Krebsen som kæreste
Læs alt om hvordan, Krebsen er som kæreste.© Getty Images

6 ting, du skal vide, hvis du har en kæreste, der er Krebs i stjernetegn

Der er særligt ét hemmeligt våben, der kan redde dit skænderi med Krebsen!

5. november 2021 af Ida Storm Frøslev Hansen

Har din kæreste fødselsdag mellem 22. juni og 23. juli? Så er du den heldige vinder af en kæreste, der er vandtegnet Krebs

I denne artikel fortæller vi dig alt om, hvordan Krebsen er som kæreste: Hvordan den er at date, hvordan den er at skændes med, hvordan Krebsen er under lagnerne (*blink blink*), og hvilken fødselsdagsgave der er den perfekte for en Krebs.

Sådan er det at date en Krebs

Hvis du har fået en Krebs i nettet, er det vigtigt for dig at vide, at Krebsen er styret af månen. Månen er den planet, der er koblet til følelserne, hvilket giver Krebsen totalt topscorer i føleses-bingoet, og gør den til “klassens mor” i astrologi-klassen. 

Det er derfor også helt instinktivt for den at sørge for, at de mennesker, den elsker, har det godt, er glade og komfortable. 

I starten kan Krebsen virke genert og kan være svær at få til at åbne sig, men hvis først du kommer ind under huden på Krebsen, vil den føle sig nærmest forpligtet til at tage sig kærligt af dig. Derfor er der én særlig ting, du skal væbne dig med i dating-processen med en Krebs: Tålmodighed! Vi lover, at det vil belønne sig i sidste ende! 

En anden ting, du skal være opmærksom på ved Krebsen, er, at fordi de er så intuitive og følsomme, kan de lynhurtigt mærke, hvordan du har det, hvad du tænker, og hvad du har lyst til. FEDT! Det mindre fede ved det er dog, at Krebsen kan have en tendens til at synes, du skal kunne det samme. Krebsen kan nogle gange glemme, at du ikke er tankelæser, og det er altså helt okay liiige at huske dem på det. 

Krebsen som kæreste
Krebsen er styret af månen, der er linket til følelserne.© Getty Images

Sådan er en Krebs seksuelt

Nu skal vi en tur under bæltestedet – er du klar? 

Er du klar over, hvor heldig du er med at skulle under lagnerne med Krebsen? Krebsen er nemlig kendt som et af de mest ekstraordinære tegn i sengen af alle stjernetegnene! Deres følsomme og kærlige natur gør dem super opmærksomme og betænksomme, så de vil virkelig gør deres bedste for, at du får en skøn oplevelse. Deres følsomhed gør også, at de nærmest kan mærke, hvad du har lyst til, uden at du har sagt det højt: Say what! Men den er god nok! 

I modsætning til nogle andre stjernetegn (ildtegn, vi siger ikke, at vi kigger på jer, men det gør vi) fokuserer Krebsen ikke så meget på de fysiske aspekter af sex, men mere på de psykiske. Derfor er Krebs heller ikke verdensmestre i one night stands. Sex skal nemlig betyde noget for Krebsen, og en dyb følelsesmæssig forbindelse er alfa og omega for dem, når turen går under dynerne. 

Krebsen som kæreste
Skal du have en Krebs med under lagenerne, er du en heldig asen!© Getty Images

Dette sætter Krebsen pris på i en kæreste

Hvis du har en Krebs som kæreste, ved du det sikkert allerede: Forståelse!

Ja ja, nu har vi vist også fået slået fast, at Krebsen er en følsom sjæl, men lige præcis derfor er det vigtigt, at Krebsens kæreste er en, der er empatisk og forstående overfor det lille bløddyr. Krebsen har brug for, at dens elskede anerkender dens turbulente følelsesliv, og det værste, du kan gøre overfor en Krebs, er at få den til at føle sig dum og pinlig over dens rige følelsesliv. 

Krebsen sætter desuden pris på romantik og gerne den old school af slagsen. Blomster og chokolade er ikke for cheesy for Krebsen, så hvis du vil virkelig vil få Krebsen til at føle sig elsket, er det på med noget Marvin Gaye på anlægget, tænde et par stearinlys og lægge øre til, hvordan det fik din udkårne Krebs til at føle i dag, da den ikke kunne få sit favoritsæde i bussen... 

Krebsen har ligeledes brug for tryghed, og hvis du kan få ham eller hende til at stole på, at du er der for dem gennem tykt og tyndt, vil Krebsen sætte SÅ meget pris på dig. 

