånd. Her kan det være vigtigt, at du som partner fortæller Jomfruen, at den altså ikke behøver at performe hver eneste gang. 

Og et ekstra tip! Sørg for ALTID at have et rent soveværelse og velduftende sengetøj, inden du inviterer Jomfruen hjem. Den går meget op i hygiejne og vil vende i døren, hvis den bliver mødt med et plettet lagen og tomme sodavandsdåser i hjørnet. 

Par, som er Jomfru i stjernetegn, kysser i naturen
Jomfruen er ofte sensuel og i god kontakt med sin egen krop. © Getty Images

Det sætter Jomfruen pris på i en kæreste 

Jomfruen gider ikke dramatiske og rodede forhold, så den sætter pris på at have en kæreste, som den kan have det nemt og godt sammen med i dagligdagen. 

Jomfruen tænder på intelligens, og den vil elske, hvis en kæreste kan udfordre den på intellektuelt plan. Jomfruen bliver ofte forgabt i sine projekter, og her er det vigtigt, at en partner kan påminde Jomfruen om at tage en pause indimellem. Jomfruen er dog ikke altid så god til at tage imod kritik, så hvis du som kæreste ønsker at rette på Jomfruen, bør du tænke over, hvordan du siger tingene. 

Sådan er Jomfruen i et parforhold 

Når Jomfruen er i et parforhold, vil dens kærlighedssprog ofte være at gøre tjenester for partneren. Den kan også godt lide at give små, uventede gaver i ny og næ. Jomfruen holder af at planlægge, og den elsker, når I som par har noget at se frem imod. 

Jomfruen er et af de klogeste og mest hjælpsomme stjernetegn, og den elsker at finde løsninger. I et forhold vil den derfor gøre alt, hvad den kan for at hjælpe sin bedre halvdel med enhver udfordring eller opgave. Mangler du feedback på noget, du skal sende til din chef? No worries, din Jomfru-kæreste skal nok komme med sin ærlige mening. Har du fundet et pænt bord til salg online? Jomfruen skal nok hente det sammen med dig. Det, der gør Jomfruen gladest, er nemlig at hjælpe andre – det er trods alt dens kærlighedssprog. 

Bagsiden af medaljen kan dog være, at Jomfruen har tendens til at være en kontrolfreak, for den kan godt lide at have styr på alting. Jomfruen ser det ofte som sin opgave at “fikse” dem, den er sammen med. Det gør den, fordi den har tendens til at se skjulte potentialer i andre. Jomfruens partner skal derfor kunne sætte visse grænser, så dette ikke tager overhånd. 

Når du er i et forhold med en Jomfru, kommer du garanteret til at opleve en masse, for Jomfruen elsker at have produktive dage, hvor der sker noget. Jomfruen er vild med selvudvikling, nye hobbyer og at rykke sig sammen med sin partner! Den er typen, der husker alt om dens partner, og den vil aldrig glemme en årsdag eller lignende. Derfor vil Jomfruen også sætte stor pris på, hvis du som partner omvendt også husker ting om den. 

Par, som er Jomfru i stjernetegn, er på camping
Jomfruen elsker at få nye oplevelser, når den er i et parforhold. © Getty Images

Sådan er Jomfruen i et skænderi 

Jomfruen tror selv, at den altid ved bedst. Jomfruen hader at indrømme, at den har taget fejl, og som tidligere nævnt er den ikke så god til at tage imod kritik. Dette skyldes, at Jomfruen i forvejen er meget opmærksom på hele tiden at forbedre sig selv, så hvis andre påpeger dens fejl, vil den have svært ved at håndtere kritikken. Jomfruen kan dog finde på at stille krav til, at dens partner også hele tiden prøver at gøre sit absolut bedste – men den måde, den siger tingene på, kan godt være en smule hård, og det kan der godt komme skænderier ud af. Jomfruen kan have tendens til at analysere hvert et ord under et skænderi, så det gælder om at vælge dem med omhug. 

Er der ting i jeres forhold, som ikke går efter planen, vil Jomfruen straks se dette som et problem, der skal fikses. I kan derfor komme til at skændes om, hvor effektivt og perfekt et forhold bør være. Jomfruen kan dog også være ret god til at skjule, når den er sur og skuffet.

Den perfekte gave til din Jomfru-kæreste 

En Jomfru elsker at gøre tjenester for andre, og den er ikke bleg for selv at give en del gaver. Derfor vil den selvfølgelig også elske at få gaver retur. Vi har herunder samlet fire bud på gaver, du kan give din kæreste, som er Jomfru i stjernetegn. 

1. En kalender 

Jomfruen er nok det stjernetegn, der elsker to do-lister allermest. Den er, som nævnt flere gange, vildt organiseret og perfektionistisk, og derfor vil en flot kalender være en af de mest perfekte gaver til Jomfruen. Så kan den holde endnu mere styr på alverdens detaljer og aftaler. 

Kalenderen herunder kan købes for 170 kroner her

En kalender som gave til Jomfruen
Giv en kalender i gaven til Jomfruen. © Bog-ide.dk

2. Smagekasse med naturvin  

Jomfruen er detaljeorienteret og går op i kvalitet. Den kan godt lide at føle sig klog og sofistikeret, og derfor vil den med stor sandsynlighed få ret optur over en smagekasse med lækkert naturvin. 

Smagekassen herunder med tre flasker naturvin kan købes for 399 kroner her

Naturvin som gave til Jomfruen
Giv lidt naturvin til Jomfruen i gave. © vildmedvin.dk

3. Et smukt og unikt skærebræt 

Jomfruen kan virkelig godt lide hygge i rolige omgivelser, og den vil derfor mere end gerne være vært derhjemme for alle jeres vennepar. Den vil elske at kunne servere tapas på et smukt skærebræt eller serveringsbræt (og selvfølgelig med naturvin ved siden af). 

Dette fine skærebræt kan købes for 240 kroner her

Skærebræt som gave til Jomfruen
Dette fine skærebræt ville enhver Jomfru elske at eje. © Booztlet.com

4. En glampingtur eller andre oplevelser

Jomfruen elsker at have ting at se frem til, og den er vild med at få fede oplevelser. Derfor er det oplagt at overraske Jomfruen med en omgang glamping, som er noget mere luksuriøst end den gennemsnitlige campingtur. Med glamping får du oplevelsen af at bo i naturen men stadig i rene og hygiejniske omgivelser, hvilket Jomfruen jo i den grad sætter pris på. 

Du kan booke denne fine hytte lige her. Den ligger i den nordjyske natur tæt ved Nibe, og en overnatning for to personer koster i gennemsnit 600 kroner per nat. 

Glamping i gave til Jomfruen
Giv Jomfruen en Glampingtur i gave. © Owayy.com