Krebsen som kæreste
Frem med stearinlysene og Marvin Gaye på anlægget: Krebsen vil elske det!© Getty Images

Sådan er Krebsen i et parforhold

Krebsen søger det menneske, der, for den, føles som “hjem” i menneskelig form. Tryghed, sikkerhed og uanede mængder af kærlighed, er nøgleordene i et forhold med Krebsen: Ikke dårligt, hva'?

Som sagt er Krebsen hele astrologiens mor, og derfor kan Krebsen også komme til at opføre sig liiidt som din forælder. Derfor er det vigtigt, at du lige får dem til at klappe hesten, inden de laver din madpakke, vasker dit tøj og beder dig rydde op på dit værelse. 

Krebsen elsker god, gammeldags kærlighed, så du kan godt forvente gaver på valentinsdag, at din Krebs spørger din far om lov, inden den vil fri til dig og lækre middage på jeres årsdag. Virkelig sødt!

Krebsen som kæreste
Krebsen elsker god, gammeldags kærlighed.© Getty Images

Sådan er Krebsen i et skænderi

Krebsen kan være lidt dårlig til at indrømme, når den er sur, men hvis først Krebsen begynder at være passiv aggressiv, kan du være sikker på, der ligger noget og lurer, og så er det altså bare at tage tyren ved hornene og spørge: “Hvad er der galt, skat?”

For det er ingen hemmelighed, at Krebsen har tendens til humørsvingninger: Også de vrede af slagsen! Men frygt ikke, for skænderier med Krebsen behøves ikke skabe fortvivlelse, sorg og ulykke, hvis bare du kender det hemmelige våben!

Det hemmelige våben i et skænderi med en Krebs er: Sympati! Hvis I begge to farer op i en spids, skælder ud og begynder på: “Jamen, der var også den gang for to år siden, hvor du gjorde det der”, så går det galt! Hvis du derimod kan stoppe din Krebs i den negative spiral og sige: “Hey, det kan jeg godt forstå, skal vi ikke lige drikke en kop kaffe og tale om det?”, vil din Krebs lade alle parader falde, og jeres kommende skænderi vil blive afløst af en empatisk samtale. 

Krebsen som kæreste
Det hemmelige våben i et skænderi med en Krebs er: Forståelse.© Getty Images

Den perfekte gave til din Krebse-kæreste

Er du på udkig efter den perfekte gave til din Krebse-kæreste? Så er du landet det rigtige sted! Som sagt leder Krebsen efter et menneske, der føles som hjem, og det er faktisk, fordi Krebsens hjem betyder rigtig meget for den. Det er dens hjemmebase, hvor den kan kravle ind i sin lille skal og passe på sig selv, og derfor er der mange lækre ting til hjemmet, som din udkårne Krebs vil sætte pris på. 

1. En lækker pyjamas

Som du sikkert ved, hvis du er kærester med en Krebs, er hygge på sofaen en favoritaktivitet for Krebsen! Krebsen vil helt sikkert sætte pris på en lækker pyjamas at gøre det i, og denne fra Beck Søndergaard er da vildt flot.

Den koster cirka 454 kroner her

Pyjamas
© Zalando.dk

2. Personlige gaver

Som det store familiemenneske Krebsen er, vil den helt klart sætte pris på en personlig gave, som den kan mærke, du har tænkt over. Et bud kan være et sødt fotokrus med et fint billede af jer – måske fra en helt særlig ferie eller jeres første date?

Du kan købe et fotokrus her. Der koster 119 kroner. 

Fotokrus
© Optimalprint.dk

3. Halskæde med fødselssten

Denne her halskæde er det perfekte miks mellem smuk og personlig. I kæden er den unikke fødslessten for folk født i juni (du kan også finde den med juli). Den er symbol på intuition, balance og beskyttelse, og hvilken Krebs kan ikke have brug for det? 

Kæden koster 295 kroner, og den kan købes her

Halskæde
© Houseofvincent.com

4. En hjemmestrikket sweater

Hjemmelavede gaver, Krebsen kan se, du har brugt tid og kræfter på, vil på alle tænkelige måder smelte dens hjerte! Så frem med strikkepindene, tuscher eller dit andet krea-grej og kréer en gave til din udkårne Krebs! 

Du kan eventuelt strikke denne flotte trøje fra PetiteKnit. Du kan finde opskriften her

Strikket sweater til Krebsen
© Petiteknit.com

Kilde: Yourtango.com

Vil du have inspiration, brugbare guides og underholdning? Så tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Du vil (garanteret) også kunne lide